Πακέτα Προβολής

Τo BusinessClub.gr είναι το μεγαλύτερο club επιχειρήσεων, καταστημάτων και ελεύθερων επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα.

Η καινοτομία του είναι ότι παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι δυνατότητες του BusinessClub.gr είναι μεγάλες διότι η Smart Online Services έχει την πείρα, την τεχνογνωσία και το εξιδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που όλα αυτά είναι τα όπλα που της επιτρέπουν να έχει επιτυχία σε όλους τους τομείς παροχής υπηρεσιών.

Σκοπός μας είναι η ηλεκτρονική παρουσία σας στο BusinessClub.gr, να σας δώσει την δυνατότητα να βελτιώσετε την ανταγωνιστικότητά σας, και να προβάλλετε την εταιρεία σας ώστε να προσελκύσετε νέους πελάτες και συνεργάτες.

Το BusinessClub.gr είναι το πλέον χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης για όλους χρήστες του διαδικτύου (4.000 επισκέψεις ημερησίως κατά μέσο όρο) και σας προσφέρει μοναδικά προνόμια για να καταχωρήσετε και την δική σας επιχείρηση και να την προβάλλεται με όλους τους σύγχρονους τρόπους προβολής.  Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα διαθέσιμα πακέτα καταχώρησης :

BASIC MEMBER

Όλα τα μέλη του BusinessClub.gr που ανήκουν στην κατηγορία Basic έχουν την δυνατότητα καταχωρήσουν τα εξής :

SILVER MEMBER

Όλα τα μέλη του BusinessClub.gr που ανήκουν στην κατηγορία Silver έχουν την δυνατότητα καταχωρήσουν τα εξής :

Επιπλέον Υπηρεσίες - Παροχές σε σχέση με την κατηγορία Basic : Κόστος Ετήσιας Συνδρομής : 115€ Πλέον ΦΠΑ
Ειδική Τιμή προσφοράς : 65€ Πλέον ΦΠΑ

GOLD MEMBER

Όλα τα μέλη του BusinessClub.gr που ανήκουν στην κατηγορία Gold έχουν την δυνατότητα καταχωρήσουν τα εξής :

Επιπλέον Υπηρεσίες - Παροχές σε σχέση με την κατηγορία Silver : Κόστος Ετήσιας Συνδρομής : 150€ Πλέον ΦΠΑ
Ειδική Τιμή προσφοράς : 115€ Πλέον ΦΠΑ Επιπλέον παροχή Μόνο για τα Gold Member: Κόστος Ετήσιας Συνδρομής : 60€ Πλέον ΦΠΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 212 00 00 212, στο φάξ 212 00 00 213 ή στο email info@businessclub.gr