ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Το κτηματομεσιτικό γραφείο Γεωργίου Μουτζούρη, εδρεύει στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης (οδός Βουρνάζων, αρ. 15), με σταθερά και δυναμικά ανοδική πορεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών, της κτηματαγοράς, με συνέπεια, και αντικειμενικότητα, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις στον παλμό της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας, καθώς και την διαπραγμάτευση και έκδοση στεγαστικών δανείων, με του ευνοϊκότερους όρους της αγοράς που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (μεζονέτες, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα, οικόπεδα κ.λ.π)

Ενεργοί στη διαδικασία της πώλησης και μίσθωσης από την αρχή ως το τέλος, ταγμένοι στις ανάγκες αγοραστή και πωλητή, με πείρα και επαγγελματισμό.

Το γραφείο διαθέτει οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, σε όλη την ελληνική επικράτεια, σύμβουλο δικηγόρο (συνεργάζεται με το Δικηγορικό Γραφείο Δημοσθένη Χατζηγιάννη 0030.22510.43776, κιν.00306977675775), αρχιτέκτονα, τοπογράφο μηχανικό, παρέχοντας συμβουλές στην ευέλικτη, αποτελεσματική και γρήγορη συναλλαγή.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου.
Επωνυμία: ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διακριτικός τίτλος: KTHMATOΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ''ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ''
Πόλη: ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Διεύθυνση: ΒΟΥΡΝΑΖΩΝ 15
ΤΚ: 81100
Νομός: ΛΕΣΒΟΥ
Τηλέφωνο: 2251023233
Φαξ: 2251023233
Κινητό: 6972035634
Υπεύθυνος: ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Email: gmout@in.gr
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΑΓΟΡΕΣ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.