Φόρτωση...

ΝΤΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο.Ε. | ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 10 & ΦΩΚΩΝ - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, 14341 - ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2102511420, 2102533432 - Fax:

Επωνυμία: ΝΤΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο.Ε.
Διακριτικός Τίτλος: ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
Διεύθυνση: ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 10 & ΦΩΚΩΝ
Πόλη / Περιοχή: ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
ΤΚ: 14341
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2102511420, 2102533432
Fax:
Κινητό: 6979932599
Υπεύθυνος: ΝΤΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Email: dermitzaki_christina@hotmail.com
Website: www.agonigrami.gr
Κατηγορίες: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ-ΟΥΖΕΡΙ-ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ
Δραστηριότητα: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ
Λίγα λόγια:

Ιδανική για κάθε είδους συναντήσεις, από οικογενειακές μέχρι επαγγελματικές, η "Άγονη Γραμμή" είναι ανοιχτή από Τρίτη - Κυριακή με ζωντανή μουσική.

Η "Άγονη Γραμμή" είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο με την ζεστασιά της οικογενειακής επιχείρησης και τη συνέπεια που εγγυώνται τα 17 χρόνια δραστηριοποίησής της στην μαζική εστίαση.

Η "Άγονη Γραμμή" διαθέτει πλούσιο μενού από παρασοσιακούς μεζέδες και κυρίως πιάτα από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις Κυκλάδες, από τις οποίες εμπνεύστηκε τόσο την κουζίνα της όσο και τη διακόσμησή της.

Τα Ούμπαλα Σίφνου, τα Γιαπράκια Κάσου, το Γκιούλμπασι Πελοποννήσου, οι Ψευτοκεφτέδες Σαντορίνης, ο Γαύρος ο Αμπελουργός και το Τσεσίτι Κρεατικών ή Θαλασσινών, είναι  μόνο μερικά από τα πιάτα που μπορεί να γευτεί ο επισκέπτης.

Το μεζεδοπωλείο μας στεγάζεται σε μια παραδοσιακή μονοκατοικία, διακοσμημένη με κυκλαδίτικα μοτίβα,. Τα χρώματα, οι καμάρες, το πλακόστρωτο δάπεδο και η αυλή με τις βουκαμβίλιες και τους φλάρους, απομονώνουν τον επισκέπτη από την βουή και την όψη της πόλης, και τον μεταφέρουν σε ένα φιλόξενο περιβάλλον με καλοκαιρινές θύμισες.

Η Άγονη Γραμμή προσφέρεται τόσο για ένα ζεστό, οικογενειακό, φιλικό ή επαγγελματικό γεύμα, όσο και για την φιλοξενεία μεγαλύτερων κοινωνικών εκδηλώσεων.

 
Εκτύπωση | Bookmark and Share

ΝΤΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο.Ε. | ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