ΠΑΓΟΠΟΙΪΑ Σ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Προϊόντα πάγου και φρουτοχυμοί

Συνεχεια

ΠΑΓΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΑΓΑΚΙΑ KAI ICE UP

Διαθέτουμε παγάκια εξαιρετικής ποιότητας σε ποικιλία μεγεθών και σχημάτων, επεξεργασμένα έτσι ώστε να είναι διαχωρισμένα μεταξύ τους, να διατηρούν το σχήμα τους και να είναι εύκολα στην τοποθέτηση στα ποτήρια και στη συσκευασία υπάρχει barcode στη για εύκολη τιμολόγηση.

Επίσης διαθέτουμε τον ¨INVISIBLE ICE¨, πρόκειται για πάγο απαράμιλλης ποιότητας με καθαρότητα που φαίνεται... Διανέμεται ειδικά συσκευασμένος για να απολαμβάνετε την υψηλότερη ποιότητα πάγου.

ΦΡΟΥΤΟΧΥΜΟΙ

Αντιπροσωπεύουμε την εταιρεία "Simply Fruit" και διαθέτουμε ποικιλία φρουτοχυμών συσκευασμένους με ειδική διαδικασία, για να διατηρούν την ποιότητα τους και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ροφήματα υψηλών προδιαγραφών γευστικά και θρεπτικά.

Μεταφορά στο χώρο σας

 Μεταφέρουμε όλα μας τα προϊόντα στην έδρα σας, με κατάλληλα φορτηγά ψυγεία, που εγγυώνται την παράδοση τους σε άριστη κατάσταση.

Προϊoντα

Παγάκια στρογγυλά σε διάφορα μεγέθη

Ice up premium quality

Παγότριμμα nugget

Φρουτοχυμοί Simply Fruit

  • All
  • ΡΟΦΗΜΑΤΑ
  • ΠΑΓΟΣ

Mix 13

MILKSHAKE ΜΠΙΣΚΟΤO - ΚΡΕΜΑ 

Mix 1

ΦΡΑΟΥΛΑ, ΜΠΑΝΑΝΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Mix 14

MILKSHAKE ΦΡΑΟΥΛΑ-ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Mix 3

ΑΝΑΝΑΣ - ΑΧΛΑΔΙ - ΜΑΝΓΚΟ - ΜΗΛΟ

Mix 11

, 

MILKSHAKE ΚΕΡΑΣΙ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Mix 15

MILKSHAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ - ΦΡΑΟΥΛΑ - ΛΕΥΚ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΜΗΛΟ

Mix 12

ΜILKSHAKE ΜΠΑΝΑΝΑ - ΦΡΑΟΥΛΑ - ΜΗΛΟ

Mix 5

ΜΗΛΟ - ΡΟΔΑΚΙΝΟ - ΦΡΑΟΥΛΑ - ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ

Mix 6

ΜΗΛΟ - ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ - ΜΥΡΤΙΛΟ - ΜΑΝΓΚΟ

Mix 7 vegan

ΤΖΙΝΤΖΕΡ - ΜΗΛΟ - ΚΑΡΟΤΟ - ΣΠΑΝΑΚΙ - ΛΕΜΟΝΙ

Mix 10

ΜΑΝΓΚΟ - ΑΝΑΝΑΣ - ΜΠΑΝΑΝΑ - ΜΗΛΟ

Mix 4

ΑΝΑΝΑΣ - ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ - ΜΥΡΤΙΛΟ - ΜΠΑΝΑΝΑ - ΜΗΛΟ

Mix 2

ΦΡΑΟΥΛΑ - ΜΑΝΓΚΟ - ΠΕΠΟΝΙ - ΜΗΛΟ

Mix 9 vegan

ΠΑΝΤΖΑΡΙ - ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ - ΜΠΑΝΑΝΑ

Mix 8 vegan

ΜΠΡΟΚΟΛΟ - ΣΕΛΙΝΟ - ΣΠΑΝΑΚΙ - ΑΝΑΝΑΣ - ΜΠΑΝΑΝΑ - ΜΗΛΟ

Παγάκι scotsman μεσαίο

ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΥΠΟΥ SCOTSMAN ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (22 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ). ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ 3ΩΝ ΚΙΛΩΝ,ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΜΕ BARCODE Η 20 ΚΙΛΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Παγάκι scotsman μεγάλο

ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΥΠΟΥ SCOTSMAN ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ) . ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ 3ΩΝ ΚΙΛΩΝ,ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΜΕ BARCODE Η 20 ΚΙΛΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Ice up collins

ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΓΟΥ, ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 4X4X11, ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ, ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΓΟΥ.

Ice up cube

ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΠΑΓΟΚΥΒΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 5X5X5 ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ, ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΓΟΥ.

Nugget

ΠΑΓΟΤΡΙΜΜΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΥ NUGGET, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛΣ ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ 3ΩΝ ΚΙΛΩΝ, ΜΕ BARCODE Η 20 ΚΙΛΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Επικοινωνια

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας, με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί, θα σας λύσουμε κάθε απορία και θα βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Διεύθυνση:

Σαλμώνη, Πύργος

Email:

pagospantou@gmail.com

Τηλέφωνο:

6936914968 - 2621044469

Loading
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν
; ; ;