ΝΤΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο.Ε.


Ιδανική για κάθε είδους συναντήσεις, από οικογενειακές μέχρι επαγγελματικές, η "Άγονη Γραμμή" είναι ανοιχτή από Τρίτη - Κυριακή με ζωντανή μουσική.

Η "Άγονη Γραμμή" είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο με την ζεστασιά της οικογενειακής επιχείρησης και τη συνέπεια που εγγυώνται τα 17 χρόνια δραστηριοποίησής της στην μαζική εστίαση.

Η "Άγονη Γραμμή" διαθέτει πλούσιο μενού από παρασοσιακούς μεζέδες και κυρίως πιάτα από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις Κυκλάδες, από τις οποίες εμπνεύστηκε τόσο την κουζίνα της όσο και τη διακόσμησή της.

Τα Ούμπαλα Σίφνου, τα Γιαπράκια Κάσου, το Γκιούλμπασι Πελοποννήσου, οι Ψευτοκεφτέδες Σαντορίνης, ο Γαύρος ο Αμπελουργός και το Τσεσίτι Κρεατικών ή Θαλασσινών, είναι  μόνο μερικά από τα πιάτα που μπορεί να γευτεί ο επισκέπτης.

Το μεζεδοπωλείο μας στεγάζεται σε μια παραδοσιακή μονοκατοικία, διακοσμημένη με κυκλαδίτικα μοτίβα,. Τα χρώματα, οι καμάρες, το πλακόστρωτο δάπεδο και η αυλή με τις βουκαμβίλιες και τους φλάρους, απομονώνουν τον επισκέπτη από την βουή και την όψη της πόλης, και τον μεταφέρουν σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με καλοκαιρινές θύμισες.

Η Άγονη Γραμμή προσφέρεται τόσο για ένα ζεστό, οικογενειακό, φιλικό ή επαγγελματικό γεύμα, όσο και για την φιλοξενεία μεγαλύτερων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Επωνυμία: ΝΤΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο.Ε.
Διακριτικός τίτλος: ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
Πόλη: ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Διεύθυνση: ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 10 & ΦΩΚΩΝ
ΤΚ: 14341
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2102511420, 2102533432
Φαξ:
Κινητό: 6979932599
Υπεύθυνος: ΝΤΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Email: dermitzaki_christina@hotmail.com
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.