Φόρτωση...

ΤΟΣΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ | ΤΟΣΚΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ 259 - ΧΑΛΚΙΔΑ, 34100 - ΕΥΒΟΙΑΣ
Τηλ.: 2221041090 - Fax: 2221041090

Επωνυμία: ΤΟΣΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Διακριτικός Τίτλος: ΤΟΣΚΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Διεύθυνση: ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ 259
Πόλη / Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΚ: 34100
Νομός: ΕΥΒΟΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2221041090
Fax: 2221041090
Κινητό: 6974831173
Υπεύθυνος: ΤΟΣΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Email: tzakiatoskas@hol.gr
Website: www.toskastzakia.gr
Κατηγορίες: ΤΖΑΚΙΑ
Δραστηριότητα: ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ - ΝΕΡΟΥ- PELLET ,ΣΟΝΠΕΣ ΞΥΛΟΥ - PELLET,ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ - PELLET, ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΙ INOX, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ, BBQ, ΦΟΥΡΝΟΙ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ
Λίγα λόγια:

Η εταιρεία ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΣΚΑΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείτε στο χώρο των κατασκευών για πάνω από 25 χρόνια, εστιάζοντας αποκλειστικά στο κομμάτι του τζακιού τα τελευταία 15.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε όλων των ειδών τα τζάκια & σόμπες αερόθερμες και υδραυλικές  με καύσιμο υλικό το ξύλο ή το pellet μεγάλων εταιρειών με ποικίλες εστίες για κάθε χρήση. Επίσης είμαστε αντιπρόσωποι της εταιρείας PALAZZETTI & STARFIRE,WARM,MISAILIDIS στη Χαλκίδα.

Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε και να διακοσμήσουμε το τζάκι σας, με τα υλικά και το σχέδιο που εσείς θέλετε. Κατόπιν τοποθετείτε στο χώρο σας από εμάς τους ίδιους, πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Όπως καταλαβαίνετε δε μας ενδιαφέρει απλά να τοποθετήσουμε ένα τζάκι αλλά πολύ περισσότερο μας ενδιαφέρει να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη. Άλλωστε ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση μας εδώ και πολλά χρόνια.

Διαθέτουμε πληθώρα υλικών όπως μάρμαρα, γρανίτες, πετρώματα κτλ. Για αυτό και αναλαμβάνουμε και άλλου είδους κατασκευές που σχετίζονται με αυτά όπως τοποθέτηση γρανιτών κουζίνας, τοποθέτηση σκάλας κτλ. Καθώς και οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση με γυψοσανίδα και άλλα δομικά υλικά. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

 

 
Εκτύπωση | Bookmark and Share

ΤΟΣΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ | ΤΟΣΚΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