KB CLIMAGAS

ΞΕΝΙΔΗΣ Κ. - ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗ Π. Ο.Ε.


Επωνυμία: ΞΕΝΙΔΗΣ Κ. - ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗ Π. Ο.Ε.
Διακριτικός τίτλος: KB CLIMAGAS
Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
Διεύθυνση: ΛΑΓΚΑΔΑ 259
ΤΚ: 56430
Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2310600241
Φαξ: 2310659337
Κινητό: 6974727302
Υπεύθυνος: ΞΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Email: info@kbclimagas.com
Website: www.kbclimagas.com
Facebook: KB Clima-Gas Ξενίδης
Twitter:
Linkedin:
Instagram:
Δραστηριότητα: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ, ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΕΙΔΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης 17/11/2022

Από την ίδρυση της εταιρείας μας, το 1986 εφαρμόσαμε απλές και αυτονόητες αρχές, κερδίζοντας την προτίμηση των πελατών μας, την εκτίμηση των προμηθευτών και τον σεβασμό των ανταγωνιστών.
Έχοντας σε όλες τις ενέργειες και επιλογές μας, πέρα από το επιχειρηματικό πνεύμα και την προσδοκία του κέρδους και το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς, προσπαθούμε να συνδυάσουμε τον επαγγελματισμό με το ήθος και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας, αξιοποιούμε τις δυνατότητές τους, αναδεικνύουμε τις θετικές πλευρές τους και έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα συνεργατών, λειτουργική και αποτελεσματική.H συνεχής ενημέρωση και επαγρύπνησή μας για τις εξελίξεις στο χώρο μας, οι συνεχείς επενδύσεις και η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον.

H καλή φήμη της στην αγορά, αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες της και φυσικά για τον τελικό καταναλωτή

H K&B Xenidis  επιλέγει τα προϊόντα με βάση την ποιότητά τους και τους προμηθευτές - οίκους με Βάση το δυναμισμό τους και τη διάθεση για ισότιμη συνεργασία.

 

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου κλιματισμού όπως: DAIKIN – GREE – SAMSUNG – CLIVET - CARRIER – στο κλάδο θέρμανσης φυσικού αερίου, πετρελαίου: JUNKERS - BOSCH – ARISTON – BAXI – BUBERUS – Ecoflam – RIELLO – HANSA MAVIL– στο κλάδο εξαερισμού – ELCO – NICOTRA – Xpelair - Vent Axia, για  αεροκουρτινές GREE – OLEFINI,

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Για την συντήρηση των μηχανημάτων εκτελούνται οι παρακάτω εργασίες : 1ον Βιολογικός & Χημικός Καθαρισμός με Ατμό 2ον καθαρισμό αποχετεύσεων λεκανών συμπυκνωμάτων. 3ον Έλεγχο κινητήρα ανεμιστήρα 4ον Έλεγχος διαρροών ψυκτικού κυκλώματος 5ον Έλεγχος ηλεκτρικών εγκαταστάσεων & μέτρηση έντασης ρεύματος συμπιεστή (Α) 6ον Μέτρηση θερμοκρασιών αέρα στα εσωτερικά μηχανήματα θερμοκρασία εισόδου © - θερμοκρασία εξόδου © 7ον Μέτρηση τάσης λειτουργίας των μηχανημάτων (V) 8ον Έλεγχος και καθαρισμός λεκανών συμπυκνωμάτων με χημικό καθαριστικό υγρό 9ον Έλεγχος Σύσφιξη καλωδίων και αυτοματισμού 10ον Έλεγχος πίεσης λειτουργίας συμπιεστή πίεσης αναρρόφησης (PSI) πίεσης κατάθλιψης (PSI) 11ον Μέτρηση θερμοκρασιών εξάτμισης και συμπύκνωσης στα εξωτερικά μηχανήματα. Τα κλιματιστικά συστήματα, βάση των διεθνών διατάξεων αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες των εργοστασίων κατασκευής των, επιβάλλεται να συντηρούνται αμέσως μετά την τοποθέτηση των ανεξαρτήτως αν λειτουργούν ή όχι. Το σύστημα κλιματισμού πρέπει να καθαρίζεται και να ελέγχεται περιοδικώς σύμφωνα με το πρόγραμμα του εργοστασίου για να ισχύουν οι εγγυήσεις του για την διάρκεια της καλής λειτουργίας του. Υπογραμμίζουμε ότι συντηρώντας τα κλιματιστικά σας συστήματα διασφαλίζετε μακροπρόθεσμα την οικονομικότερη λειτουργία των και αυτό διότι, εφόσον τα κλιματιστικά συστήματα συντηρούνται κανονικά, η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε συνάρτηση με την απόδοση είναι μικρή. Επίσης οι αντικαταστάσεις που θα απαιτηθούν από φυσιολογική φθορά μειώνονται στο ελάχιστο. Αντίθετα αν δεν τηρηθεί το πρόγραμμα συντήρησης των, οι διάφοροι μηχανισμοί των θα χρειασθεί να επισκευάζονται ή και αντικαθίστανται σε μικρά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα την αύξηση των δαπανών καθώς και την για μεγάλο χρόνο παραμονή των κλιματιστικών συστημάτων εκτός λειτουργίας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

