ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ


''ANTHOMELIDES'' MUSIC SHOP  

Mε έτος ιδρύσεως το 1949,απο τον Σάββα Ανθομελίδη, ο μουσικός οίκος Ανθομελίδη είναι από τους παλαιότερους οίκους της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις προτίμησης των πελατών για τη συνεργασία του με άλλους οίκους αλλά και για τις εισαγωγές επιλεγμένων προϊόντων από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Διάσημοι μουσικοί οίκοι όπως: RIGOTTI ΓΑΛΛΙΑΣ,SONOR, HOFNER, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, MERVI, CAPRICE ΙΣΠΑΝΙΑΣ, GABBANELLI, PASCO ITALIA, THOMASTIK ΑΥΣΤΡΙΑΣ, HALIFAX ΠΑΚΙΣΤΑΝ, καθώς και οίκοι από Άπω Ανατολή YOUNG HEUNU, HYNDAI, MAXTONE και SHNGAI LANSHEENG, προμηθεύουν τον οίκο Ανθομελίδη με τα καλύτερα προϊόντα τους που συνδυάζουν άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικέ τιμές.

Στον οίκο Ανθομελίδη εκτός από μεγάλη ποικιλία σε ακορντεόν με εισαγωγές από Ιταλία, Γερμανία και Κίνα λειτουργεί και το μοναδικό εργαστήριο επισκευής ακορντεόν στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Β.Ελλάδας, γεγονός που μας καθιστά τους πλέον ειδικούς σε ότι αφορά το πιο μελωδικό όργανο.

Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα μουσικών οργάνων όπως  κιθάρες κλασσικές, μπουζούκια, έγχορδα, κρουστά, σχολικά μουσικά όργανα, πνευστά καθώς ανταλλακτικά μουσικών οργάνων, εκδόσεις ξένων και ελληνικών μουσικών οίκων αλλά και μουσικές εκδόσεις του οίκου Ανθομελίδη, βιβλία πιάνου, βιολιού, όπερας, θεωρίας και ιστορίας της μουσικής, παρτιτούρες όλα στις καλύτερες δυνατές τιμές λιανικής και χονδρικής.

Παράλληλα γίνονται αποστολές οργάνων, ανταλλακτικών και μουσικών βιβλίων σε 'όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου. 

 

Επωνυμία: ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Διακριτικός τίτλος: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΘΟΜΕΛΙΔΗ
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διεύθυνση: ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 43
ΤΚ: 54453
Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2310922933
Φαξ: 2310901435
Κινητό:
Υπεύθυνος: ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Email: spanoutsopoulou@hol.gr
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.