ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ


Επωνυμία: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ
Διακριτικός τίτλος:
Κατηγορία: ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ-ΤΖΑΜΙΑ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ-ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ-ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
Πόλη: ΝΙΚΑΙΑ
Διεύθυνση: ΚΙΛΙΚΙΑΣ 53
ΤΚ: 18453
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2104922791
Φαξ: 2104326646
Κινητό: 6932983011
Υπεύθυνος: ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Email: antonissigalas7@gmail.com
Website: www.vitrosigalas.com
Δραστηριότητα: <b>ΒΙΤΡΟ</b><br> Κατασκευή ζωγραφικών πινάκων με χρήση χρωματιστών γυαλιών και κρυστάλλων που συνδέονται μεταξύ τους με μολύβδινους ράβδους.<br> Κάθε αυθεντικό Βιτρό είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να διακοσμήσουμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως Πόρτες, Παράθυρα, Οροφές, Πορτάκια κουζίνας, Φεγγίτες, Διαχωριστικά.<br> Στον χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε Μοντέρνα, Κλασσικά, Θαλασσογραφίες καθώς επίσης και πολλές προσφορές.<br> Κατασκευές Βιτρό και επεξεργασία του γυαλιού σε πρωτότυπες ιδέες με λιτές ή συνθέτες γραμμές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ομορφαίνουν με χρώματα την καθημερινότητά μας.<br>
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης 17/11/2022

FUSING
Το Fusing είναι μια τεχνική που ξεκίνησε στην Ελλάδα πριν το 1998 με μεγάλες προσδοκίες καταλήγοντας σήμερα σε μια πολύ καλή τεχνική με πάρα πολλές εφαρμογές.

Το ψημένο γυαλί ή αλλιώς Fusing εμπεριέχει μια διαδικασία, κατά την οποία ανακατεύοντας σκόνες γυαλιού μαζί με σκόνες μετάλλων η ακόμα γυαλί με γυαλί και με την δύναμη της φωτιάς σε θερμοκρασία 850°C σε ειδικούς φούρνους, δημιουργούμε από μικροαντικείμενα όπως τασάκια, ανθοδοχεία, πίνακες έως μεγάλες επιφάνειες γυαλιών όπως πόρτες, παράθυρα και οροφές, αφήνοντας την φαντασία μας ελεύθερη και εξωτερικεύοντας τον ψυχικό μας κόσμο.

Οι τεχνικές πολλές και ιδιαίτερες.

ΕΚΘΕΣΗ

Είμαστε πρόθυμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να σας δώσουμε την δική μας γνώμη, ιδέες και λύσεις σε σχεδία και χρώματα εναρμονισμένες με το προσωπικό σας γούστο αλλά και με το ύφος του σπιτιού, που θα αναδείξουν το χώρο σας με ένα έργο τέχνης. Λόγω του ότι το Βιτρό είναι ένα έργο τέχνης, η πολυπλοκότητα του σχεδίου αποτελεί καθοριστικός παράγοντας για τον χρόνο αλλά κυρίως το κόστος κατασκευής του έργου. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε τμήματα γυαλιών από το είδη Βιτρό που έχετε στον χώρο σας.

Καθρέπτες Fusing

Καθρέπτες Fusing GF.1101

Μια συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη με την τεχνική FUSING. Ένα κόσμημα για κάθε χώρο του σπιτιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο και γενικά όπου υπάρχει επιφάνεια. Στον καθρέπτη έχει τοποθετηθεί περιμετρικά μια μπορντούρα από γυαλί ψημένο σε αποχρώσεις του μελί. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1102

Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη με την τεχνική FUSING. Ένα κόσμημα για κάθε χώρο του σπιτιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο και γενικά όπου υπάρχει επιφάνεια. Στον καθρέπτη έχει τοποθετηθεί περιμετρικά μια μπορντούρα από γυαλί ψημένο σε γήινες αποχρώσεις. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1103

Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη με την τεχνική FUSING. Ένα κόσμημα για κάθε χώρο του σπιτιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο και γενικά όπου υπάρχει επιφάνεια. Στον καθρέπτη έχει τοποθετηθεί περιμετρικά μια μπορντούρα από γυαλί ψημένο σε γήινες αποχρώσεις. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1104

Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη με την τεχνική FUSING. Ένα κόσμημα για κάθε χώρο του σπιτιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο και γενικά όπου υπάρχει επιφάνεια. Ο καθρέπτης έχει σχήμα κύκλου και περιμετρικά έχει τοποθετηθεί μια μπορντούρα από γυαλί ψημένο σε αποχρώσεις του κόκκινου. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1105

Ένα χειροποίητο και μοναδικό έργο τέχνης με την τεχνική FUSING, για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη. Γυαλί ψημένο με βάση το λευκό και σκόρπια κομμάτια κρυστάλλων σε μαύρες αποχρώσεις που διακοσμεί τις δυο γωνιές του καθρέπτη. Ένα κόσμημα για κάθε σπίτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο και γενικά όπου υπάρχει επιφάνεια μέσα στον χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1106

Ένα χειροποίητο και μοναδικό έργο τέχνης με την τεχνική FUSING, για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη. Γυαλί ψημένο που τρέχει περιμετρικά στον καθρέπτη δημιουργώντας μια όμορφη μπορντούρα και με το σχέδιο να είναι αντιγραφή από τα πλακάκια μέσα στο μπάνιο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1107

Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη με την τεχνική FUSING στο χώρο του μπάνιου. Ένα ιδιαίτερο έργο που εδώ, δυο ζώνες από γυαλί ψημένο έχουν τοποθετηθεί στην πάνω και κάτω επιφάνεια του καθρέπτη. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1108

Μια συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη με την τεχνική FUSING. Ένα κόσμημα για κάθε χώρο του σπιτιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο και γενικά όπου υπάρχει επιφάνεια. Στον καθρέπτη έχει τοποθετηθεί περιμετρικά μια μπορντούρα από γυαλί ψημένο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1109

Μια συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε έναν καθρέπτη με την τεχνική FUSING. Ένα κόσμημα για κάθε χώρο του σπιτιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο και γενικά όπου υπάρχει επιφάνεια. Στον καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί τρεις ζώνες περιμετρικά από γυαλί ψημένο σε αποχρώσεις του μελί. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1110

Ένας ιδιαίτερος καθρέπτης με την τεχνική FUSING. Η δημιουργία του έργου εδώ είναι ότι περά από τις χρωματιστές ζώνες κρυστάλλων που πλαισιώνουν των καθρέπτη σε αποχρώσεις του μελί, στο κέντρο του έχει κατασκευαστή και έχουν κολληθεί κομμάτια γυαλιών που δημιουργούν ένα δένδρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1111

Ένα αυθεντικό έργο τέχνης με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά στον καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ οπού μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1112

Ένα αυθεντικό έργο τέχνης στο σαλόνι με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά στον καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ οπού μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1113

Ένα αυθεντικό έργο τέχνης με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά στον καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ σε καφέ αποχρώσεις οπού μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1114

Ένας καθρέπτης κόσμημα για κάθε μπάνιο με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1115

Ένας καθρέπτης κόσμημα για κάθε μπάνιο με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1116

Ένας καθρέπτης κόσμημα σε σχέδιο αρχαϊκό με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1117

Ένας καθρέπτης με σχέδιο ανάλαφρο σε λυτή γραμμή με την τέχνη FUSING. Στην μια πλευρά και στο κάτω μέρος έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1118

Ένας καθρέπτης όπου έχει σχεδιαστή η κάθε του ζώνη με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1119

Καθρέπτες σε κομμωτήριο με την τέχνη του FUSING. Σχέδιο που αποτελείτε από δυο ζώνες κρυστάλλων ψημένες σε ειδικό φούρνο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και έχουν τοποθετηθεί για να διακοσμήσουν τους καθρέπτες σε σχήμα διαγώνιο. Ένα έργο τέχνης για κάθε χώρο καταστημάτων και όχι μόνο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1120

Ένας καθρέπτης με σχέδιο ανάλαφρο σε λυτή γραμμή με την τέχνη FUSING. Στην μια πλευρά και στο κάτω μέρος της επιφάνειας έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1121

Ένας καθρέπτης με σχέδιο ανάλαφρο σε λυτή γραμμή με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά στην επιφάνεια του καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα και δημιουργούν μια όμορφη μπορντούρα γύρο από αυτόν όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1122

Ένας καθρέπτης σε τρία τμήματα που κοσμεί χώρο σαλονιού με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά στην επιφάνεια του καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με πολύ ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα δημιουργώντας μια όμορφη μπορντούρα γύρο από αυτόν όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1123

Ένας καθρέπτης σε γήινες αποχρώσεις με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά στην επιφάνεια του καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με πολύ ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα δημιουργώντας μια όμορφη μπορντούρα γύρο από αυτόν όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Καθρέπτες Fusing GF.1124

Ένας καθρέπτης σε γήινες αποχρώσεις με την τέχνη FUSING. Περιμετρικά στην επιφάνεια του καθρέπτη έχουν τοποθετηθεί κρύσταλλα ψημένα σε φούρνους με πολύ ψηλές θερμοκρασίες και ειδικά υαλοχρώματα δημιουργώντας μια όμορφη μπορντούρα γύρο από αυτόν όπου μας δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ένας καθρέπτης με ιδιαίτερο στυλ όπου μπορούμε να διακοσμήσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing

Παράθυρα Fusing WF.1606

Παράθυρα με την τεχνική FUSING σε δυο σχέδια. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας ένα έργο τέχνης υψηλής αισθητικής μέσα στον χώρο του σαλονιού σε αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με των χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1601

Παράθυρο με την τεχνική FUSING. Ένα αριστούργημα τέχνης που διακρίνεται για την λεπτότητα της κατασκευή του. Το κρύσταλλο έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτό έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1602

Ζωγραφική σε παράθυρο με την τεχνική FUSING. Ένα αριστούργημα τέχνης που διακρίνεται για την λεπτότητα της κατασκευή του. Το κρύσταλλο έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτό έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1603

Παράθυρο με την τεχνική FUSING. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά δημιουργώντας μαγικές χρωματικές συνθέσεις που αντανακλούν μέσα στον χώρο. Το κρύσταλλο έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτό έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1604

Παράθυρο με την τεχνική FUSING. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά δημιουργώντας μαγικές χρωματικές συνθέσεις που αντανακλούν μέσα στον χώρο. Το κρύσταλλο έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτό έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1605

Παράθυρα με την τεχνική FUSING σε δυο σχέδια ίδια αλλά αντικριστά. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτά έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας ένα έργο τέχνης υψηλής αισθητικής μέσα στον χώρο του σαλονιού. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1607

Ζωγραφική σε παράθυρο με την τεχνική FUSING. Ένα αριστούργημα τέχνης που διακρίνεται για την λεπτότητα της κατασκευή του. Το κρύσταλλο έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτό έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1608

Ζωγραφική σε τέσσερα παράθυρα με την τεχνική FUSING. Ένα αριστούργημα τέχνης που διακρίνεται για την λεπτότητα της κατασκευή του δημιουργώντας ένα σχέδιο διαιρούμενο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτά έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1609

Παράθυρο με την τεχνική FUSING. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά δημιουργώντας μαγικές χρωματικές συνθέσεις που αντανακλούν μέσα στον χώρο. Το κρύσταλλο έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτό έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1610

Ζωγραφική σε παράθυρο ηλεκτρικού πίνακα με την τεχνική FYSING. Ένα αριστούργημα τέχνης που διακρίνεται για την λεπτότητα της κατασκευή του. Το κρύσταλλο έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτό έχει απορροφηθεί μέσα στο γυαλί δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1611

Παράθυρα με την τεχνική FUSING. Φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτά έχει απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρα Fusing WF.1612

