Φόρτωση...

ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ILIOFAR

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΦΥΤΑ 18 - ΜΕΝΙΔΙ, 13671 - ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2102465298 - Fax: 2102400680

Επωνυμία: ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διακριτικός Τίτλος: ILIOFAR
Διεύθυνση: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΦΥΤΑ 18
Πόλη / Περιοχή: ΜΕΝΙΔΙ
ΤΚ: 13671
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2102465298
Fax: 2102400680
Κινητό: 6977961738
Υπεύθυνος: ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Email: info@iliofar.gr
Website: www.iliofar.gr
Κατηγορίες: ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ-ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Δραστηριότητα: ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
Λίγα λόγια:

Η εταιρεία ILIOFAR ανήκει στον Νικόλαο Χ. Τσανικίδη και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας από το 1983 και μέχρι σήμερα προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας που απευθύνονται για ιδιωτική αλλά και για επαγγελματική χρήση. Η εμπειρία της στη μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια την έχει αναδείξει σε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Η ILIOFAR από την αρχή της πορείας της επικεντρώνεται σε τρεις βασικές αρχές:

·         Ικανοποίηση των απαιτήσεων του καταναλωτή

·         Υψηλή ποιότητα των προϊόντων

·         Σεβασμός στο περιβάλλον

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα των υλικών κατασκευής εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση του ηλιακού συστήματος και συνέπεια στην εγγύηση.  Η εταιρεία έχει περισσότερο από 25 χρόνια εμπειρία στις μεθόδους αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.  Ασχολείται τόσο με την λιανική όσο και με τη χονδρική πώληση ηλιακών θερμοσιφώνων και παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα αυτό αφού μέχρι σήμερα ενδιαφέρεται για τις νέες τεχνολογίες και έτσι καταφέρνει να εξελίσσεται και να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων της σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών αλλά και τις εκάστοτε περιβαλλοντικές συνθήκες.

25 χρόνια εμπειρίας  αλλά και εξέλιξης εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την υψηλή απόδοση  του ηλιακού θερμοσίφωνα ILIOFAR. 

 
Εκτύπωση | Bookmark and Share

ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ILIOFAR