Φόρτωση...

VKF RENZEL HELLAS Ε.Π.Ε. | VKF RENZEL

5ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 60100 - ΠΙΕΡΙΑΣ
Τηλ.: 2351047912 - Fax: 2351047911

Επωνυμία: VKF RENZEL HELLAS Ε.Π.Ε.
Διακριτικός Τίτλος: VKF RENZEL
Διεύθυνση: 5ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ
Πόλη / Περιοχή: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΚ: 60100
Νομός: ΠΙΕΡΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2351047912
Fax: 2351047911
Κινητό:
Υπεύθυνος: ΝΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Email: info@vkf-renzel.gr
Website: www.vkf-renzel.gr
Κατηγορίες: ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΣΗΣ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ PLEXIGLASS ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣTIKA ΣΤΑΝΤ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΘΗΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΘΗΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΑΝΤ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Λίγα λόγια:

Το 2004 η Εταιρεία VKF-Renzel δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κατερίνη. Η VKF-Renzel ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα με 3 εργαζόμενους σε ένα μικρό γραφείο στο κέντρο της πόλης. Το 2005 μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Σβορώνου, 5 χλμ από το κέντρο. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν τμήματα παραγωγής & αποθήκευσης με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της Εταιρείας. Πλέον η εταιρεία απασχολεί 12 άτομα.

Με τη δημιουργία τμημάτων παραγωγής & αποθήκευσης συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Εταιρείες στην Ελλάδα, όσον αφορά ακρυλικά προϊόντα – σταντ προβολής – θήκες φυλλαδίων – συστήματα τιμολόγησης & ανάρτησης – είδη προβολής – διαφημιστικά δώρα, έχοντας πάντα στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας όσον αφορά το προφίλ & την προώθηση των προϊόντων τους.

Έως σήμερα, συνεχίζουμε να είμαστε ο συνεργάτης σας από τη σύλληψη έως την ανάπτυξη και πραγματοποίηση των ιδεών σας, προσφέροντας περισσότερη από 20ετή πείρα και μία ευρεία γκάμα προϊόντων προβολής και προώθησης. Σας ευχόμαστε επιτυχία και ευελπιστούμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

 

 

 
Εκτύπωση | Bookmark and Share

VKF RENZEL HELLAS Ε.Π.Ε. | VKF RENZEL