Παράθυρα με την τεχνική FUSING. Φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και το υαλόχρωμα που έχει πέσει πάνω σε αυτά έχει απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing

Πόρτες Fusing DP.1501

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1502

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν την πόρτα και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1503

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της πόρτας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1504

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Πανδαισία χρωμάτων που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σαλονιού, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν την πόρτα και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1514

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Ένα έργο τέχνης σε είσοδο εξοχικής κατοικίας, δημιουργώντας μια μοναδικότητα στο σύνολο της. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1505

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σαλονιου, αυθεντικά έργα τέχνης, που δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1506

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1507

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν την πόρτα και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1508

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της πόρτας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1509

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σαλονιου, αυθεντικά έργα τέχνης, που δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1510

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Πανδαισία χρωμάτων που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος της εισόδου κατοικίας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν την πόρτα και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1511

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν την πόρτα και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1512

Πόρτα με την τεχνική FUSING σε πόρτα ασανσέρ. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σπιτιού, αυθεντικά έργα τέχνης, που δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1513

Πόρτα με την τεχνική FUSING σε πόρτα ασανσέρ. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σπιτιού, αυθεντικά έργα τέχνης, που δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1515

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν την πόρτα και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1516

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της πόρτας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1517

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν την πόρτα και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1518

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σπιτιού, αυθεντικά έργα τέχνης, που δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing

Οροφές Fusing RF.1408

Οροφή σε είσοδο οικίας με την τέχνη του FUSING. Το γυαλί έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτό δίνουν ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1401

Οροφή που κοσμεί χώρο καταστήματος με την τέχνη του FUSING. Η οροφή έχει σχεδιαστή σε τμήματα για να δεχτή τα κομμάτια των κρυστάλλων που δημιουργούν ένα ενιαίο θέμα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1402

Οροφή που κοσμεί χώρο καταστήματος με την τέχνη του FUSING. Η οροφή έχει σχεδιαστή σε τμήματα για να δεχτή τα κομμάτια των κρυστάλλων που δημιουργούν ένα ενιαίο θέμα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1403

Οροφή που κοσμεί χώρο σαλονιού με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει διαιρεθεί από μέταλλο ανοξείδωτο για να δεχτή τα κομμάτια των κρυστάλλων. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1404

Οροφή που κοσμεί χώρο μπάνιου με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα και στο εσωτερικό της έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από το κρύσταλλο. Το γυαλί έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτό δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1405

Οροφή σε είσοδο οικίας με την τέχνη του FUSING. Η οροφή έχει σχεδιαστή σε τμήματα για να δεχτή τα κομμάτια των κρυστάλλων που δημιουργούν ένα ενιαίο θέμα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1406

Οροφή που κοσμεί είσοδο ξενοδοχείου με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα σε επαναλαμβανόμενα τμήματα και στο εσωτερικό τους έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από τα κρύσταλλα. Το γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1407

Οροφή που κοσμεί χώρο καταστήματος με την τέχνη του FUSING. Η οροφή έχει σχεδιαστή σε τμήματα για να δεχτή τα κομμάτια των κρυστάλλων που δημιουργούν ένα ενιαίο θέμα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1409

Οροφή σε κουζίνα με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα και στο εσωτερικό τους έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από τα κρύσταλλα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1410

Οροφή σε είσοδο οικίας με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα και στο εσωτερικό τους έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από τα κρύσταλλα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1411

Οροφή σε είσοδο οικίας με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα και στο εσωτερικό της έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από το κρύσταλλο. Το γυαλί έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτό δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1412

Οροφή σε είσοδο οικίας με την τέχνη του FUSING. Η οροφή έχει σχεδιαστή σε τμήματα για να δεχτή τα κομμάτια των κρυστάλλων που δημιουργούν ένα ενιαίο θέμα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1413

Οροφή που κοσμεί είσοδο ξενοδοχείου με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα σε επαναλαμβανόμενα τμήματα και στο εσωτερικό τους έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από τα κρύσταλλα. Το γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1414

Οροφή σε σαλόνι οικίας με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής σε σχήμα ρόμβου έχει γίνει από γυψοσανίδα και στο εσωτερικό της έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από το κρύσταλλο. Το γυαλί έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτό δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1415

Οροφή σε σαλόνι οικίας με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα και στο εσωτερικό της έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από το κρύσταλλο. Το γυαλί έχει ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτό δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1416

Τρεις οροφές παραλληλόγραμμες και μια τετράγωνη σε σαλόνι οικίας με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευές των οροφών έχει γίνει από γυψοσανίδα και στο εσωτερικό της έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από τα κρύσταλλο. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Οροφές Fusing RF.1417

Οροφή τετράγωνη σε σαλόνι οικίας με την τέχνη του FUSING. Η κατασκευή της οροφής έχει γίνει από γυψοσανίδα και περιμετρικά στο εσωτερικό της έχει τοποθετηθεί φωτισμός προβάλλοντας τα χρώματα μέσα από τα κρύσταλλα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες μέσα σε ειδικό φούρνο και τα υαλοχρώματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1301

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μια ιδιαίτερη κατασκευή από φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1302

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα, τα πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1303

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μια ιδιαίτερη κατασκευή από φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1304

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μια πανδαισία χρωμάτων στην κουζίνα σας, μια ιδιαίτερη κατασκευή από φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1305

Γυάλινη πλάτη κουζίνας σε καφέ και μελί αποχρώσεις με την τεχνική FUSING. Μια πανδαισία χρωμάτων στην κουζίνα σας που σε συνδυασμό με τα πορτάκια κουζίνας δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1306

Γυάλινη πλάτη κουζίνας σε καφέ και μελί αποχρώσεις με την τεχνική FUSING. Μια πανδαισία χρωμάτων στην κουζίνα σας που σε συνδυασμό με τα πορτάκια κουζίνας δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1307

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα, τα πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1308

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μια ιδιαίτερη κατασκευή από φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1309

Γυάλινη πλάτη κουζίνας σε μπέζ καφέ και μελί αποχρώσεις με την τεχνική FUSING. Αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα, τα πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1310

Γυάλινη πλάτη κουζίνας σε μπέζ καφέ και μελί αποχρώσεις με την τεχνική FUSING. Αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα, τα πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1311

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μια πανδαισία χρωμάτων στην κουζίνα σας, μια ιδιαίτερη κατασκευή από φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1312

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα που υπάρχουν στο έργο αυτό είναι το μπέζ με μαύρα ανάγλυφα κρύσταλλα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα σε αυτά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1313

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μια ιδιαίτερη κατασκευή όπου τα χρώματα που έχουν προσαρμοστεί είναι στο λευκό και το κόκκινο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1314

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα που υπάρχουν στο έργο αυτό είναι το μπέζ, μελί, και μαύρο. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα σε αυτά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1315

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μια πανδαισία χρωμάτων στην κουζίνα σας, μια ιδιαίτερη κατασκευή από φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1316

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα που υπάρχουν στο έργο αυτό είναι το μπέζ με μαύρα ανάγλυφα κρύσταλλα. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα σε αυτά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1317

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις επάνω στα κρύσταλλα δημιουργούμαι αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα σε αυτά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1318

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις επάνω στα κρύσταλλα δημιουργούμαι αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα σε αυτά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πλάτες Γυάλινες Κουζίνας Fusing PK.1319

Γυάλινη πλάτη κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις επάνω στα κρύσταλλα δημιουργούμαι αριστουργήματα τέχνης που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα γυαλιά έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα σε αυτά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1203

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1207

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1201

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1202

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1204

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν τα πορτάκια και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1205

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1206

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1208

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν τα πορτάκια και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1209

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1210

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1211

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1212

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν τα πορτάκια και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1213

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1214

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1215

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1216

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν τα πορτάκια και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1217

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1218

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1219

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1220

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν τα πορτάκια και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1221

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1222

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1223

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1224

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν τα πορτάκια και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1225

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1226

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1227

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Σχεδία που δημιουργούν μαγικές χρωματικές συνθέσεις και διακρίνονται για λεπτότητα της κατασκευής τους. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δίνοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1228

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας, αυθεντικά έργα τέχνης, πλαισιώνουν τα πορτάκια και δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1229

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Το σχέδιο σε αρμονία με τα χρώματα, τη ζωντάνια, και την γοητεία της τέχνης, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πορτάκια Κουζίνας Fusing KF.1230

Πορτάκια κουζίνας με την τεχνική FUSING. Μοναδικά έργα τέχνης πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις που πλαισιώνουν τα πορτάκια και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο της κουζίνας. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing

Επιφάνειες Fusing EF.1701

Επιφάνειες FUSING σε χώρο σαλονιού. Τρεις πίνακες από γυαλί ψημένο σε φούρνο με διαφορετικά σχέδια το κάθε ένα που διακοσμούν αντίστοιχες εσοχές μέσα στον χώρο του σαλονιού. Ένα έργο τέχνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πόρτες παράθυρα οροφές. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1702

Επιφάνεια FUSING σε σχήμα κύκλου. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες με υαλοχρώματα του κόκκινου και του λευκού. Ένα κόσμημα που μπορεί να διακοσμήσει μια φούσκα τζακιού μια οροφή η ακόμα να γίνει και ένα όμορφο κρυστάλλινο τραπέζι. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1703

Επιφάνεια FUSING. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες με υαλοχρώματα του μαύρου και του λευκού με φόντο διάφανο κρύσταλλο. Ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει μια πόρτα ένα παράθυρο μια οροφή και γενικά όπου υπάρχει γυαλί μέσα στον χώρο μας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1704

Επιφάνεια FUSING σε σχήμα κύκλου. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες με υαλοχρώματα του κόκκινου και του λευκού. Ένα κόσμημα που μπορεί να διακοσμήσει μια φούσκα τζακιού μια οροφή η ακόμα να γίνει και ένα όμορφο κρυστάλλινο τραπέζι. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1705

Επιφάνεια FUSING. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες με υαλοχρώματα του μαύρου και του λευκού με φόντο διάφανο κρύσταλλο. Ένα έργο τέχνης που χρησιμοποιήθηκε για να διακοσμήσει ένα χώρισμα επάνω στον πάγκο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1706

Επιφάνεια FUSING. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες που νωρίτερα έχει γίνει ζωγραφική επάνω σε αυτό με υαλοχρώματα και με αναγλυφίες. Ένα χρηστικό αντικείμενο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό που έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε πιατέλες τασάκια κηροπήγια κλπ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1707

Επιφάνεια FUSING. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες που νωρίτερα έχει γίνει ζωγραφική επάνω σε αυτό με υαλοχρώματα και με αναγλυφίες που συνοδεύετε από πιατελάκια της ίδιας τεχνικής. Ένα χρηστικό αντικείμενο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό που έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε πιατέλες, τασάκια, κηροπήγια, κλπ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1708

Επιφάνεια FUSING. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες με έντονα τα ανάγλυφα κρύσταλλα στην επιφάνεια του. Έργο τέχνης που διακοσμεί και χωρίζει άνοιγμα σε δυο χώρους τοποθετημένο με τέσσερις αποστάτες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1709

Επιφάνεια FUSING. Ταμπέλα καταστήματος. Ένας πίνακας από γυαλί ψημένο σε φούρνο σε υψηλές θερμοκρασίες με έντονα τα ανάγλυφα κρύσταλλα στην επιφάνεια του. Όλα τα γυαλιά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του έργου έχουν επεξεργαστή στην υδροκοπή δίνοντας μας ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1710

Επιφάνεια FUSING σε τρία τμήματα στο τελείωμα τις διαδικασίας λίγο πριν να βγει από τον φούρνο. Ένας πίνακας με έντονα τα ανάγλυφα κρύσταλλα στην επιφάνεια του και με τα υαλοχρώματα να δίνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1711

