Φόρτωση...

ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | ΚΕΝΤΡΟ CALLANETICS ΚΑΙ C.K.N

ΠΛΑΤΩΝΟΣ 26 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 24100 - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τηλ.: 2721090048 - Fax:

Επωνυμία: ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Διακριτικός Τίτλος: ΚΕΝΤΡΟ CALLANETICS ΚΑΙ C.K.N
Διεύθυνση: ΠΛΑΤΩΝΟΣ 26
Πόλη / Περιοχή: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΤΚ: 24100
Νομός: ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2721090048
Fax:
Κινητό: 6936763840
Υπεύθυνος: ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Email: katerinakam@yahoo.com
Website: cknmethod.blogspot.com
Κατηγορίες: ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
Δραστηριότητα: ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ CALLANETICS ΚΑΙ C.K.N
Λίγα λόγια:

 

CALLANETICS.Επαναστατική μέθοδος σωματικής ευεξίας.

Τί είναι η μέθοδος Callanetics.

Είναι η μέθοδος άσκησης, που βασίζεται στην στοχευμένη μικρή επαναλαμβανόμενη κίνηση συγκεκριμένων μυικών ομάδων , αφού εξασφαλίζει τη σωστή θέση του σώματος, χωρίς επικίνδυνες επιβαρύνσεις, αναπηδήσεις ή κραδασμούς. Δουλεύει ακόμα και σε μύες σε βαθύτερα στρώματα οι οποίοι συντελούν στο να βελτιωθεί η στάση του σώματος, να αποκτήσει το σώμα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δύναμη, ευλυγισία, αλλά και ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ απώλεια πόντων σε γοφούς και μέση.Από πού προέρχεται.
Η Callan Pinckney, η Αμερικανίδα που ανακάλυψε τις ασκήσεις Callanetics μετά από μυοσκελετικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ίδια, και με τον κίνδυνο να μείνει ανάπηρη, λόγω των προβλημάτων στην σπονδυλική της στήλη, βρήκε πως οι ασκήσεις της την βοήθησαν όχι μόνο να ξεπεράσει το πρόβλημά της αλλά και να αποκτήσει τέλεια φιγούρα, σε προχωρημένη ηλικία.

Αποτέλεσμα:

Μια ώρα τέτοιας άσκησης δίνει τα αποτελέσματα που θα είχαν 12 ώρες αερόμπικ ή πιλάτες. Μετά το πρώτο μάθημα κάποιος μπορεί να αισθανθεί την διαφορά στο σώμα του,
ενώ αν αυτή η άσκηση γίνεται 3 τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, σε λιγότερο από ένα μήνα η διαφορά ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΝΤΩΝ είναι εξασφαλισμένη.
Οι ασκήσεις αυτές δεν έχουν επιβάρυνση, το σώμα δουλεύει σε ασφαλή και άνετη θέση, εξασφαλίζοντας την σπονδυλική στήλη, τον αυχένα και τις αρθρώσεις, με αποτέλεσμα την ανακούφιση από τυχόν πόνους και την επαναφορά του σώματος στην σωστή στάση και ισορροπία.

Ποιοι μπορούν να εφαρμόσουν την μέθοδο:

Μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα όλες οι ηλικίες, απο 8 εως 88.
Εκτός των άλλων, οι ειδικοί του fitness καταλήγουν ότι τα callanetics είναι η εναλλακτική λύση της πλαστικής χειρουργικής.

Συμπερασματικά τα αποτελέσματα της μεθόδου:

· Δίνει σχήμα στο σώμα, με αποτέλεσμα την σύσφιξη,την άμεση και εγγυημένη απώλεια πόντων και κυτταρίτιδας, την ανόρθωση γλουτών,και σύσφιξη προσαγωγών και την άμεση βελτίωση της εμφάνισης των κοιλιακών.· Με πολύ γρήγορα ,άμεσα,και ορατά αποτελέσματα.
· Δυναμώνει με ασφάλεια τους μύες που στηρίζουν την Σ.Σ. από τους γοφούς, την μέση την πλάτη τους ώμους και τον αυχένα, ανακουφίζοντας από τα χρόνια προβλήματα και τους πόνους.· Βοηθά στην περίπτωση της οστεοπόρωσης.· Επιδρά στην ψυχική ισορροπία και ηρεμία, σε όλα τα στάδια και ηλικίες (π.χ. εφηβεία ή εμμηνόπαυση).
· Συντελεί στην σωστή στάση και θέση του σώματος( ΛΟΡΔΩΣΗ-ΣΚΟΛΙΩΣΗ).
· Επαναφέρει ταχύτατα το σώμα μετά τον τοκετό.
· Αύξηση ευλυγισίας
· Χωρίς ιδρώτα.   ΠΡΟΣΟΧΗ.Οι εκπαιδευμένοι από την εταιρεία Callanetics Man. Com. Aμερικής, καθηγητές callanetics, -ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ- μπορούν να να διαφοροποιούν και να προσαρμόζουν τις ασκήσεις με ασφάλεια και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
Για την ασφάλεια του ο ασκούμενος λόγω της φύσης των ασκήσεων, θα πρέπει να ζητά την πιστοποίηση του γυμναστή. Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες ή μαθήματα σχετικά με την μέθοδο, μπορεί να απευθύνεται στηνκα. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ.Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Certified Elite Callanetics Teacher, από την ίδια την CALLAN,και την Callanetics.Man.Com. Αμερικής, εξουσιοδοτημένη με άδεια διδασκαλίας προγραμμάτων callanetics. (δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.callanetics.com )   ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
τηλ.2721090048 και 6936763840

H κα. Καμπουγέρη αποφοίτησε τον 1990 από την Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών.Εργάστηκε για πολλά χρόνια στα προγράμματα Μαζικού Λαικού Αθλητισμού και Υπεύθυνη Αθλητικών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι ιδιοκτήτρια του ΚΕΝΤΡΟΥ CALLANETICS KAI C.K.N. στην Καλαμάτα. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με διάφορα είδη άσκησης (yoga, pilates κ.α.) Είναι η μόνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα με πιστοποίηση της μεθόδου Callanetics, από την ίδια την Callan, και την εταιρεία Callanetics man. com. Aμερικής.
Ειδικευμένη στο νέο επαναστατικό πρόγραμμα ασκήσεων
SUPER Callanetics,Callanetics 3-D, στο πρόγραμμα Callanetics Evolution, καθώς και στο Cardio Callanetics.

Είναι δημιουργός του συστήματος ΆΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ C.K.N.


 Τί είναι το σύστημα C.K.N..Είναι το σύστημα άσκησης, που βασίζεται στην στοχευμένη μικρή επαναλαμβανόμενη κίνηση μυικών ομάδων , αφού εξασφαλίζει τη σωστή θέση του σώματος, με στήριξη στους "άξονες" του σώματος και στο πυελικό έδαφος, χωρίς επικίνδυνες επιβαρύνσεις, αναπηδήσεις ή κραδασμούς. Δουλεύει ακόμα και σε μύες σε βαθύτερα στρώματα οι οποίοι συντελούν στο να βελτιωθεί η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, να αποκτήσει το σώμα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δύναμη, ευλυγισία, αλλά και ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ απώλεια πόντων. Και όλα αυτά χωρίς να χρησιμοποιούμε κανένα μηχάνημα.
Αποτέλεσμα:
Μια ώρα τέτοιας άσκησης δίνει τα αποτελέσματα που θα είχαν 12 ώρες αερόμπικ. Μετά το πρώτο μάθημα κάποιος μπορεί να αισθανθεί την διαφορά στο σώμα του,
ενώ αν αυτή η άσκηση γίνεται 3 τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, σε λιγότερο από ένα μήνα η αλλαγή στην εμφάνιση είναι εξασφαλισμένη.

Οι ασκήσεις αυτές δεν έχουν επιβάρυνση, το σώμα δουλεύει σε ασφαλή και άνετη θέση, εξασφαλίζοντας την σπονδυλική στήλη, τον αυχένα και τις αρθρώσεις, με αποτέλεσμα την ανακούφιση από τυχόν πόνους και την επαναφορά του σώματος στην σωστή στάση και ισορροπία. Η μόνη μέθοδος γυμναστικής που δίνει  εγγυημένα αποτελέσματα σε λιγότερο από 1 μήνα!!!! 

ΠΛΑΤΩΝΟΣ 26 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

τηλ.6936763840,2721090048

   

 
Εκτύπωση | Bookmark and Share

ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | ΚΕΝΤΡΟ CALLANETICS ΚΑΙ C.K.N