ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Η εταιρεία ILIOFAR ανήκει στον Νικόλαο Χ. Τσανικίδη και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας από το 1983 και μέχρι σήμερα προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας που απευθύνονται για ιδιωτική αλλά και για επαγγελματική χρήση. Η εμπειρία της στη μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια την έχει αναδείξει σε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Η ILIOFAR από την αρχή της πορείας της επικεντρώνεται σε τρεις βασικές αρχές:

·         Ικανοποίηση των απαιτήσεων του καταναλωτή

·         Υψηλή ποιότητα των προϊόντων

·         Σεβασμός στο περιβάλλον

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα των υλικών κατασκευής εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση του ηλιακού συστήματος και συνέπεια στην εγγύηση.  Η εταιρεία έχει περισσότερο από 25 χρόνια εμπειρία στις μεθόδους αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.  Ασχολείται τόσο με την λιανική όσο και με τη χονδρική πώληση ηλιακών θερμοσιφώνων και παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα αυτό αφού μέχρι σήμερα ενδιαφέρεται για τις νέες τεχνολογίες και έτσι καταφέρνει να εξελίσσεται και να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων της σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών αλλά και τις εκάστοτε περιβαλλοντικές συνθήκες.

25 χρόνια εμπειρίας  αλλά και εξέλιξης εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την υψηλή απόδοση  του ηλιακού θερμοσίφωνα ILIOFAR. 

Επωνυμία: ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διακριτικός τίτλος: ILIOFAR
Πόλη: ΜΕΝΙΔΙ
Διεύθυνση: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΦΥΤΑ 18
ΤΚ: 13671
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2102465298
Φαξ: 2102400680
Κινητό: 6977961738
Υπεύθυνος: ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Email: info@iliofar.gr
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ


Προϊόν

ΘΕΡΜΑΝΣΗ / ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ


Προϊόν

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


Προϊόν

ΝΕΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ COMPACT


Προϊόν

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ


Προϊόν

Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.