Μια δημιουργία σε λευκό κρύσταλλο με έντονα τα στοιχειά τις αναγλυφίας τα οποία έχουν δημιουργηθεί από ειδικά καλούπια μέσα στον κλίβανο. Ένας πίνακας [FUSING] από γυαλί ψημένο σε φούρνο με υψηλές θερμοκρασίες, ένα έργο που δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1712

Μια δημιουργία σε λευκό κρύσταλλο με έντονα τα στοιχειά τις αναγλυφίας τα οποία έχουν δημιουργηθεί από ειδικά καλούπια μέσα στον κλίβανο. Ένας πίνακας [FUSING] από γυαλί ψημένο σε φούρνο με υψηλές θερμοκρασίες, ένα έργο που δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Επιφάνειες Fusing EF.1713

Ένα εκκλησιαστικό χειροποίητο έργο τέχνης FUSING. Γυαλί ψημένο σε υψηλές θερμοκρασίες oπου μπορεί να διακοσμήσει πόρτες παράθυρα σε εκκλησιές και να δημιουργήσει μια παινεσιά χρωμάτων μέσα στο χώρο του ναού καθώς το φως διαπερνά μέσα από το γυαλί. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Fusing

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Βιτρό Καθρέπτες

Βιτρό Καθρέπτες G.7010

Βιτρό καθρέπτης που κοσμεί χώρο καταστήματος καφέ. Στο σχέδιο αυτό η ιδιαιτερότητα επάνω στον καθρέπτη είναι ότι τα γράμματα έχουν γίνει αμοβολη και στην συνέχεια έχουν περαστή με ανεξίτηλο χρώμια. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7001

Βιτρό καθρέπτης σε ξύλινη κορνίζα που κοσμεί χώρο υποδοχής στο σαλόνι. Το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες που είναι περιμετρικά στον καθρέπτη και δημιουργούν μια όμορφη μπορντούρα γύρω από αυτόν. Στο εσωτερικό του καθρέπτη και διαγώνια έχουν τοποθετηθεί δυο τριαντάφυλλα που ολοκληρώνουν το έργο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7002

Βιτρό καθρέπτης που κοσμεί χώρο υποδοχής στο σαλόνι. Το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Ένα σχέδιο Βιτρό το οποίο είναι ενσωματωμένο με τον καθρέπτη στο πάνω μέρος και διαγώνια. Ενώ περιμετρικά έχει δημιουργηθεί μπιζουτέ επάνω στον καθρέπτη για να δώσει μια διαφορετικότητα στο σύνολο του έργου. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7003

Βιτρό καθρέπτης σε ξύλινη κορνίζα που κοσμεί χώρο υποδοχής στο σαλόνι. Το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες που είναι περιμετρικά στον καθρέπτη και δημιουργούν μια όμορφη μπορντούρα γύρω από αυτόν. Στο εσωτερικό του καθρέπτη και διαγώνια έχουν τοποθετηθεί δυο τριαντάφυλλα που ολοκληρώνουν το έργο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7004

Βιτρό καθρέπτης όπου εδώ το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Ένα σχέδιο Βιτρό στο οποίο είναι ενσωματωμένο με μια μπορντούρα περιμετρικά του καθρέπτη και στο εσωτερικό αυτού έχει δημιουργηθεί μπιζουτέ για να δώσει μια διαφορετικότητα στο σύνολο του έργου. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7005

Βιτρό καθρέπτης στον χώρο του σαλονιού με ξύλινη κορνίζα όπου εδώ το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Δυο σχέδια Βιτρό τα οποία είναι διαγώνια στον καθρέπτη και ίδια. Ένα κόσμημα που μπορεί να διακοσμήσει κάθε γωνιά μέσα στο χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7006

Βιτρό καθρέπτης που κοσμεί χώρο υποδοχής στο σαλόνι. Το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Ένα σχέδιο Βιτρό το οποίο είναι ενσωματωμένο με τον καθρέπτη στο πάνω μέρος και διαγώνια. Ενώ περιμετρικά έχει δημιουργηθεί μια μπορντούρα από Οπαλίνες κρύσταλλα για να δώσει μια διαφορετικότητα στο σύνολο του έργου. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7007

Βιτρό καθρέπτης που κοσμεί χώρο υποδοχής στο σαλόνι. Το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Ένα σχέδιο Βιτρό στο οποίο έχει δημιουργηθεί μια μπορντούρα από Οπαλίνες κρύσταλλα περιμετρικά του καθρέπτη σε αποχρώσεις του μπέζ και του καφέ εναλλάξ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7008

Βιτρό καθρέπτης στον χώρο της κρεβατοκάμαρας σε καμπυλωτό σχήμα ενσωματωμένο με έπιπλο του κρεβατιού. Το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Ένα σχέδιο Βιτρό στο οποίο έχει δημιουργηθεί μια μπορντούρα από Οπαλίνες κρύσταλλα περιμετρικά του καθρέπτη σε διάφορες αποχρώσεις. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Καθρέπτες G.7009

Βιτρό καθρέπτης που κοσμεί χώρο υποδοχής στο σαλόνι. Το σχέδιο έχει κατασκευαστή με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Ένα σχέδιο Βιτρό το οποίο είναι ενσωματωμένο με τον καθρέπτη στο πάνω μέρος και διαγώνια. Ενώ περιμετρικά έχει δημιουργηθεί μια μπορντούρα από Οπαλίνες κρύσταλλα για να δώσει μια διαφορετικότητα στο σύνολο του έργου. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα

Βιτρό Μοντέρνα M. 6009

Πόρτα Βιτρό σε μοντέρνο ύφος με καμπύλη στο πάνω μέρος του έργου σε αποχρώσεις του σιελ. Υαλογραφία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6001

Ένα μοναδικό έργο τέχνης με κρύσταλλα ΜΠΑΡΟΚ σε αποχρώσεις γκρι μαύρου μπεζ και λευκού φόντου. Μια μοντέρνα συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα ένα παράθυρο η ακόμα και μια οροφή μέσα στον χώρο σας η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6002

Σχέδιο Βιτρό σε γραμμικό ύφος για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα ένα παράθυρο η ακόμα και μια οροφή μέσα στον χώρο σας η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6003

Πανδαισία χρωμάτων σε έναν πίνακα Βιτρό σε μοντέρνο ύφος όπου μπορείτε να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα ένα παράθυρο η ακόμα και μια οροφή. Ένα έργο τέχνης όπου καθώς το φως διαπερνά μέσα από το γυαλί αφήνει τα χρώματα να κάνουν το δικό τους παιχνίδισμα μέσα στον χώρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6004

Βιτρό σε μοντέρνο ύφος σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σπιτιού. Υαλογραφία που έχει διαίρεση σαλόνι με καθιστικό και μας δίνει την δυνατότητα το σχέδιο του Βιτρό να το βλέπουμε και από τις δυο πλευρές. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6005

Βιτρό σε μοντέρνο ύφος σε αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σπιτιού. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει μια πόρτα ένα παράθυρο ακόμα και μια οροφή. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6006

Βιτρό σε μοντέρνο ύφος όπου η σύνθεση του αποτελείται από τρία τμήματα ενωμένα μεταξύ τους. Μια πανδαισία χρωμάτων σε αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σπιτιού και δίνουν μια διαφορετικότητα στον χώρο του σαλονιού. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6007

Παράθυρα Βιτρό σε μοντέρνο ύφος όπου η σύνθεση του αποτελείται από δυο υαλογραφίες ίδιες αλλά και αντικριστές. Μια πανδαισία χρωμάτων σε αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σπιτιού και δίνουν μια διαφορετικότητα στον χώρο του σαλονιού. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6008

Πόρτα Βιτρό σε μοντέρνο ύφος με καμπύλη στο πάνω μέρος του έργου σε αποχρώσεις του μπεζ. Υαλογραφία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6010

Γραμμικό σχέδιο Βιτρό σε επαναλαμβανόμενα τμήματα που κοσμεί εστιατόριο σε κρουαζιερόπλοιο. Η αποχρώσεις των Βιτρό ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον και δίνουν μια απαλή λάμψη μέσα στον χώρο του πλοίου. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6011

Σχέδιο Βιτρό σε γραμμικό ύφος για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα ένα παράθυρο η ακόμα και μια οροφή μέσα στον χώρο σας η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6012

Ένα μοναδικό έργο τέχνης που το σχέδιο του Βιτρό απεικονίζει ένα πιάνο σε μοντέρνο ύφος πλαισιομένο σε ξύλινη κορνίζα με κρυφό φωτισμό στο εσωτερικό του. Μια συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε ένα τοίχο στο σαλόνι σας η σε άλλο χώρο του σπιτιού. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6013

Γραμμικό σχέδιο Βιτρό σε επαναλαμβανόμενα τμήματα που δίνει μια συνέχεια στην υαλογραφία και διακοσμεί εστιατόριο σε κρουαζιερόπλοιο. Η αποχρώσεις των Βιτρό ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον και δίνουν μια απαλή λάμψη μέσα στον χώρο του πλοίου. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη

Βιτρό Μοντέρνα M. 6015

Γραμμικό σχέδιο Βιτρό σε δυο σταθερά τμήματα διακοσμώντας είσοδο κατοικίας. Ένα έργο τέχνης που δίνει μια συνέχεια στο θέμα της υαλογραφία διαιρώντας το σχέδιο στη μέση. Η αποχρώσεις των κρυστάλλων ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον και καθώς αφήνουν το φως της ημέρας να περνά μέσα από αυτά δίνουν μια απαλή λάμψη μέσα στον χώρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6016

Ένα μοναδικό έργο τέχνης με κρύσταλλα ΜΠΑΡΟΚ. Μια μοντέρνα συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα ένα παράθυρο η ακόμα και μια οροφή μέσα στον χώρο σας η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6017

Γραμμικό σχέδιο Βιτρό σε πόρτα. Ένα έργο τέχνης που ειναι μια συνέχεια στο θέμα της υαλογραφία διαιρώντας το σχέδιο στη μέση. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που δίνει μια διαφορετικότητα στον χώρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6018

Βιτρό σε μοντέρνο ύφος που κοσμεί παράθυρο μπάνιου. Υαλογραφία που έχει σαν βάση λευκό κρύσταλλο διάφανο ενώ το υπόλοιπο σχέδιο είναι σε διάφορες αποχρώσεις. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6019

Βιτρό σε μοντέρνο ύφος που κοσμεί παράθυρο σαλονιού. Υαλογραφία που έχει σαν βάση λευκό κρύσταλλο διάφανο ενώ το υπόλοιπο σχέδιο είναι σε διάφορες αποχρώσεις. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6020

Βιτρό σε παράθυρο σαλονιού με σχέδιο σε γραμμικό ύφος και σε γήινες απαλές αποχρώσεις. Ένα έργο τέχνης χειροποίητο όπου αφήνει το φως του ήλιου να διαπερνά μέσα από τα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6021

Βιτρό σε παράθυρα σαλονιού σε γραμμικό ύφος οπού η υαλογραφίες εδώ είναι ίδιες και αντικριστές. Ένα έργο τέχνης που στο σχέδιο του Βιτρό έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορα κρύσταλλα χωρίς χρώμα. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6022

Βιτρό σε μοντέρνα γραμμή. Μια πανδαισία χρωμάτων σε ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει παράθυρα πόρτες ακόμα και οροφές. Μια υαλογραφία που δίνει ένα ξεχωριστό ύφος πέρα από της ανωτέρω εφαρμογές σε ένα σπίτι αλλά και σε ξενοδοχεία καταστήματα κλπ. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6023

Βιτρό σε μοντέρνα γραμμή. Μια πανδαισία χρωμάτων σε ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει παράθυρα πόρτες ακόμα και οροφές. Μια υαλογραφία που δίνει ένα ξεχωριστό ύφος πέρα από της ανωτέρω εφαρμογές σε ένα σπίτι αλλά και σε ξενοδοχεία καταστήματα κλπ. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6024

