ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Η τηλεόραση της Χαλκιδικής και το Ράδιο Άθως λειτουργούν από τον Φεβρουάριο του 1992 στην ιδιόμορφη γεωγραφικά, αλλά και αναπτυγμένη τουριστικά περιοχή του Νομού Χαλκιδικής. 

            Συμβάλλουν ουσιαστικά στην διατήρηση της τοπικής ταυτότητας της περιοχής, καθώς και την οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική, τουριστική και αθλητική ανάπτυξη της Χαλκιδικής.

            Καλύπτουν το Νομό Χαλκιδικής και περιοχές των Β. Σποράδων, του Νομού Πιερίας, του Νομού Λαρίσης και του Νομού Μαγνησίας, όπου έχει αναπτυχθεί σημαντική εμπορική και τουριστική δραστηριότητα.

            Με επαγγελματικά πρότυπα, κατάλληλη στρατηγική και γνώμονα την ολική ποιότητα, η τηλεόραση της Χαλκιδικής αποτελεί σήμερα τον πλέον αξιόπιστο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα.

            Το πρόγραμμα της TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ είναι αποτέλεσμα συνεχούς μελέτης των προτιμήσεων του κοινού της Χαλκιδικής και γίνεται έγκαιρα γνωστό στους τηλεθεατές της περιοχής με δυναμική διαφήμιση.

            Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σύμφωνα με τις κατά καιρούς επίσημες μετρήσεις, έχει πολλαπλάσια μεγαλύτερη θεαματικότητα από κάθε άλλο τοπικό κανάλι της Χαλκιδικής.

            Τιμούμε τους τηλεθεατές για την προτίμησή τους στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, καθώς επίσης και τους ακροατές του Ράδιο Άθως και γι’ αυτό ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους.    

 

Επωνυμία: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Διακριτικός τίτλος: TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΡΑΔΙΟ ΑΘΩΣ
Πόλη: ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Διεύθυνση: ΛΕΩΦ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 28
ΤΚ: 63200
Νομός: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2373024352
Φαξ: 2373021976
Κινητό:
Υπεύθυνος: ΣΤΑΘΩΡΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Email: tvhalk@otenet.gr
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.