SERVICE ( ΣΕΡΒΙΣ) ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Η συντήρηση του κλιματιστικού σας είναι επιτακτική ανάγκη. Τα οφέλη της σωστής συντήρησης είναι πολλαπλά και βασικά ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ Αφού ο αέρας στο χώρο σας θα είναι φρέσκος και καθαρός χωρίς άσχημες οσμές μικροοργανισμούς και μύκητες που αναπτύσσονται στα φίλτρα, στο στοιχειό και στα διάφορα άλλα μέρη του κλιματιστικού. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Μελέτες αποδεικνύουν ότι ένα βρώμικο και κακό-συντηρημένο κλιματιστικό αυξάνει το θόρυβο και την κατανάλωση ρεύματος ως 40%. ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Αφού σε ένα καθαρό κλιματιστικό ο συμπιεστής και όλα τα κινούμενα μέρη, καταπονούνται πολύ λιγότερο Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΝΒΑΝΕΙ Βιολογικό καθαρισμό εσωτερικής εξωτερικής μονάδας με ειδικά χημικά φιλικά στο περιβάλλον και στον άνθρωπο για απαλλαγή από κάθε είδος κακοσμίας και μύκητες • Η προσφορά αφορά μια συντήρηση οικιακής κλιματιστικής μονάδας από 9.000 btu μέχρι 24.000 btu με οικολογικό φρέον και περιλαμβάνει: • Καθαρισμό και ψεκασμό των στοιχείων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων με ειδικό αντιμικροβιακό υγρό, αβλαβές για τον άνθρωπο. • Καθαρισμό του δικτύου συμπυκνωμάτων (αποχέτευσης). • Καθαρισμό φίλτρων αέρα και περσίδων. • Καθαρισμό της φτερωτής της εσωτερικής μονάδας. • Καθαρισμό του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας καθώς και του προστατευτικού καλύμματος ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας. • Έλεγχο διαρροών ψυκτικού υγρού. • Σύσφιξη συνδέσεων ενώσεων Χαλκοσωλήνας και καλωδίων παροχής μεταξύ των μονάδων. • Συμπλήρωση με το απαιτούμενο ψυκτικό υγρό της μονάδας (εφόσον είναι απαραίτητο). • Γενικό και επιμέρους έλεγχο (κατάσταση μονάδας, στερεώσεων, ασφαλειών πρίζας, διακοπτών).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