Βιτρό σε μοντέρνα γραμμή. Μια πανδαισία χρωμάτων σε ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει παράθυρα πόρτες ακόμα και οροφές. Μια υαλογραφία που δίνει ένα ξεχωριστό ύφος πέρα από της ανωτέρω εφαρμογές σε ένα σπίτι αλλά και σε ξενοδοχεία καταστήματα κλπ. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6025

Βιτρό σε πόρτα εισόδου με δυο σταθερά τμήματα δεξιά και αριστερά. Σχέδιο υαλογραφίας σε μοντέρνο ύφος που το θέμα διαιρείται σε τρία μέρη αλλά φαίνεται ενιαίο. Μια πανδαισία χρωμάτων σε ένα έργο τέχνης σε αποχρώσεις που ιδιαίτερο τόνο δίνει το μαύρο κρύσταλλα ΜΠΑΡΟΚ. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6026

Βιτρό σε μοντέρνα γραμμή. Μια πανδαισία χρωμάτων σε ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει παράθυρα πόρτες ακόμα και οροφές. Μια υαλογραφία που δίνει ένα ξεχωριστό ύφος πέρα από της ανωτέρω εφαρμογές σε ένα σπίτι αλλά και σε ξενοδοχεία καταστήματα κλπ. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Μοντέρνα M. 6014

Γραμμικό σχέδιο Βιτρό σε δυο τμήματα που δίνει μια συνέχεια στο θέμα της υαλογραφία. Η αποχρώσεις των Βιτρό σε ροζ και μπεζ κρύσταλλα ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον και δίνουν μια απαλή λάμψη μέσα στον χώρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5001

Βιτρό θαλασσογραφία σε τόνους του σιέλ και του κίτρινου. Θέμα που μπορεί να διακοσμήσει ένα παράθυρο στο μπάνιο μια πόρτα η οπουδήποτε αλλού μέσα στον χώρο. Ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5002

Βιτρό θαλασσογραφία με θέμα τους φοίνικες καραβάκι και το ηλιοβασίλεμα. Ένα έργο τέχνης υψηλής αισθητικής για εσωτερική διακόσμηση χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5003

Βιτρό θαλασσογραφία με θέμα τους κύκνους και στο βάθος ο ορίζοντας με το ηλιοβασίλεμα. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης υψηλής αισθητικής για εσωτερική διακόσμηση χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5004

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο ανοιγόμενο με σταθερό στο πάνω μέρος στον χώρο του σαλονιού. Σχέδιο υαλογραφίας που φαίνεται ενιαίο συνδυάζοντας τα δυο τμήματα του παραθύρου. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης υψηλής αισθητικής για εσωτερική διακόσμηση χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5005

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο μπάνιου ανοιγόμενο. Σχέδιο υαλογραφίας με θέμα νούφαρα σε λίμνη, μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή στο χώρο του μπάνιου αναδεικνύοντας το υγρό στοιχείο. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5006

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο μπάνιου. Ένα βιτρό χειροποίητο και μοναδικό που δίνει άλλη αισθητική και δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Υαλογραφία που έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5007

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο μπάνιου. Ένα θέμα υαλογραφίας που μπορεί να διακόσμηση κάθε άνοιγμα μέσα στον χώρο και να ομορφύνει με χρώματα των ψυχικό μας κόσμο. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5008

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο. Ένα θέμα υαλογραφίας με κίονες που μπορεί να διακόσμηση κάθε άνοιγμα μέσα στον χώρο και να ομορφύνει με χρώματα των ψυχικό μας κόσμο. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5009

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο μπάνιου. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε ένα άνοιγμα μέσα στον χώρο σας. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5010

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε ένα άνοιγμα μέσα στον χώρο σας. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5011

Βιτρό θαλασσογραφία ιστιοφόρο σε πόρτα μπάνιου. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι αφήνοντας το φως να διαπερνά μέσα από το γυαλί και να πλημμυρίζει με χρώματα των χώρο. Ένα αυθεντικό μοναδικό έργο τέχνης το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5012

Βιτρό θαλασσογραφία ιστιοφόρο σε πόρτα μπάνιου. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι αφήνοντας το φως να διαπερνά μέσα από το γυαλί και να πλημμυρίζει με χρώματα των χώρο. Ένα αυθεντικό μοναδικό έργο τέχνης το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5013

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο μπάνιου. Σχέδιο υαλογραφίας που το θέμα του είναι καραβάκι και φάρος. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης υψηλής αισθητικής για εσωτερική διακόσμηση χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5014

Βιτρό θαλασσογραφία με θέμα παλιό ιστιοφόρο. Ένα αριστούργημα για εσωτερικούς χώρους φέροντας μαζί του το χρώμα τη ζωντάνια και τη γοητεία της τέχνης δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης υψηλής αισθητικής χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5015

Βιτρό θαλασσογραφία με θέμα ηλιοβασίλεμα. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις. Ένα αριστούργημα για εσωτερικούς χώρους φέροντας μαζί του το χρώμα τη ζωντάνια και τη γοητεία της τέχνης δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5016

Βιτρό θαλασσογραφία με θέμα νησιώτικο τοπίο. Τα παράθυρα και οι φεγγίτες που έχουν τοποθετημένα Βιτρό φιλτράρουν το ηλιακό φως το οποίο εισδύει στους εσωτερικούς χώρους δημιουργώντας μαγικές χρωματικές συνθέσεις. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερο στυλ το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5017

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο σαλονιού. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερο στυλ το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5019

Βιτρό θαλασσογραφία σε πόρτα εσωτερικού χώρου. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης το οποίο διαχωρίζει το σαλόνι με τα υπνοδωμάτια. Ένα βιτρό χειροποίητο και μοναδικό που δίνει άλλη αισθητική και δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Υαλογραφία που έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5020

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρα μπάνιου. Αριστουργήματα τέχνης Βιτρό που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα, τα πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερο στυλ το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5021

Βιτρό θαλασσογραφία. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις. Ένα αριστούργημα για εσωτερικούς χώρους φέροντας μαζί του το χρώμα τη ζωντάνια και τη γοητεία της τέχνης δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5022

Βιτρό θαλασσογραφία. Φανταχτερά χρώματα, απίστευτα σχήματα, μοναδικά έργα τέχνης. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μαγικές χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις - γεγονός που κάνει τα έργα Βιτρό ξεχωριστά από όλα τα άλλα. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5023

Βιτρό θαλασσογραφία με θέμα τις υαλογραφίας βυθός. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια πόρτα μπάνιου η ακόμα και ένα παράθυρο μέσα στο χώρο σας. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μια πανδαισία από χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις - γεγονός που κάνει τα έργα Βιτρό ξεχωριστά από όλα τα άλλα. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5024

Βιτρό θαλασσογραφία. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε ένα παράθυρο μπάνιου. Το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μια πανδαισία από χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις - γεγονός που κάνει τα έργα Βιτρό ξεχωριστά από όλα τα άλλα. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5025

Βιτρό θαλασσογραφία. Διαχωριστικό με πλαίσιο αλουμινίου σε δυο τμήματα με σκοπό την απομόνωση δυο χώρων σαλόνι με κουζίνα. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία χωρίζοντας τους δυο χώρους με ένα έργο τέχνης όπου το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μια πανδαισία από χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5026

Βιτρό θαλασσογραφία. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία με ένα έργο τέχνης όπου το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μια πανδαισία από χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5027

Βιτρό θαλασσογραφία. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία με ένα έργο τέχνης όπου το γυαλί επιτρέπει στο φως να το διαπερνά, δημιουργώντας μια πανδαισία από χρωματικές και σχηματικές συνθέσεις. Ένα αυθεντικό έργο Βιτρό υψηλής αισθητικής το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5028

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρα μπάνιου. Σχέδιο υαλογραφίας με θέμα νούφαρα σε λίμνη, μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή αναδεικνύοντας το υγρό στοιχείο όπου το φως διαπερνά μέσα από το γυαλί δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων στο χώρο. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5029

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο μπάνιου. Σχέδιο υαλογραφίας με θέμα τον φάρο, μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή αναδεικνύοντας το υγρό στοιχείο όπου το φως διαπερνά μέσα από το γυαλί δημιουργώντας μια πανδαισία χρωμάτων στο χώρο. Ένα αυθεντικό έργο τέχνης το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Θαλασσογραφίες S.5018

Βιτρό θαλασσογραφία σε παράθυρο σαλονιού. Αριστουργήματα τέχνης Βιτρό που διακρίνονται για τη λεπτότητα της κατασκευής τους, τα χρώματα, τα πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις. Ένα αυθεντικό έργο υαλογραφίας υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερο στυλ το οποίο έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4007

Βιτρό πορτάκι κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας, μια υαλογραφία που δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτες Fusing DP.1509

Πόρτα με την τεχνική FUSING. Πανέμορφα σχέδια και παραστάσεις, χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του σαλονιου, αυθεντικά έργα τέχνης, που δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο. Τα κρύσταλλα έχουν ψηθεί σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες και τα υαλόχρωματα που έχουν πέσει πάνω σε αυτά έχουν απορροφηθεί μέσα στα γυαλιά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη έκφραση στην επιφάνεια τους. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4001

Βιτρό πορτάκι κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας, μια υαλογραφία που δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι. Το θέμα στο βιτρό είναι ένα λουλούδι και η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4002

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας, ένα σχέδιο πανομοιότυπο και αντικριστό. Το θέμα της υαλογραφίας είναι σε μοντέρνο ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των βιτρό δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4003

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας, ένα σχέδιο πανομοιότυπο και στα δυο ανοίγματα. Το θέμα της υαλογραφίας είναι σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των βιτρό δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4004

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας, ένα σχέδιο πανομοιότυπο. Το θέμα της υαλογραφίας είναι δυο τριαντάφυλλα σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των βιτρό δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4005

Βιτρό πορτάκι κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας, μια υαλογραφία που δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4006

Βιτρό πορτάκι κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Ένα έργο τέχνης που μπορεί να διακοσμήσει ένα πορτάκι ντουλαπιού κουζίνας, μια υαλογραφία που δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4008

Βιτρό σε πορτάκια τοποθετημένα σε έπιπλο επάνω σε πάσο. Σχέδιο υαλογραφίας με τον φόντο του Βιτρό να είναι διάφανος για να φαίνονται τα αντικείμενα μέσα στο χώρο. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Bιτρό να δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4009

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για την ενσωμάτωση του Βιτρό. Δίνει μια διαφορετικότητα στον χώρο και αναδεικνύει με το καλύτερο τρόπο το σύνολο της κουζίνας. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Βιτρό να δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4018

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας, ένα σχέδιο πανομοιότυπο. Το θέμα της υαλογραφίας είναι σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Βιτρό δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στον χώρο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4010

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για την ενσωμάτωση του Βιτρό. Δίνει μια διαφορετικότητα στον χώρο και αναδεικνύει με το καλύτερο τρόπο το σύνολο της κουζίνας. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Βιτρό να δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4011

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσει και να δόση μια απαλή πινελιά με χρώμα στο χώρο της κουζίνας. Δυο υαλογραφίες ίδιες και αντικριστές όπου το πίσω μέρος των έργων είναι αμμοβολισμένο για να έχει λιγότερη διαφάνεια στο πίσω χώρο του ντουλαπιού. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4012

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος με δυο θέματα ίδια σε λιτές γραμμές και απαλές αποχρώσεις χρωμάτων σε συνδυασμό με το καφέ του ξύλου στα πορτάκια. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4013

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Ένα μοναδικό έργο τέχνης που δίνει μια διαφορετικότητα στον χώρο και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ένα πορτάκι Βιτρό στην κουζίνα. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4014

