ΓΙΟΥΛΗ ΡΗΤΤΑ ΦΑΡΑΤΖΗ


Η ΓΙΟΥΛΗ ΦΑΡΑΤΖΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ EL GRECO.

 

Η ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΤΟΠΙΑ. Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ,ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΡΤΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!

 

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

 

ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ!

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΦΑΡΑΤΖΗ, Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΤΗΚΕ. ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΚΑΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΙΓΑΣΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ....

 

 

 

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. Η ΓΙΟΥΛΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΤΕΧΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΤΙΚΗ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

 

Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ, ΤΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥΣ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επωνυμία: ΓΙΟΥΛΗ ΡΗΤΤΑ ΦΑΡΑΤΖΗ
Διακριτικός τίτλος: ART GALLERY ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πόλη: ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Διεύθυνση: ΑΘΗΝΑΣ 8
ΤΚ: 19013
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2291053539
Φαξ:
Κινητό: 6974360293
Υπεύθυνος: ΓΙΟΥΛΗ ΦΑΡΑΤΖΗ
Email: idrohoosart@gmail.com
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΙΝΑΚΕΣ, ΚΟΡΝΙΖΕΣ

Πίνακες


Κορνίζες


Έργα Τέχνης


ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΗΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

ΈΚΘΕΣΗ ΦΛΟΙΣΒΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΣΧΕΔΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ"

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΙΜΗΣ HILTON

Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.