ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην εμπορία και επισκευή ελαστικών από το 1987. Στο κατάστημά μας με τις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις μπορείτε να βρείτε τμήμα φορτηγών με τέσσερις (4) ράμπες τελευταίου τύπου μηχανήματα Ευθυγράμμισης – Ζυγοστάθμισης & Τζογόμετρο, τμήμα επιβατικών με έξι (6) ράμπες τελευταίου τύπου μηχανήματα Ευθυγράμμισης – Ζυγοστάθμισης, Αναρτήσεις & ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ καθώς επίσης και Μονάδα Αναγόμωσης Ελαστικών για φορτηγά.

 

Το κατάστημά μας διαθέτει όλες τις μάρκες και τύπους ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, μοτοσικλέτες και συρόμενα οχήματα που επιθυμείτε.

 

Η πολύχρονη πείρα μας στον τομέα των ελαστικών μας κάνει μια από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις πάντα στη διάθεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη ευέλικτη με την κινητή μονάδα εξυπηρέτησης.

 

Σήμερα η επιχείρησή μας με την πολυετή εμπειρία του ιδρυτή της καθώς και των στελεχών της, την άριστη τεχνολογική υποδομή της, την οργάνωση και τις ισχυρές συνεργασίες που διαθέτει, προσδίδει στους υπάρχοντες αλλά και στους υποψήφιους πελάτες μας ανταγωνιστική προστιθέμενη αξία.

 

Επωνυμία: ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Διακριτικός τίτλος: ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διεύθυνση: 13ο ΧΛΜ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΔΕΣΣΗΣ (ΔΙΠΛΑ ΒΙΟΧΑΛΚΟ)
ΤΚ: 57008
Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2310722701
Φαξ: 2310722701
Κινητό: 6932315027
Υπεύθυνος: ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Email: d.xanthopoulos@mail.gr
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.