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσει και να δόση μια απαλή πινελιά με χρώμα στο χώρο της κουζίνας. Δυο υαλογραφίες ίδιες και αντικριστές όπου το πίσω μέρος των έργων είναι αμμοβολισμένο για να έχει λιγότερη διαφάνεια στο πίσω χώρο του ντουλαπιού. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4015

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσει και να δόση μια απαλή πινελιά με χρώμα στο χώρο της κουζίνας. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4016

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσει και να δόση μια απαλή πινελιά με χρώμα στο χώρο της κουζίνας. Δυο υαλογραφίες ίδιες και αντικριστές όπου το πίσω μέρος των έργων είναι αμμοβολισμένο για να έχει λιγότερη διαφάνεια στο πίσω χώρο του ντουλαπιού. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4017

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Δυο υαλογραφίες ίδιες και αντικριστές όπου το πίσω μέρος των έργων είναι αμμοβολισμένο για να έχει λιγότερη διαφάνεια στο πίσω χώρο του ντουλαπιού. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4019

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας, ένα σχέδιο πανομοιότυπο. Το θέμα της υαλογραφίας είναι σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Βιτρό δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στον χώρο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4020

Βιτρό σε πορτάκια τοποθετημένα σε έπιπλο επάνω σε πάσο. Ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό που μπορεί να διακοσμήσει κάθε άνοιγμα που υπάρχει μέσα στον χώρο του σπιτιού όπως πορτάκια κουζίνας, πόρτες, παράθυρα κλπ. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4021

Βιτρό σε πορτάκια σε γραμμικό σχέδιο με χρώματα που συνδυάζουν απόλυτα με το ύφος της κουζίνας. Ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό που μπορεί να διακοσμήσει κάθε άνοιγμα που υπάρχει μέσα στον χώρο του σπιτιού. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4022

Βιτρό σε πορτάκια με σχέδιο κλασικό στο οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε χρωματιστό γυαλί παρά μόνο το λευκό. Ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό που μπορεί να διακοσμήσει κάθε άνοιγμα που υπάρχει μέσα στον χώρο του σπιτιού. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4023

Βιτρό σε πορτάκι κουζίνας. Μια ιδιαίτερη κατασκευή υαλογραφίας με σχέδιο που αντιπροσωπεύει τα μονογράμματα των πελατών. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4024

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Σχέδιο υαλογραφίας με το μοτίβο στο μέσων του έργου να αποτελείτε με χειροποίητα κρύσταλλα ΜΠΑΡΟΚ. Μια όμορφη ιδέα σε μοντέρνο ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Bιτρό να δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4025

Βιτρό σε πορτάκια τοποθετημένα σε έπιπλο επάνω σε πάσο. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Bιτρό να δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πορτάκια Κουζίνας DF.4026

Βιτρό σε πορτάκια κουζίνας. Μια όμορφη ιδέα σε κλασικό ύφος και με την χρήση φωτισμού στο πίσω μέρος των Bιτρό να δίνει μια πολύχρωμη πινελιά στο σύνολο της κουζίνας. Σχέδια επαναλαμβανόμενα που αποτελούν όλα μαζί μια ολοκληρωμένη υαλογραφία που στολίζει τον χώρο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Παράθυρα

Παράθυρο Βιτρό W.3034

Ανοιγόμενο παράθυρο βιτρό σε μπάνιο. Τα χρώματα του βιτρό έχουν συνδυαστεί απόλυτα με τα χρώματα του μπάνιου και δίνουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα μέσα στον χώρο. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3001

Παράθυρα βιτρό σε τέσσερα τμήματα που κοσμεί κλιμακοστάσιο σε κατοικία. Μια ιδέα για ένα θέμα βιτρό που μπορεί να διαιρεθεί όταν τα παράθυρα είναι περισσότερα από ένα. Ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό που αφήνει το φως να διαπερνά μέσα από το γυαλί και να δίνει μια άλλη διάσταση στο χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες και γυαλιά καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3002

Παράθυρo βιτρό σε τρία τμήματα που κοσμεί κλιμακοστάσιο σε κατοικία. Μια ιδέα για ένα θέμα βιτρό που μπορεί να διαιρεθεί όταν το τεχνητό παράθυρο είναι περισσότερα από ένα,ενώ το σχέδιο να είναι ενιαίο. Ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό που αφήνει το φως που υπάρχει πίσω από την υαλογραφία να δίνει μια άλλη διάσταση στο χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3003

Σταθερό παράθυρο βιτρό σε χώρο σαλονιού. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Αφήνοντας το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3004

Σταθερό παράθυρο βιτρό σε χώρο σαλονιού διαιρούμενο σε τρία ίσα μέρη. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό με θέμα θαλασσογραφία. Αφήνοντας το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3005

Παράθυρα βιτρό σε χώρο εστιατορίου με θέμα θαλασσογραφία σε δυο μέρη που όμως το σχέδιο δίνει μια συνεχεία. Πρωτότυπη ιδέα σε χώρο που δεν υπάρχουν παράθυρα και είναι εικονικά, με κρυφό φωτισμό στο πίσω μέρος των βιτρό. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3006

Ανοιγόμενο παράθυρο βιτρό σε χώρο σαλονιού. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Αφήνοντας το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τo παράθυρo βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3007

Παράθυρα βιτρό που διακοσμούν εστιατόριο σε ξενοδοχείο στην ΞΑΝΘΗ το ZITA PALACE. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή που δίνει μια διαφορετικότητα στο χώρο και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα παράθυρα βιτρό στην αίθουσα. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3008

Παράθυρα βιτρό σε σαλόνι με δυο έργα που είναι πανομοιότυπα και τα χρώματα τους συνδυάζονται απόλυτα με τον χώρο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή που δίνει μια διαφορετικότητα και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα παράθυρα βιτρό στο σαλόνι. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3009

Παράθυρα βιτρό σε κατοικία με δυο έργα που είναι πανομοιότυπα και αντικριστά σχέδιο και χρώματα τους συνδυάζονται απόλυτα με τον χώρο. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που σας προσφέρει φωτεινότητα με την αντανάκλαση του ήλιου μέσα στο χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3010

Παράθυρο βιτρό σε δυο τμήματα όπου το σχέδιο του έργου φαίνεται ενιαίο. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες μπαρόκ και γυαλιά Καθεντράλ. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία μέσα στο χώρο ένα έργο τέχνης όπου όταν το φως διαπερνά μέσα από το βιτρό δίνει μια άλλη διάσταση στον χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3011

Παράθυρο βιτρό με καμάρα στο επάνω μέρος, όπως επίσης και το σχέδιο της υαλογραφίας. Σχέδιο βιτρό το οποίο απεικονίζη έναν κύκλο με επαναλαμβανόμενα μοτίβα κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ και ο φόντος του έργου είναι με διάφανα κρύσταλλα. Ένα διαχρονικό χειροποίητο έργο τέχνης υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3012

Παράθυρο βιτρό αντικριστό σε δυο τμήματα που κοσμεί μπάνιο. Η τεχνική της υαλογραφίας στο παράθυρο δίνει μια απαλή λάμψη στον χώρο αφήνοντας το φως να διαπερνά μέσα από το γυαλί. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3013

Παράθυρο βιτρό σε μπάνιο που αφήνει το φως να διαπερνά μέσα από το γυαλί δίνοντας μια άλλη διάσταση στον χώρο. Σχέδιο λυτό σε αποχρώσεις του σωμόν με φόντο το λευκό συνδυάζοντας απόλυτα με τα χρώματα του μπάνιου. Κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Ένα διαχρονικό χειροποίητο έργο τέχνης . Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3014

Παράθυρο βιτρό σε μπάνιο χωρισμένο σε δυο μέρη όπου το σχέδιο του βιτρό να φαίνετε ενιαίο, σε αποχρώσεις του σιέλ και του λευκού, συνδυάζοντας απόλυτα με τα χρώματα του μπάνιου. Κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Ένα διαχρονικό χειροποίητο έργο τέχνης υψηλής αισθητικής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3015

Παράθυρο βιτρό σε μπάνιο. Ένα έργο τέχνης διαχρονικό σε χρώματα γήινα που ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα του χώρου. Σχέδιο βιτρό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε παράθυρο μέσα στο σπίτι. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3016

Παράθυρα βιτρό σε χώρο καθιστικού. Δυο θέματα ίδια και αντικριστά που πλαισιώνονται από ξύλινο παράθυρο όπου τα βιτρό είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε δυο κρύσταλλα. Σχέδιο βιτρό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε παράθυρο μέσα στο σπίτι. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3035

Παράθυρο βιτρό σταθερό σε χώρο σαλονιού με ξύλινο πλαίσιο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσετε ένα άνοιγμα που χωρίζει το σαλόνι από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3017

Παράθυρο βιτρό σε χώρο καθιστικού. Ένα έργο τέχνης που πλαισιώνεται από ξύλινο παράθυρο όπου το βιτρό είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε δυο κρύσταλλα. Μια υαλοσύνθεση που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του σπιτιού, ένα έργο χειροποίητο και μοναδικό. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3018

Παράθυρο βιτρό σε είσοδο πολυκατοικίας διαιρούμενο σε τρία μέρη όπου τα βιτρό είναι τοποθετημένα ανάμεσα σε δυο κρύσταλλα. Μια υαλοσύνθεση με απαλές αποχρώσεις που ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3019

Παράθυρα βιτρό σε είσοδο εξοχικής κατοικίας τοποθετημένα σε διπλές υαλώσεις. Μια υαλοσύνθεση με απαλές αποχρώσεις του πράσινου κίτρινου και σωμών που ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3020

Παράθυρο βιτρό σε σαλόνι τοποθετημένο σε διπλές υαλώσεις. Μια υαλοσύνθεση με αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του χώρου. Ένα μοναδικό χειροποίητο έργο τέχνης που δίνει μια άλλη διάσταση στην εσωτερική διακόσμηση στο σαλόνι. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3021

Παράθυρο βιτρό σε σαλόνι. Μια υαλοσύνθεση με αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος του χώρου. Ένα μοναδικό χειροποίητο έργο τέχνης που δίνει μια άλλη διάσταση στην εσωτερική διακόσμηση στο σαλόνι. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3022

Σταθερά παράθυρα βιτρό σε χώρο σαλονιού. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό με θέμα λουλούδια. Μια υαλογραφία που αφήνει το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3023

Σταθερό παράθυρο βιτρό σε χώρο κουζίνας σε αλουμινένιο πλαίσιο. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό με θέμα τα τριαντάφυλλα. Μια υαλογραφία που αφήνει το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3024

Σταθερά παράθυρα βιτρό σε χώρο σαλονιού με αλουμινένιο πλαίσιο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή με δυο θέματα θαλασσογραφίας χωρισμένο στα δυο παράθυρα. Όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Μια υαλογραφία που αφήνει το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3025

Σταθερά παράθυρα βιτρό σε χώρο σαλονιού με αλουμινένιο πλαίσιο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή με δυο θέματα σε μοντέρνο ύφος που συνδυάζεται απόλυτα με την διακόσμηση του σπιτιού. Όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3026

Παράθυρο βιτρό σταθερό σε χώρο σαλονιού με ξύλινο πλαίσιο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσετε ένα άνοιγμα που χωρίζει το σαλόνι από την κρεβατοκάμαρα με θέμα ένα μοντέρνο βιτρό που ταιριάζει απόλυτα με την διακόσμηση του σπιτιού. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3027

Παράθυρα βιτρό σε σαλόνι, δυο έργα που είναι πανομοιότυπα και αντικριστά ανάμεσα στο τζάκι, και στα οποία τα χρώματα τους συνδυάζονται απόλυτα με τον χώρο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή που δίνει μια διαφορετικότητα και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα παράθυρα βιτρό στο σαλόνι. Τα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινές. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3027

Παράθυρα βιτρό σε σαλόνι, δυο έργα που είναι πανομοιότυπα και αντικριστά ανάμεσα στο τζάκι, και στα οποία τα χρώματα τους συνδυάζονται απόλυτα με τον χώρο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή που δίνει μια διαφορετικότητα και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα παράθυρα βιτρό στο σαλόνι. Τα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλινές. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3028

