Φόρτωση...

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ | Bio Sleep

ΑΝΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 51-53 & ΦΕΙΔΙΟΥ - ΞΑΝΘΗ, 67100 - ΞΑΝΘΗΣ
Τηλ.: 2541083636 - Fax: 2541083636

Επωνυμία: ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
Διακριτικός Τίτλος: Bio Sleep
Διεύθυνση: ΑΝΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 51-53 & ΦΕΙΔΙΟΥ
Πόλη / Περιοχή: ΞΑΝΘΗ
ΤΚ: 67100
Νομός: ΞΑΝΘΗΣ
Τηλέφωνο: 2541083636
Fax: 2541083636
Κινητό: 6977406149
Υπεύθυνος: ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΚΗΣ
Email: perdormire.xanthi@gmail.com
Website: perdormire.businessclub.gr
Κατηγορίες: ΕΜΠΟΡΙΑ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΡΩΜΜΑΤΩΝ,
ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΟΥ-ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Δραστηριότητα: ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Λίγα λόγια:

Η πρώτη σε ανάπτυξη ιταλική εταιρεία παραγωγής στρωμάτων, σας καλωσορίζει στον κόσμο του υγιεινού ύπνου.
Εμπιστευτείτε την άνεση, την ξεκούραση αλλά και την υγεία σας στους ειδικούς.

Με πρωτοποριακά υλικά διαστημικής τεχνολογίας όπως το Memory foam και σε συνδυασμό με υφάσματα από ασήμι, άνθρακα και σόγια, τα προϊόντα ύπνου νέας τεχνολογίας PerDormire, κάνουν τον ύπνο πραγματική απόλαυση.

Συνδυάστε τα πρωτοποριακά στρώματα PerDormire, με μοναδικά σχέδια σε υφασμάτινα - ντυμένα αλλά και μεταλλικά κρεβάτια, επιστρώματα, υπερστρώματα, μαξιλάρια, ανατομικούς και ανακλινόμενους σουμιέδες.

Μια Ιστορία Ποιότητας

Με μια ιστορία 40 ετών η PerDormire είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση καλής και γρήγορα αναπτυγμένης ιταλικής επιχείρησης. Από το 1971 μέχρι και σήμερα, η μικρή οικογενειακή επιχείρηση έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρωμάτων στην Ευρώπη με καθημερινή παραγωγή 2000 στρωμάτων και δίκτυο πωλήσεων σε όλες και σιγά σιγά αναπτύσσεται και στις υπόλοιπες ηπείρους. Βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία, χωρίς να χάσει το πάθος της για την ποιότητα.

Ο ύπνος έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των ετών, από μια απλή φυσική ανάγκη έχει μετατραπεί σε τελετουργικό που απαιτεί ένα ιδανικό περιβάλλον, με το στρώμα να έχει τον κυριότερο ρόλο. Η άνεση, η ξεκούραση και η υγιεινή και το σχέδιο είναι αυτό που στοχεύουμε σε κάθε φάση κατασκευής: από την επιλογή των πρώτων υλών έως τη δοκιμή του ολοκληρωμένου προϊόντος. Χάρη στη συμβολή των ειδικών τεχνικών μας, το αποτέλεσμα είναι μια σειρά στρωμάτων και προϊόντων ύπνου κορυφαίας ποιότητας.

Οι περιβαλλοντικές ανησυχίες, μας έχουν οδηγήσει στο να χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς επίσης και να τηρούμε διαδικασίες που προστατεύουν τη φύση. Η γραμμή προϊόντων μας μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ενός ευρέως φάσματος πελατείας: νοσοκομεία, μεγάλα ξενοδοχεία, γιοτ ή σπίτια.

 
Εκτύπωση | Bookmark and Share

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ | Bio Sleep