ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


Επωνυμία: ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
Διακριτικός τίτλος: ΧΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ
Πόλη: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Διεύθυνση: 3o ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΚ: 60100
Νομός: ΠΙΕΡΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2351022338
Φαξ:
Κινητό: 6972881749
Υπεύθυνος: ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Email: info@xytemporiki.gr
Website: www.xytemporiki.gr
Facebook: www.facebook.com/Ενεργειακά-Τζάκια-Χυτεμπορική-Πιερίας-14649...
Twitter:
Linkedin:
Instagram:
Δραστηριότητα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ

Η βιοτεχνία ενεργειακών τζακιών ‘Χυτεμπορική Πιερίας’ στην Κατερίνη εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο κατασκευής ενεργειακών τζακιών, αποκτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών της με ποιοτικά προϊόντα. Παράλληλα παρακολουθεί όλες τι προοδευτικές εξελίξεις στον τομέα των τζακιών και ειδικότερα στα ενεργειακά τζάκια. Με πείρα και γνώση πάνω στα τζάκια προσφέρουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα υψηλής αισθητικής και απόδοσης. Ενημερωθείτε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσιτές τιμές μας ειδικά στα ενεργειακά τζάκια. Για όλους εσάς που ζητάτε αποκλειστικά το καλύτερο, η ‘Χυτεμπορική Πιερίας’ στην Κατερίνη μπορεί να σας το προσφέρει. Το όνομά μας έγινε συνώνυμο της ποιότητας και του σεβασμού στον πελάτη.

Διαθέτουμε μια ποικιλία άνω των 50 διαφορετικών μοντέλων εστιών για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη. Ενεργειακά τζάκια, τζάκια αερόθερμα, μεταλλικά τζάκια, τζάκια καλοριφέρ, τζάκια λέβητες, ξυλολέβητες, σόμπες ξύλου, ξυλόσομπες κ.α. Όλα μας τα τζάκια είναι με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα και την σύγχρονη τεχνολογία. Ενεργειακά τζάκια που διακρίνονται για την οικονομία, την ασφάλεια, την υψηλή απόδοση, την αξιοπιστία και τα οποία, έχουν δώσει λύσεις σε πολλά νοικοκυριά.

Επίσης στη ‘Χυτεμπορικη Πιερίας’ θα βρείτε λύσεις για να μετατρέψετε το παλιό σας τζάκι σε ενεργειακό. Έχουμε τη δυνατότητα μετατροπής του απλού τζακιού σε ενεργειακό εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Ακόμη και χτιστό τζάκι να έχετε ή μαντεμένιο μπορούμε να το μετατρέψουμε σε ενεργειακό. Ρωτήστε μας! Και στην περίπτωση που θέλετε κατασκευή – τοποθέτηση πόρτας σε χτιστό – απλό τζάκι και εκεί μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ελάτε να γνωριστούμε και να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει και στη δική σας περίπτωση.

Εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε. Ο άψογος σχεδιασμός σε παραδοσιακές και μοντέρνες γραμμές, η εύκολη αντικατάσταση εξαρτημάτων στα ενεργειακά τζάκια, τα υαλοκεραμικά κρύσταλλα μεγάλης αντοχής και η χρήση άριστης ποιότητας υλικών εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και άψογης λειτουργίας. Ενεργειακά τζάκια με υψηλή αισθητική, εργονομία και λειτουργικότητα, έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα και τις οικονομικές τιμές. Φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας. Μια σχέσης που δεν περιορίζεται απλά στην πώληση του προϊόντος, αλλά συνεχίζεται εξυπηρετώντας κάθε νέα ανάγκη που μπορεί να προκύψει (after sales service), τόσο στο χονδρικό, όσο και στο λιανικό εμπόριο. Άλλωστε αυτό το αποδεικνύουν και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Επειδή οι συμβατικές λύσεις θέρμανσης μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου (πετρέλαιο, κ.λπ.) πλέον δε συμφέρουν, στην ‘Χυτεμπορική Πιερίας’ θα βρείτε ενεργειακά τζάκια που δίνουν λύση στο θέμα της θέρμανσης, με μεγάλη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας κάνοντας το περιβάλλον στο οποίο ζείτε πιο άνετο. Τα ενεργειακά τζάκια μας έχουν την καλύτερη σχέση κατανάλωσης καύσιμης ύλης προς ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίσουν εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία στο μηνιαίο προϋπολογισμό σας.

Έχουμε καταφέρει, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στα ενεργειακά τζάκια, να πετύχουμε άριστη ποιότητα κατασκευής με μηδενικά προβλήματα λειτουργίας. Αλλά δεν εφησυχαζόμαστε σε ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στα ενεργειακά τζάκια και να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, προτείνοντάς σας υπεύθυνες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που σας παρουσιάζεται.

Στο κατάστημά μας στο 3ο χλμ. ΠΕΟ Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών που θα καλύψει κάθε απαιτητικό πελάτη. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε από την ιστοσελίδα μας όποιο προϊόν επιθυμείτε (π.χ.  καθαριστικό κεραμικών εστιών), να μας πάρετε τηλέφωνο και να σας το στείλουμε με αντικαταβολή στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.