Ανοιγόμενο παράθυρο βιτρό σε χώρο σαλονιού. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Αφήνοντας το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τo παράθυρo βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3029

Σταθερό παράθυρο βιτρό σε χώρο καθιστικού. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Μια υαλογραφία με θέμα ένα σχέδιο κλασικό δίνοντας μια πολύχρωμη πινελιά στον χώρο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση αλλά και αρμονία με τα χρώματα του τοίχου. Τo παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3030

Παράθυρο βιτρό ανοιγομενο με σταθερό φεγγίτη. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Μια υαλογραφία με θέμα ένα σχέδιο κλασικό συνδυάζοντας τα δυο ανοίγματα με πανομοιότυπα σχέδια. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3031

Παράθυρο βιτρό που κοσμεί είσοδο κατοικίας. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που σας προσφέρει απομόνωση, προσδίδει φωτεινότητα ενώ το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ήλιου στο γυαλί δίνει άλλη διάσταση στων χώρο. Μια πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων από το χέρι του καλλιτέχνη αφήνοντας την φαντασία ανεξέλεγκτη. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3032

Παράθυρα και πόρτα βιτρό σε ένα θέμα ενιαίο που χωρίζει την κουζίνα με τον ακάλυπτο της κατοικίας. Μια πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων που δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι. Η τεχνική της υαλογραφίας στα παράθυρα και στην πόρτα δίνει μια απαλή λάμψη μέσα στον χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3033

Σταθερά παράθυρα βιτρό σε χώρο κουζίνας. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό με θέμα λουλούδια. Μια υαλογραφία που αφήνει το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3036

Παράθυρο βιτρό που κοσμεί είσοδο κατοικίας. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που σας προσφέρει απομόνωση, προσδίδει φωτεινότητα ενώ το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ήλιου στο γυαλί δίνει άλλη διάσταση στων χώρο. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη

Παράθυρο Βιτρό W.3037

Παράθυρο βιτρό σε μπάνιο. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε ένα παράθυρο στο μπάνιο η οπουδήποτε αλλού. Μια πολύχρωμη πινελιά που έρχεται σε αρμονία με τα χρώματα του πλακιδίου. Το παράθυρο βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελατη.

Παράθυρο Βιτρό W.3038

Ανοιγόμενα παράθυρα βιτρό σε χώρο κουζίνας. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό με θέμα λουλούδια. Μια υαλογραφία που αφήνει το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3039

Ανοιγόμενο παράθυρο βιτρό σε χώρο σαλονιού. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία από ένα έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Αφήνοντας το φως της ημέρας να διαπερνά μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα και να δημιουργεί μια πανδαισία χρωμάτων μέσα στον χώρο. Τo παράθυρo βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3040

Παράθυρα βιτρό σε κλιμακοστασίου μονοκατοικίας με ένα κεντρικό και δυο σταθερά παράθυρα στα πλάγια. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή θεμάτων που προσφέρει φωτεινότητα και δίνει μια απαλή λάμψη στων χώρο του ορόφου. Τα παράθυρα βιτρό είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3041

Ένα από τα στοιχεία που δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι είναι μια υαλογραφία Βιτρό όπου το συγκεκριμένο σχέδιο κοσμεί μια είσοδο μονοκατοικίας σε ένα παράθυρο σταθερό. Στο Βιτρό έχουν χρησιμοποιηθεί Χειροποίητα Κρύσταλλα Καθετράλ και Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3042

Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που προσδίδει φωτεινότητα ενώ το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ήλιου στο γυαλί δίνει μια άλλη αίσθηση στον χώρο. Μια υαλοσύνθεση υψηλής αισθητικής ένα έργο τέχνης όπου μπορεί να διακοσμήσει κάθε άνοιγμα μέσα στο σπίτι. Στο Βιτρό έχουν χρησιμοποιηθεί Χειροποίητα Κρύσταλλα Καθετράλ και Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3043

Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που προσδίδει φωτεινότητα ενώ το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ήλιου στο γυαλί δίνει μια άλλη αίσθηση στον χώρο. Μια υαλοσύνθεση υψηλής αισθητικής ένα έργο τέχνης όπου μπορεί να διακοσμήσει κάθε άνοιγμα μέσα στο σπίτι. Στο Βιτρό έχουν χρησιμοποιηθεί Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Παράθυρο Βιτρό W.3044

Ένα αυθεντικό έργο τέχνης χειροποίητο και μοναδικό. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που προσδίδει φωτεινότητα ενώ το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ήλιου στο γυαλί δίνει μια άλλη αίσθηση στον χώρο όπου μπορεί να διακοσμήσει κάθε άνοιγμα όπως πόρτες παράθυρα κλπ. Μια έκφραση στο γυαλί με ιδιαίτερο στυλ. Στο Βιτρό έχουν χρησιμοποιηθεί Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Πόρτες

Πόρτα Βιτρό D.2011

Πόρτα βιτρό με σχέδιο κλασικό αυθεντικό έργω τέχνης, διαχρονικό και μοναδικό για εσωτερική διακοσμήσει. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες μια υαλοσύνθεση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2001

Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα στον χώρο σας. Το θέμα στο βιτρό είναι τριαντάφυλλα και η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Ένα βιτρό στην πόρτα που δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2002

Πόρτα εισόδου κατοικίας που στα σταθερά τμήματα περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί διαιρούμενα τμήματα βιτρό με το σχέδιο να φαίνεται ενιαίο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή που δίνει μια διαφορετικότητα στον χώρο και αναδεικνύει με το καλύτερο τρόπο την είσοδο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2003

Πόρτα βιτρό σε σαλόνι που αποτελείται από τρία διαιρούμενα τμήματα, μια ιδέα που όταν το άνοιγμα τις πόρτας είναι χωρισμένο το σχέδιο βιτρό μπορεί να φαίνεται ενιαίο. Μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή που δίνει μια διαφορετικότητα στον χώρο και αναδεικνύει με το καλύτερο τρόπο την πόρτα σαλονιού. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2004

Πόρτα βιτρό σε σαλόνι με σχέδιο κλασικό όπου το κεντρικό στοιχειό του έργου έχει κατασκευαστή από κρύσταλλα μπιζουτέ και τα υπόλοιπα με χειροποίητες Οπαλινες. Ένα έργο τέχνης διαχρονικό που δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο με ένα δικό του στυλ. Σχέδιο βιτρό σε πόρτα οπού η επιλογή του πελάτη ήταν να μην έχει χρώμα Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2005

Πόρτα βιτρό σε σαλόνι με σχέδιο γραμμικό σε πολλές αποχρώσεις έγχρωμων κρυστάλλων ειδικότερα σε χειροποίητες οπαλινες. Μια υαλοσύνθεση μες στο χώρο ένα έργο τέχνης υψηλής αισθητικής, διαχρονικό που δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το βιτρό στη πόρτα σαλονιού αναδεικνύει με το καλύτερο τρόπο το σύνολο του έργου. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2006

Πόρτα βιτρό σε διάδρομο που οδηγεί στις κρεβατοκάμαρες, θέμα ήλιος φεγγάρι, μια πολύχρωμη πινελιά που έρχεται σε πλήρη αντίθεση αλλά και αρμονία με τον λευκό τοίχο. Η σύνθεση του έργου έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλινες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη

Πόρτα Βιτρό D.2007

Ένα κόσμημα για κάθε χώρο, πόρτα βιτρό συρόμενη σε υπνοδωμάτιο, έργω χειροποίητο και μοναδικό υψηλής αισθητικής. Η σύνθεση του βιτρό έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες ενώ το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ήλιου η του τεχνικού φωτισμού δίνει άλλη διαστάσει μέσα στο χώρο και από τις δυο πλευρές του βιτρό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη .

Πόρτα Βιτρό D.2008

Πόρτα βιτρό με σχέδιο κλασικό σε όροφο εσωτερικού ασανσέρ, έργω χειροποίητο και μοναδικό υψηλής αισθητικής. Η σύνθεση του βιτρό έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Καθεντράλ μια υαλοσύνθεση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2009

Πόρτα βιτρό με σχέδιο κλασικό σε όροφο εσωτερικού ασανσέρ, έργω χειροποίητο και μοναδικό υψηλής αισθητικής. Η σύνθεση του βιτρό έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Καθεντράλ μια υαλοσύνθεση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2010

Πόρτα βιτρό με σχέδιο κλασικό σε εσωτερικό χώρο, αυθεντικό έργω τέχνης που το κεντρικό στοιχείο στο βιτρό είναι χαραγμένο με διαμάντι και απεικονίζει ένα τριαντάφυλλο. Η σύνθεση του βιτρό έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Καθεντράλ, μια υαλοσύνθεση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2012

Πόρτα βιτρό με μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή σχεδίου, αυθεντικό έργo τέχνης, διαχρονικό και μοναδικό για εσωτερική διακοσμήσει. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Ένα έργο που δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι, μια υαλοσύνθεση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2013

Πόρτα βιτρό με μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή σχεδίου, αυθεντικό έργω τέχνης, διαχρονικό και μοναδικό. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Ένα έργο που δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι, μια υαλοσύνθεση με ιδιαίτερο στυλ υψηλής αισθητικής Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2014

Ένα βιτρό μοναδικό στολίδι για πόρτες και παράθυρα. Η σύνθεση του σε λευκά κρύσταλλα οπαλίνες και τα κεντρικά στοιχεία του έργου σε γυαλιά μπιζουτέ, μια εξαιρετική επιλογή σχεδίου, αυθεντικό έργω τέχνης, διαχρονικό και μοναδικό. Το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ηλίου καθώς διαπερνά μέσα από τα κρύσταλλα, δίνει μια μοναδική αίσθηση μέσα στων χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2015

Αλουμινένια πόρτα τρίπτυχη σε εσωτερικό χώρο διακοσμημένη με βιτρό. Μια πραγματικά όμορφη δημιουργία που προσδίδει φωτεινότητα ενώ το παιχνίδισμα των αντανακλάσεων του ηλίου στο γυαλί δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι. Τα βιτρό πόρτας έχουν κατασκευαστή με έγχρωμα κρύσταλλα Καθεντράλ και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2016

Πόρτα βιτρό με μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή σχεδίου, αυθεντικό έργω τέχνης, διαχρονικό και μοναδικό για εσωτερική διακοσμήσει. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Ένα έργο που δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι, μια υαλοσύνθεση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2017

Πόρτα και παράθυρα βιτρό ενσωματωμένη κατασκευή επάνω στο πάσο που χωρίζουν σαλόνι με κουζίνα με μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή σχεδίου, αυθεντικό έργω τέχνης, διαχρονικό και μοναδικό για εσωτερική διακοσμήσει. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2018

Πόρτα βιτρό με μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή σχεδίου, αυθεντικό έργo τέχνης, διαχρονικό και μοναδικό για εσωτερική διακοσμήσει. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Ένα έργο που δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι, μια υαλοσύνθεση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2019

Πόρτα βιτρό εσωτερική συρόμενη που ξεχωρίζει σαλόνι με υπνοδωμάτια. Ένα αυθεντικό χειροποίητο έργο τέχνης με ιδιαίτερο στυλ υψηλής αισθητικής. Το βιτρό έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη

Πόρτα Βιτρό D.2020

Εξωτερική πόρτα εισόδου βιτρό ένα αυθεντικό χειροποίητο έργο τέχνης με ιδιαίτερο στυλ υψηλής αισθητικής. Το έργο αποτελείται από σταθερά τμήματα περιμετρικά, και στο κέντρο είναι η κυρία είσοδο τις κατοικίας. Το βιτρό έχει κατασκευαστεί με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2021

