ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΙΚΥ


Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ glwssoma8eia, το οποίο λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΑΡΑΖΟΥΡΝΑ - ΝΙΤΣΑ, δεν είναι απλά άλλο ένα κέντρο ξένων γλωσσών. Αποτελεί την εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης βασισμένη στην πείρα 30 και πλέον χρόνων και στη βαθειά γνώση του χώρου της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Το 1997 η κα ΚΑΡΑΖΟΥΡΝΑ - ΝΙΤΣΑ ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στις ξένες γλώσσες (γερμανικά, τούρκικα), σε Κωνσταντινούπολη, Βιέννη και Μόναχο, ανοίγει στα Τρίκαλα το πρώτο φροντιστήριο γερμανικών.

Το 2000 η επιχείρηση μεγαλώνει όταν μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στις ευρωπαϊκές γλώσσες και στη μετάφραση επιστρέφει από τη Γερμανία η κόρη της, ΒΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, η οποία εισάγει τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.

Το 2007 και το 2008 προστίθενται ως συνεργάτιδες στην οικογενειακή επιχείρηση οι άλλες δύο κόρες της κας ΚΑΡΑΖΟΥΡΝΑ - ΝΙΤΣΑ, ΤΖΙΝΑ ΝΙΤΣΑ (καθηγήτρια Αγγλικών) και ΕΥΗ ΝΙΤΣΑ (καθηγήτρια Γερμανικών).

Το 2009 ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής αποφασίζουν όλοι μαζί πως ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα. Το αποτέλεσμα είναι ένας νέος χώρος στο κέντρο της πόλης, άρτια εξοπλισμένος με τεχνολογικά μέσα όπως διαδραστικοί πίνακες, προτζέκτορες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ίντερνετ. Έτσι συνδυάζονται πλέον η πείρα και η γνώση με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα για τη διδασκαλία των Αγγλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Τούρκικων, Ρώσικων, Αλβανικών, καθώς επίσης και Ελληνικών για ξένους.

Επωνυμία: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΙΚΥ
Διακριτικός τίτλος: ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ
Διεύθυνση: ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΕΙΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ
ΤΚ: 42100
Νομός: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Τηλέφωνο: 2431033222, 2431078679
Φαξ: 2431033222
Κινητό:
Υπεύθυνος: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΙΚΥ
Email: info@glwssoma8eia.gr
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.