ΤΣΙΓΚΟΥΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΕΤΕΚΑ ΤΣΙΓΚΟΥΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


Επωνυμία: ΤΣΙΓΚΟΥΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Διακριτικός τίτλος: ΕΤΕΚΑ ΤΣΙΓΚΟΥΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Κατηγορία: ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Πόλη: ΓΥΘΕΙΟ, ΛΙΜΝΗ
Διεύθυνση: 5ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ - ΣΠΑΡΤΗΣ
ΤΚ: 23200
Νομός: ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2733091188
Φαξ:
Κινητό: 6977698493
Υπεύθυνος:
Email: tsi.petros7@gmail.com
Website:
Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Instagram:
Δραστηριότητα: ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στο Γύθειο, σε έναν άριστα οργανωμένο χώρο και πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας έχει την εργασιακή του έδρα του ένας εξαίρετος επαγγελματίας. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κύριος Τσιγκουράκος Πέτρος έχει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία από το 1986, στον ιδιαίτερο και εξαιρετικά απαιτητικό χώρο της πώλησης υγρών καυσίμων, του αυτοκινήτου και της εξυπηρέτησης πελατών, ενώ από το 2001 διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα το service των αυτοκινήτων, αλλά και τις ηλεκτρολογικές εργασίες για οχήματα παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιεί επισκευή του δυναμό, της μίζας, των ηλεκτρικών παραθύρων, αλλαγή μπαταρίας, το service ή την αντικατάσταση του air condition, την εγκατάσταση ηχοσυστήματος, την επισκευή του καλοριφέρ, την αλλαγή λαδιών στο όχημα, κ.α.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατειακών αναγκών, στο κατάστημα διατίθεται τεράστια γκάμα ανταλλακτικών, αλλά και αξεσουάρ οχημάτων, όλων των εταιρειών. Παράλληλα λειτουργεί πλυντήριο αυτοκινήτων, όπου επιτυγχάνονται τέλεια αποτελέσματα στον καθαρισμό τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών μερών του οχήματος.

Ως πρατήριο υγρών καυσίμων, αντιπρόσωπος της κορυφαίας στο χώρο ETEKA , η επιχείρηση αναλαμβάνει την πώληση και διανομή κατ’ οίκον πετρελαίου θέρμανσης σε ολόκληρο το Δήμο Ανατολικής Μάνης, προσφέροντας, άριστη και κυρίως άμεση εξυπηρέτηση, πάντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΤΣΙΓΚΟΥΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ. Συνέπεια, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός.

Φωτογραφίες
Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.