Πόρτα βιτρό με σχέδιο εξωτικά πουλιά, έργο που μπορεί να διακοσμήσει και παράθυρα. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ, ένα μοναδικό έργο τέχνης για εσωτερική διακοσμήσει διαχρονικό με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2022

Πόρτα βιτρό στο χώρο του σαλονιού που ενώνει τι κρεβατοκάμαρες με θέμα τριαντάφυλλα έργο που μπορεί να διακοσμήσει και παράθυρα. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα Οπαλίνες και μονόχρωμα γυαλιά Καθεντράλ, ένα μοναδικό έργο τέχνης για εσωτερική διακοσμήσει διαχρονικό με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη

Πόρτα Βιτρό D.2023

Εξωτερική πόρτα βιτρό που κοσμεί είσοδο καταστήματος, το θέμα κλασικό και χωρίς χρώμα όλη η κατασκευή του έργου. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες και το κεντρικό στοιχειό έχει δημιουργηθεί με γυαλιά BEVELS. Ένα μοναδικό έργο τέχνης για εσωτερική διακοσμήσει διαχρονικό με ιδιαίτερο στυλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2024

Πόρτα βιτρό που κοσμεί είσοδο κατοικίας το θέμα κλασικό και διαχρονικό. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες. Ένα μοναδικό έργο τέχνης για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, όπου καθώς το φως διαπερνά το γυαλί δίνει μια άλλη διάσταση μέσα στο χώρο Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2025

Πόρτα Βιτρό με διαιρέσεις όπου το σχέδιο είναι ενιαίο. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα με ένα έργο τέχνης δίνοντας μια διαφορετικότητα μέσα στο χώρο. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2026

Πόρτα Βιτρό με διαιρέσεις όπου το σχέδιο είναι ενιαίο. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα με ένα έργο τέχνης δίνοντας μια διαφορετικότητα μέσα στο χώρο. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2027

Πόρτα Βιτρό με διαιρέσεις. Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα με ένα έργο τέχνης δίνοντας μια διαφορετικότητα μέσα στο χώρο με ένα σχέδιο απλό με ρόμβους που διακοσμεί κάθε άνοιγμα τις πόρτας. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2029

Πόρτα Βιτρό με διαιρέσεις. Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα με ένα έργο τέχνης δίνοντας μια διαφορετικότητα μέσα στο χώρο με ένα σχέδιο απλό με ρόμβους και κλασικά μοτίβα εναλλάξ που διακοσμεί κάθε άνοιγμα τις πόρτας. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2030

Πόρτα Βιτρό με διαιρέσεις. Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα με ένα έργο τέχνης δίνοντας μια διαφορετικότητα μέσα στο χώρο με ένα σχέδιο όπου το μισό είναι αντιγραφή του άλλου μισού. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2031

Πόρτες Βιτρό με διαιρέσεις ενδιάμεσες σε σαλόνι. Ένα σχέδιο όπου το Βιτρό της μιας πόρτας είναι αντιγραφή και αντικριστό της άλλης. Η ιδιαιτερότητα της υαλογραφίας αυτής είναι ότι στον φόντο του έργου χρησιμοποιήθηκαν διάφανα κρύσταλλα ώστε να υπάρχει ορατότητα στο πίσω μέρος του χώρου. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2032

Πόρτες Βιτρό με διαιρέσεις ενδιάμεσες σε σαλόνι. Ένα σχέδιο όπου το Βιτρό της μιας πόρτας είναι αντιγραφή και αντικριστό της άλλης. Μια εξαιρετική επιλογή για την διακόσμηση εσωτερικής πόρτας. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2034

Πόρτα βιτρό που κοσμεί είσοδο κατοικίας το θέμα κλασικό και διαχρονικό. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες. Ένα μοναδικό έργο τέχνης για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, όπου καθώς το φως διαπερνά το γυαλί δίνει μια άλλη διάσταση μέσα στο χώρο Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2035

Πόρτα βιτρό που κοσμεί είσοδο κατοικίας το θέμα κλασικό και διαχρονικό. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες. Ένα μοναδικό έργο τέχνης για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, όπου καθώς το φως διαπερνά το γυαλί δίνει μια άλλη διάσταση μέσα στο χώρο Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2036

Πόρτα βιτρό που κοσμεί είσοδο κατοικίας το θέμα κλασικό και διαχρονικό. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο με χειροποίητα κρύσταλλα οπαλίνες. Ένα μοναδικό έργο τέχνης για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, όπου καθώς το φως διαπερνά το γυαλί δίνει μια άλλη διάσταση μέσα στο χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη

Πόρτα Βιτρό D.2033

Πόρτα Βιτρό με διαιρέσεις όπου το σχέδιο είναι ενιαίο. Μια κλασσική συγκλονιστικά όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε μια εσωτερική πόρτα με ένα έργο τέχνης δίνοντας μια διαφορετικότητα μέσα στο χώρο. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Πόρτα Βιτρό D.2028

Πόρτα Βιτρό με διαιρέσεις σε έξι τμήματα όπου το σχέδιο είναι σε μοντέρνα γραμμή και φαίνεται ενιαίο. Μια όμορφη δημιουργία που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του σπιτιού. Για την κατασκευή του βιτρό χρησιμοποιήθηκαν κρύσταλλα Καθεντράλ, και χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό Οροφές

Βιτρό οροφής R.1001

Οροφή βιτρό στό οποίο η σύνθεση του σχεδίου αποτελείται από γυαλιά Καθεδράλ και Χειροποίητες Οπαλίνες. Ο φωτισμός πίσω από το βιτρό δίνει άλλη διάσταση μέσα στον χώρο αφήνοντας τα χρώματα να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1002

Η οροφή βιτρό είναι κατασκευασμένη σε γωνία που βρίσκεται το μπαρ του σαλονιού δίνοντας μια διαφορετικότητα στον χώρο και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την οροφή. Το βιτρό οροφής δίνει άλλη διάσταση στο μπαρ, με τα χρώματα να διαπερνούν από τις Χειροποίητες Οπαλίνες, καθώς πίσω από το βιτρό υπάρχει φωτισμός. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1003

Οροφή βιτρό που κοσμεί και ομορφαίνει τον χώρο αφήνοντας τα χρώματα να διαχέονται με τεχνικό φωτισμό που είναι στο πίσω μέρος του έργου και να δίνει άλλη διάσταση. Το βιτρό είναι κατασκευασμένο από Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1004

Βιτρό σε τραπεζοειδής γύψινη κατασκευή στο κέντρο του σαλονιού. Τα κενά ανάμεσα στην γυψοσανίδα καλύπτονται με βιτρό. Το θέμα της οροφής έχει ταιριάξει απόλυτα στο χώρο με τα χρώματα να πηγάζουν μέσα από τα έγχρωμα κρύσταλλα με την βοήθεια του φωτισμού και να κεντρίζουν τι αισθήσεις. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1005

Βιτρό οροφής που κοσμεί το ξενοδοχείο ZITA PALACE στην Ξάνθη στον χώρο του εστιατορίου και σε όλα τα παράθυρα. Η οροφή έχει σχέδιο κλασικό και ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα του χώρου. Μια πανδαισία χρωμάτων από το φως που διαπερνά μέσα από τα Χειροποίητα Κρύσταλλα οπαλίνες και δημιουργεί ατμόσφαιρα μοναδικής απόλαυσης. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1006

Βιτρό οροφής που διακοσμεί είσοδο κατοικίας. Στην γύψινη κατασκευή έχει δημιουργηθεί άνοιγμα για να δεχτεί το βιτρό οροφής. Τα χρωματιστά κρύσταλλα καθεντράλ που έχουν χρησιμοποιηθεί στο βιτρό και σε συνδυασμό με τον φωτισμό που υπάρχει στο πίσω μέρος τις οροφής μας δίνει ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Στο κεντρικό στοιχείο του έργου έχει προσαρμοστεί τμήμα Οπαλίνας Μπαρόκ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο, και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1007

Βιτρό οροφής σε χώρο διαδρόμου επικαθήμενο σε γύψινη κατασκευή με φωτισμό στο πίσω μέρος. Σχέδιο ανάλαφρο γεωμετρικό που χαρίζει μια ισορροπία στον χώρο. Το βιτρό οροφής αποτελείται από έγχρωμα γυαλιά Καθεντράλ, και το πίσω μέρος του έργου είναι χτυπημένο αμμοβολή για να κάνει το φως πιο διάχυτο. Οι επιλογές των χρωμάτων είναι λευκό, κίτρινο και μπλέ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1008

Οροφή βιτρό χωρισμένη σε δύο μέρη και τοποθετημένη σε γύψινη κατασκευή στο μέσον του καταστήματος. Είναι σχέδιο επαναλαμβανόμενο καί έχει δέσει απόλυτα στο χώρο μαζί με τα χρώματα πού είδη υπάρχουν. Στο βιτρό οροφής έχουν χρησιμοποιηθεί Χειροποίητα Κρύσταλλα Καθετράλ και Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1009

Κατασκευή σε εξάγωνο μεταλλικό πλαίσιο που είναι πρόσθετο στερεωμένο σε κεντρικό χώρο σαλονιού. Η επικαθήμενηι οροφή βιτρώ μέσα στο πλαίσιο αποτελείται από Χειροποίητα γυαλιά Κάτετραλ και Οπαλίνες και στο εσωτερικό του υπάρχει φωτισμός. Τα κρύσταλλα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι σε χρώματα λευκό, κίτρινο και το κεντρικό μέρος είναι από Οπαλίνες μπαρόκ. Ένα αυτόνομο έργο τέχνης που μπορεί να τοποθετηθεί και σε άλλους χώρους της οροφής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1010

Έργο το οποίο φωτίζεται και είναι διαιρούμενο σε δύο μέρη. Αποτελείται από Χειροποίητα γυαλιά Καθεντράλ. Η τεχνική σε αυτό το Βιτρό οροφής γίνεται με μολύβδινους ράβδους και έγχρωμα γυαλιά. Η σωστή επιλογή των χρωμάτων μας δίνει την βεβαιότητα για το αποτέλεσμα της οροφής. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1011

Οροφή βιτρό τοποθετημένη σε γύψινη κατασκευή στο κέντρο του χώρου της κουζίνας. Ένα σχέδιο επαναλαμβανόμενο σε τέσσερα ίδια μοτίβα με τον φως να περνά μέσα από τα χρώματα του βιτρό. Στο βιτρό οροφής έχουν χρησιμοποιηθεί Χειροποίητα Κρύσταλα Καθετράλ και Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1012

Βιτρό οροφής που κοσμεί πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Η κατασκευή είναι από μέταλλο και έχει διαιρεθεί σε δύο κύκλους με οκτώ ακτίνες δημιουργώντας δεκαέξι τμήματα και ένα κεντρικό. Ο φωτισμός που διαχέεται μέσα από το βιτρό δίνει μίαν άλλη διάσταση στο εσωτερικό του καταστήματος. Η οροφή που το σχέδιο της δημιουργείτε από κυψέλες, έχει κατασκευαστεί με Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1013

Οροφή βιτρό σε χώρο καθιστικού και σε μοντέρνα γραμμή με χρώματα από Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Σχέδιο βιτρό που μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες ,παράθυρα και αλλού. Μια πανδαισία εγχρώμων γυαλιών που με των κατάλληλο φωτισμό μας δίνει μια άλλη αισθητική στο χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1014

Οροφή βιτρό σε μοντέρνα γραμμή και σε τέσσερα τμήματα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, με χρώματα από Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες. Το σχέδιο βιτρό μπορεί να τοποθετηθεί σε πόρτες ,παράθυρα και αλλού. Μια πανδαισία εγχρώμων γυαλιών που με των κατάλληλο φωτισμό μας δίνει μια άλλη αισθητική στον χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1015

Βιτρό οροφής τοποθετημένο σε γύψινη κατασκευή με κρυφό φωτισμό στο εσωτερικό του. Το βιτρό έχει θέμα τα λουλούδια και η σύνθεση του έργου έχει δημιουργηθεί από πολύχρωμα κρύσταλλα και χειροποίητες οπαλίνες. Ένα στολίδι για κάθε χώρο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1016