• Εξασφαλίστε απόδοση και οικονομία. • Εξοικονόμηση καυσίμου, απογείωση της λειτουργίας του λέβητα και μεγιστοποίηση της ασφάλειας από τη λειτουργία του. 25 χρόνια εμπειρία και εξειδίκευσης στα συστήματα θέρμανσης –ψύξης – εξαερισμός Η συντήρηση της εγκατάστασης του λέβητα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Αν και καταλληλότερος χρόνος για να γίνει θεωρείται αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης (δηλ. Απρίλιο - Μάιο) κατάλληλη περίοδος είναι και τώρα ώστε να προετοιμαστεί σωστά για τους επερχόμενους μήνες λειτουργίας του. Η συντήρηση που θα κάνει στον καυστήρα σας το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας Ξενίδης Κωνσταντίνος Ο.Ε Θέρμανση-Ψύξη είναι πλήρης και εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργία της εγκατάστασης σας για μέγιστη οικονομία. Το service για τον λέβητα φυσικού αερίου περιλαμβάνει: • Καθαρισμό κυψελών καύσης • Εξωτερικό καθαρισμό εναλλάκτη • Έλεγχο καλής λειτουργίας του μηχανήματος • Έλεγχο καυσαερίων • Έλεγχο συστήματος ασφαλείας • Έλεγχο συστήματος πίεσης • Έλεγχο διαρροής φυσικού αερίου • Έλεγχο συστήματος πίεσης εναλλάκτη ζεστών νερών χρήσεως Το service για τον λέβητα πετρελαίου περιλαμβάνει: • Καθαρισμό θαλάμου καύσης και καυστήρα • Καθαρισμό φίλτρου πετρελαίου • Έλεγχο σωστής λειτουργίας Εάν η γνώση και η εμπειρία είναι τα μυστικά για σωστή συντήρηση των μηχανημάτων σας, τότε η εμπειρία 25 ετών της εταιρείας Ξενίδης Κωνσταντίνος Ο.Ε εγγυάται ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι και ζεστός και οικονομικός.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ K&B xenidis

Εγκατάσταση Κλιματιστικών μηχανημάτων οικιακών & επαγγελματικών χώρων. Εγκατάσταση συστήματος Εξαερισμού σε - Καφέ μπαρ – καφετέρια – αναψυκτήριο – Fast-food – οβελιστήριο – εστιατόρια – ψησταριά κ.λπ. Εγκατάσταση Συστήματος θέρμανσης Φυσικού αερίου & Πετρελαίου, Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης πυρασφάλειας, Υδραυλικές εγκαταστάσεις & Αποχέτευσης Service Μηχανημάτων κλιματισμού (air condition) επαγγελματικού – βιομηχανικού & οικιακού τύπου. Πλήρης ανακαίνιση Επαγγελματικού & Οικιακού Χώρου Σχέδιο – μελέτη - επίβλεψη χώρου (από μηχανολόγο μηχανικό) Γυψοσανίδες Ελαιοχρωματισμοί Ηλεκτρολογικά Σιδηροκατασκευές – αλουμινοκατασκευές

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

SERVICE ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

DAIKIN EMURA

Το νέο επίτοιχο μοντέλο της DAIKIN Emura αποτελεί τον ιδανικο συνδυασμό κονού σχεδιασμού και τεχνολογικής αρτιότητας. Το υπερ-λευκό προφίλ και το μοντέρνο χρώμα σε ματ κρυσταλλικό λευκό ή inox αλουμινίου δένει με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Φυσικά το μοντέλο αυτό δεν έχει να επιδείξει μόνο την καλαίσθητη εξωτερική του εμφάνιση σε βάρος της απόδοσης. Σχεδιασμένο στην Ευρώπη για Ευρωπαϊκές συνθήκες μπορεί να εξασφαλίσει στον χρήστη ευχάριστη θερμοκρασία και σταθερά επίπεδα υγρασίας όλες τις εποχές του έτους. Προορίζεται για τοποθέτηση σε τοίχο με βέλτιστη διανομή του αέρα και αθόρυβη λειτουργία. Έυκολο τόσο στη λειτουργία όσο και στη τοποθέτηση και συντήρηση. Το σημαντικότερο η Α ενεργεική κλάση η οποία εξασφαλίζει υψηλή ενεργεική αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας το καθιστά ελκυστικό σε χρήστες που ενδιαφέρονται τόσο για το σχεδιασμό όσο και για την οικονομία. Το νέο Daikin Emura εκπροσωπεί το τέλειο πέντρεμα στύλ και ουσία, μορφής και λειτουργίας, έξυπνη θέρμανση και αποτελεσματική ψύξης.