Οροφή βιτρό που κοσμεί είσοδο ξενοδοχείου διαιρούμενη σε δεκαπέντε μέρη όπου το σχέδιο φαίνεται ενιαίο. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες στις αποχρώσεις κόκκινου, μπεζ και λευκού. Ένα αριστούργημα μέσα στην αίθουσα που κεντρίζει της αισθήσεις αφήνοντας την φαντασία να ταξιδεύει. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1017

Οροφή βιτρό που κοσμεί και ομορφαίνει τον χώρο, αφήνοντας τα χρώματα να διαπερνούν μέσα από την οροφή με τεχνικό φωτισμό και να δίνει άλλη διάσταση. Το βιτρό ειναι κατασκευασμένο από Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Το θέμα είναι ήλιος και φεγγάρι και θα μπορούσε να τοποθετεί σε πόρτες και παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1018

Οροφές βιτρό τοποθετημένες σε γύψινη κατασκευή σε ρομβοειδή σχήμα που διακοσμούν είσοδο εξοχικής κατοικίας. Με την βοήθεια του φωτισμού που είναι στο πίσω μέρος των έργων και τα σποτ που υπάρχουν περιμετρικά στα γύψινα δίνουν μία άλλη διάσταση στον χώρο. Στα βιτρώ οροφής έχουν χρησιμοποιηθεί Χρωματιστά Κρύσταλλα Καθετράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1019

Βιτρό οροφής σε χώρο σαλονιού επικαθήμενο σε γύψινη κατασκευή με φωτισμό στο πίσω μέρος αλλά και περιμετρικά με σπότ. Σχέδιο ανάλαφρο γεωμετρικό που χαρίζει μια ισορροπία στον χώρο. Το βιτρό οροφής αποτελείται από έγχρωμα γυαλιά Καθεντράλ, και Χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1020

Γύψινη κατασκευή σε τετράγωνα πλαίσια 50 χ 50 με φωτισμό στο πάνω μέρος της οροφής καλύπτοντας όλο τον χώρο του σαλονιού. Το θέμα του έργου είναι πουλιά στον ουρανό και δίνουν την διάθεση να αφεθής και να ταξιδέψεις. Ένα βιτρό οροφής κόσμημα για κάθε σπίτι αποτελούμενο απο έχρωμα Κρύσταλλα Καθεντράλ και Χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1021

Βιτρό σε σχήμα ωοειδές στη μέση του δωματίου. Η κατασκευή του έχει γίνει από πολύχρωμα Κρύσταλλα Καθεντράλ, και το σχέδιο είναι ανάλαφρο για να μας δίνει ψυχική ισορροπία. Όπως σε όλα τα βιτρό οροφής έτσι και εδώ, υπάρχει φωτισμός στο πίσω μέρος του βιτρό. Τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί ειναι το πράσινο, το κανελί, και το λευκό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1030

Σχέδιο βιτρό οροφής γραμμικό σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις. Ενιαίο σχήμα επικαθήμενο σε γύψινη κατασκευή με φωτισμό που υπάρχει στο πίσω μέρος του έργου. Το σχήμα του βιτρό έχει κατασκευαστεί ανάλογα με το σχέδιο της οροφής. Σε αυτό το έργο τέχνης έχουν χρησιμοποιηθεί Χειροποίητα Κρύσταλλα Οπαλίνες, μπλε, σιέλ, κίτρινο και κόκκινο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη

Βιτρό οροφής R.1022

Σιδερένια κατασκευή σε οροφή κουζίνας πλαισιωμένη από γυψοσανίδα. Στο κεντρικό μέρος της επιφάνειας έχει τοποθετεί ένα έργο τέχνης που αποτελείται από έξι μέρη. Η πίσω μεριά του βιτρό είναι χτυπημένη αμμοβολή και το φως που περνάει μέσα απο αυτό δίνει άλλη διάσταση στον χώρο. Το βιτρό οροφής έχει δημιουργηθεί από έγχρωμα Κρύσταλλα Καθετράλ και είναι ένα κόσμημα μέσα στον χώρο της κουζίνας. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1023

Μία σειρά από επαναλαμβανόμενα σχέδια βιτρό οροφής που διακοσμούν είσοδο κατοικίας. Στην γύψινη κατασκευή έχουν δημιουργηθεί ανοίγματα 60 χ 60 για να δεχτούν τα βιτρό οροφής. Τα χρωματιστά κρύσταλλα οπαλίνες που έχουν χρησιμοποιηθεί στα βιτρό και σε συνδυασμό με τον φωτισμό που υπάρχει στο πίσω μέρος τις οροφής, μας δίνει ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1024

Βιτρό οροφής σε χώρο σαλονιού επικαθήμενο σε γύψινη κατασκευή με φωτισμό στο πίσω μέρος αλλά και περιμετρικά με σπότ. Σχέδιο ανάλαφρο, γεωμετρικό που χαρίζει μία ισορροπία στον χώρο. Το βιτρό οροφής αποτελείται από έγχρωμα γυαλιά Καθεντράλ, και το πίσω μέρος του έργου είναι χτυπημένο αμμοβολή για να κάνει το φως πιο διάχυτο.Τα χρώματα είναι το σιέλ,το λευκό και το κίτρινο. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1025

Αλουμινένια κατασκευή σε υπνοδωμάτιο που σε όλη της την επιφάνεια έχει τοποθετηθεί χειροποίητο γυαλί Οπαλίνα [Μπαρόκ]. Στο κεντρικό σημείο της οροφής υπάρχει ένα οχτάπλευρο βιτρό που συνδυάζεται τέλεια με τις απόχρωσης του συνόλου. Το βιτρό οροφής είναι δημιουργία από έγχρωμα Κρύσταλλα Καθεντράλ και Χειροποίητες Οπάλινες σε απόχρωση του ρόζ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1026

Μεταλική κατασκευή σε τετράγωνα πλαίσια 50χ50 με φωτισμό στο πάνω μέρος της οροφής καλύπτοντας τον κεντρικό χώρο του διαδρόμου. Το θέμα του έργου είναι πουλιά στον ουρανό και δίνουν την διάθεση να αφεθείς και να ταξιδέψεις. Ένα βιτρό οροφής κόσμημα για κάθε σπίτι που αποτελείται από έχρωμα Κρύσταλλα Καθεντράλ, και Χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1027

Σχέδιο βιτρό οροφής κλασικό σε χρωματικές αποχρώσεις του σιέλ και με φόντο το λευκό. Ενιαίο σχήμα επικαθήμενο σε γύψινη κατασκευή με τον φωτισμό που υπάρχει στο πίσω μέρος του έργου να δίνει μια αίσθηση ψυχικής ηρεμίας. Στο βιτρό οροφήςέχουν χρησιμοποιηθεί χρωματιστά Κρύσταλλα Καθεντράλ. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1028

Οροφή βιτρό που κοσμεί και ομορφαίνει τον χώρο, αφήνοντας τα χρώματα να διαπερνούν μέσα από την οροφή με τεχνικό φωτισμό και να δίνει άλλη διάσταση. Το βιτρό ειναι κατασκευασμένο από χειροποιήτα Κρύσταλλα Οπαλίνες και γυαλιά Καθεντράλ. Το θέμα είναι πεταλούδες και θα μπορούσε να τοποθετεί σε πόρτες και παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1029

Σχέδιο βιτρό οροφής κλασικό σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις. Ενιαίο σχήμα επικαθήμενο σε γύψινη κατασκευή με τον φωτισμό που υπάρχει στο πίσω μέρος του έργου να δίνει μια αίσθηση ψυχικής γαλήνης. Στο βιτρό οροφής έχουν χρησιμοποιηθεί χρωματιστά κρύσταλλα Καθεντράλ και Χειροποίητες Οπαλίνες. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1031

Βιτρό οροφής σε μεταλλική κατασκευή όπου στο περιμετρικό μέρος και στο κεντρικό τμήμα του πλαισίου έχει τοποθετηθεί χειροποίητο γυαλί Οπαλίνα. Το σχέδιο του βιτρό είναι κλασικό και ισομετρικό και συνιστάτε για οροφές όπως επίσης και για πόρτες και παράθυρα. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1032

Βιτρό οροφής σε μεταλλική κατασκευή όπου στο περιμετρικό μέρος έχει τοποθετηθεί γυαλί Καθεντράλ και βιτρό στο κεντρικό τμήμα του πλαισίου. Το σχέδιο του βιτρό είναι κλασικό και ισομετρικό που συνιστάτε για οροφές όπως επίσης για πόρτες και παράθυρα. Στο πίσω μέρος του έργου υπάρχει φωτισμός για να αναδεικνύει περισσότερο τα χρώματα του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Βιτρό οροφής R.1033

Βιτρό οροφής σε αλουμινένια κατασκευή όπου στο περιμετρικό μέρος έχει επαναλαμβανόμενα μοτίβα βιτρό και στη μέση του πλαισίου το κεντρικό θέμα. Το σχέδιο του βιτρώ είναι κλασικό και ισομετρικό και συνιστάτε για οροφές. Η σύνθεση του έργου έχει δημιουργηθεί από έγχρωμα Κρύσταλλα Καθεντράλ. Στο πίσω μέρος του έργου υπάρχει φωτισμός για να αναδεικνύει περισσότερο τα χρώματα του. Οι διαστάσεις, το σχέδιο και τα χρώματα, είναι στην επιλογή του πελάτη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

logo

To BusinessClub χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία του ιστότοπου και την βελτίωση της διαδικτυακής σας εμπειρίας.
Αν πατήσετε Αποδοχή όλων επιλέγετε όλα τα cookies του ιστότοπου.
Αν πατήσετε Απόρριψη όλων απορρίπτετε όλα τα cookies πλην των απαραίτητων.
Ή μπορείτε να επιλέξετε κάποια απο τις επιλογές παρακάτω και να πατήσετε Αποδοχή επιλογών.
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε για Περισσότερες Πληροφορίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή σας όταν την επισκέπτεστε.
Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που την επισκέπτεστε.

Είδη cookies του BusinessClub.gr:

Απολύτως απαραίτητα cookies και cookies λειτουργικότητας

Τα απολύτως απαραίτητα cookies επιτρέπουν την περιήγηση στον ιστότοπο για την χρήση λειτουργιών του και δεν αποθηκεύουν πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους διαφήμισης ή ταυτοποίησης. Ο λόγος χρήσης τους είναι για να θυμόμαστε πληροφορίες που έχετε εισάγει σε φόρμες ή για να αναγνωρίσουμε την είσοδό σας στην ιστοσελίδα. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή περιήγηση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή αυτών των cookies είναι απολύτως απαραίτητη για την χρήση της ιστοσελίδας και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών ή για να θυμόμαστε ρυθμίσεις σχετικές με την επίσκεψή σας, όπως για το αν έχετε κάνει logged in στην ιστοσελίδα μας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα από αυτήν την συσκευή.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς, όπως σελίδες που επισκεφθήκατε κι αν υπήρξε οποιοδήποτε σφάλμα στην περιήγησή σας. Τα cookies αυτά δεν συλλέγουν προσωποποιημένες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας και της αποδοτικότητάς της.

Cookies Στόχευσης/ Διαφήμισης

Τα cookies αυτά προέρχονται από τρίτους service providers και αφορούν λειτουργικότητες (ή λειτουργίες), όπως like και share buttons. Τα cookies αυτά συνδέουν το site μας με social media, όπως facebook, LinkedIn κ.α., τα οποία μπορεί να συλλέξουν πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και να σας παρουσιάσουν στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες. Τέλος, τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της καμπάνιας ή προσφοράς και τον καθορισμό των ηλεκτρονικών καναλιών marketing και συνεργατών που σας προώθησαν στο site μας.

Απόρρητο
--}}