GREE JADE GRS-093H/JE

Η σειρά κλιματιστικών Jade μπορεί να ενταχθεί αρμονικά σε κάθε οικιακό περιβάλλον, χάρη στη νέα σχεδίαση μικρών διαστάσεων με κλειστή μάσκα και οθόνη LED. Η τεχνολογία του οικολογικού υγρού R410a επιτυγχάνει υψηλή ενεργειακή απόδοση Ά κλάσης, δηλαδή οικονομική λειτουργία. Τέλος, οι επιλογές Blow (αυτόματου καθαρισμού του στοιχείου από την υγρασία), Turbo (υψηλής ταχύτητας του ανεμιστήρα), SLEEP (λειτουργία ύπνου) και 24ωρου χρονοδιακόπτη δίνουν την δυνατότητα προσαρμογής του περιβάλλοντος στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη.

GREE GHANCE INVERTER GRS-101HI/JCD

Η ενεργειακά άριστη προσέγγιση της Gree στον τομέα του οικιακού κλιματισμού. Με τη χρήση του οικολογικού ψυκτικού R410a, ενσωματωμένη τεχνολογία DC Inverter και επώνυμους συμπιεστές Ιαπωνικής προέλευσης, τα κλιματιστικά Change προσφέρουν μεγάλη ισχύ, εξοικονομώντας παράλληλα πολύτιμη ενέργεια. Επιπλέον, το νέο τηλεχειριστήριο, με μεγάλη LCD οθόνη, διασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες (ψύξης, θέρμανσης, αφύγρανσης, ανακύκλωσης, αυτόματη, ύπνου και χρονοδιακόπτη), αποσκοπώντας στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για κάθε χρήστη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΙΟΝΙΣΤΗΣ
logo

To BusinessClub χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία του ιστότοπου και την βελτίωση της διαδικτυακής σας εμπειρίας.
Αν πατήσετε Αποδοχή όλων επιλέγετε όλα τα cookies του ιστότοπου.
Αν πατήσετε Απόρριψη όλων απορρίπτετε όλα τα cookies πλην των απαραίτητων.
Ή μπορείτε να επιλέξετε κάποια απο τις επιλογές παρακάτω και να πατήσετε Αποδοχή επιλογών.
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε για Περισσότερες Πληροφορίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή σας όταν την επισκέπτεστε.
Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που την επισκέπτεστε.

Είδη cookies του BusinessClub.gr:

Απολύτως απαραίτητα cookies και cookies λειτουργικότητας

Τα απολύτως απαραίτητα cookies επιτρέπουν την περιήγηση στον ιστότοπο για την χρήση λειτουργιών του και δεν αποθηκεύουν πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους διαφήμισης ή ταυτοποίησης. Ο λόγος χρήσης τους είναι για να θυμόμαστε πληροφορίες που έχετε εισάγει σε φόρμες ή για να αναγνωρίσουμε την είσοδό σας στην ιστοσελίδα. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή περιήγηση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή αυτών των cookies είναι απολύτως απαραίτητη για την χρήση της ιστοσελίδας και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών ή για να θυμόμαστε ρυθμίσεις σχετικές με την επίσκεψή σας, όπως για το αν έχετε κάνει logged in στην ιστοσελίδα μας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα από αυτήν την συσκευή.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς, όπως σελίδες που επισκεφθήκατε κι αν υπήρξε οποιοδήποτε σφάλμα στην περιήγησή σας. Τα cookies αυτά δεν συλλέγουν προσωποποιημένες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας και της αποδοτικότητάς της.

Cookies Στόχευσης/ Διαφήμισης

Τα cookies αυτά προέρχονται από τρίτους service providers και αφορούν λειτουργικότητες (ή λειτουργίες), όπως like και share buttons. Τα cookies αυτά συνδέουν το site μας με social media, όπως facebook, LinkedIn κ.α., τα οποία μπορεί να συλλέξουν πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και να σας παρουσιάσουν στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες. Τέλος, τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της καμπάνιας ή προσφοράς και τον καθορισμό των ηλεκτρονικών καναλιών marketing και συνεργατών που σας προώθησαν στο site μας.

Απόρρητο
--}}