METAFORM

METAFORM Α.Β.Ε.Ε.


Επωνυμία: METAFORM Α.Β.Ε.Ε.
Διακριτικός τίτλος: METAFORM
Κατηγορία: ΤΕΝΤΕΣ
Πόλη: ΛΑΓΚΑΔΑΣ
Διεύθυνση: 12ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΛΑΓΚΑΔΑ
ΤΚ: 57200
Νομός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2394020300
Φαξ: 2394072698
Κινητό:
Υπεύθυνος: ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Email: mf@metaform.gr
Website: www.metaform.gr
Δραστηριότητα: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΕΝΤΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΓΚΟΛΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης 17/11/2022

Η METAFORM, έχει ταυτίσει το όνομά της, για πάνω από 25 χρόνια, με την πλήρη κάλυψη των επαγγελματικών σας αναγκών για πέργολες, συστήματα σκίασης και επαγγελματικές ομπρέλες. Στόχος της εταιρείας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με την αξιοποίηση των πλέον δυναμικών και καινοτόμων τεχνολογιών. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία, τις πρώτες ύλες και τεχνοτροπίες που χρησιμοποιόυμε καθώς και την πλήρη γκάμα των προιόντων μας.

Η METAFORM εδρεύει στη Θεσσαλονίκη έχοντας πάνω από 25 χρόνια επαγγελματικής ζωής. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 4000 τ.μ στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, διαθέτει χώρους παραγωγής συστημάτων σκίασης οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Για αυτό το λόγο η METAFORM, όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό και την παραγωγή των πιο εξελιγμένων συστημάτων σκίασης. Η πείρα και οι τεχνικές γνώσεις που έχει αποκτήσει της δίνουν την δυνατότητα να προσφέρει τις πλέον αξιόπιστες λύσεις και εξειδικευμένες εφαρμογές ικανές να καλύψουν και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.

Πρωταρχικό της μέλημά είναι η συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων της, η ποιότητα, η ποικιλία, το κόστος και ο χρόνος παράδοσης, έχοντας πάντα ως βασική της υποχρέωση την κατανόηση των αναγκών των πελατών της. Γι’ αυτό και την εμπιστεύονται ξενοδοχειακές μονάδες, χώροι εστίασης και αναψυχής και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες. Ο κατάλογος προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία απο πέργολες, τέντες, κασετίνες, επαγγελματικές ομπρέλες και εμπλουτίζεται συνεχώς παρακολουθώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών και δημιουργώντας νέα καινοτόμα προϊόντα.

ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Ομπρέλες

Οι επαγγελματικές ομπρέλες που προτείνει η εταιρεία μας είναι κατάλληλες για την κάλυψη εξωτερικών χώρων, και είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Κάποια βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν είναι η προστασία και η ασφάλεια απο ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς και η εξαιρετική τους αντοχή. Είναι πλήρως κατασκευασμένες απο αλουμίνιο μεγάλης αντοχής, το οποίο είναι ηλεκτροστατικά βαμμένο σε λευκό χρώμα. Διατίθενται σε στρόγγυλες , τετράγωνες και παραλληλόγραμμες όπως επίσης και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Διατομή αλουμινίου: Οι ομπρέλλες με ιστό Ø48mm έχουν ακτίνες 30mm Χ 15mm Οι ομπρέλλες με ιστό Ø90mm και Ø60mm έχουν ακτίνες 40mm Χ 20mm Μηχανισμός με ράουλα και σχοινάκι. Διαθέσιμες επιλογές: Στρόγγυλες : Ø2,50m – Ø3m – Ø4m – Ø5m Τετράγωνες : 2,50m Χ 2,50m – 3m Χ 3m – 3,50m Χ 3,50m – 4m Χ 4m – 5m Χ 5m Παραλληλόγραμμες : 2m Χ 3m – 3m Χ 4m Προτείνουμε τις επαγγελματικές μας ομπρέλες για την ποιότητα κατασκευής και υψηλή αισθητική που τις διακρίνουν.

Easy Hook

Το Easy Hook είναι ένα πρωτοποριακά σχεδιασμένο σύστημα που επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση των ακτινών της ομπρέλας χωρίς την χρήση εργαλείων. Αυτό το καινοτόμο σύστημα έχει ως αποτέλεσμα την εύκολη και χαμηλού κόστους συντήρηση της ομπρέλας από μη ειδικευμένα άτομα.

ΜΟΤΕΡ

Energy

Για την κίνηση κάθε επαγγελματικής τέντας η METAFORM διαθέτει τη νέα σειρά μοτέρ Energy. Αξιόπιστοι, αθόρυβοι αλλά και πανίσχυροι (από 50Nm έως 100 Nm), οι ηλεκτροκινητήρες της σειράς Energy είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές και διεθνή ISO standards. Διατίθενται σε : ενσύρματοι απλοί, ενσύρματοι με χειροκίνηση και ασύρματοι με χειροκίνηση.

ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Cronos

Οι συγκεκριμένοι βραχίονες αποτελούν μια εξαιρετική λύση όσον αφορά την ασφάλεια και προστασία που θα θέλατε να έχετε στον χώρο σας. Έχουν στιβαρή κατασκευή αλουμινίου, βάφονται ηλεκροστατικά σε λευκό χρώμα, και είναι ο ίδιος τρόπος βαφής που χρησιμοποιήται και για τους βραχίονες STAR. Επίσης σε αντίθεση με τους βραχίονες αλουμινίου STAR, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι σε δύο τύπους, οι βραχίονες CRONOS διατίθενται σε έναν ίσιο τύπο. Η μπάρα Monoblock, το σύστημα Loggia, και διάφορες τέντες είναι κάποια απο τα προιόντα μας που μπορούν να αποτελέσουν άψογο συνδυασμό με τους βραχίονες αλουμινίου CRONOS. Οι διαστάσεις του βραχίονα CRONOS είναι απο 1,50 cm έως 2,50 cm.

Star

Οι πλέον αξιόπιστοι βραχίονες με πρωτοποριακό σχεδιασμό, άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής προσφέρουν υψηλή αισθητική, χάρη του τρόπου βαφής και των τέλειων εφαρμογών τους. Οι βραχίονες της εταιρείας μας είναι κατασκευασμένοι απο αλουμίνιο, και το προφίλ του αλουμινίου είναι οβάλ γκοφρέ. Η βαφή τους γίνεται ηλεκτροστατικά σε λευκό χρώμα. Ένα χαρακτηριστικό προσόν τους είναι η έκκεντρη κίνηση άρθρωσης και η συναρμολόγηση χωρίς εξωτερικά στοιχεία (όπως περτσίνια). Μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη σκίασης. Οι συγκεκριμένοι βραχίονες προσφέρονται σε δύο τύπους, ίσιοι και λοξοί. Επίσης υπάρχει μεγάλη γκάμα βάσεων στήριξης για όλες τις δομικές ανάγκες. Μπορούν να συνδυαστούν με προιόντα μας όπως την μπάρα Monoblock, την τέντα κασετίνα, καθώς και με διάφορες τέντες. Οι διαστάσεις του βραχίονα Star είναι απο 150cm έως 350cm

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Κάθετη Κασετίνα STAR METAFORM

Ένα πρωτοποριακά σχεδιασμένο κάθετο σύστημα αλουμινίου με ζελατίνα-πανί ή άλλο υλικό, που προστατεύει από όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει εύκολη προσαρμογή, υψηλή αισθητική και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, η κάθετη κασετίνα STAR METAFORM είναι η ενδεικνυόμενη λύση είτε πρόκειται για μεγάλους υπαίθριους χώρους ή για χώρους εστίασης και αναψυχής. Τοποθετείται είτε σε συνδυασμό με την πέργκολα STAR METAFORM είτε με την πέργκολα TOP STAR METAFORM.

Κασετίνα STAR METAFORM

Σύστημα εξωτερικής σκίασης που προστατεύει το ύφασμα και τα μηχανικά μέρη της κατασκευής από τις καιρικές συνθήκες , παρατείνοντας την ωφέλιμη διάρκεια χρήσης του. Υψηλή αισθητική με προφίλ τύπου “Ruffles” όμοιο με τον βραχίονα Star. Τέλεια εφαρμογή ,άψογο κούμπωμα . Σχεδιασμένη να καλύπτει επιφάνειες από 2,50 m έως 7,00 m στο πλάτος και 1,50 m έως 3,25 m στην προβολή. Η κίνηση δίνεται από ηλεκτροκινητήρα με τηλεχειρισμό με δυνατότητα τοποθέτησης και ασύρματου αισθητήρα ηλίου ανέμου. Προσφέρεται σε λευκό χρώμα RAL9016.

Monoblock

Η τέντα αποτελεί ένα από τα κύρια μέσα σκίασης ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου και η ΜETAFORM έρχεται να δώσει την ιδανική λύση προτείνοντας σας το σύστημα Monoblock, το οποίο είναι κατάλληλο για εύκολη τοποθέτηση σε δύσκολες, δομικές συνθήκες. Καινοτόμος σχεδιασμός και αρίστης ποιότητας υλικά η MONOBLOCK συνδυάζει εμφάνιση, ανθεκτικότητα και ευκολία χρήσης. Διατίθεται σε δύο τύπους ανάλογα με τον τύπο του βραχίονα: Monoblock Star με προβολή από 150 cm έως 350 cm. Monoblock Cronos με προβολή από 150 cm έως 250 cm. Προσφέρεται πλήρως συναρμολογημένη αλλά και σε μεμονωμένα εξαρτήματα.

Loggia

Η νέα τέντα Loggia της METAFORM αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα των προιόντων μας και ξεχωρίζει για την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής της καθώς και για την ευκολία συναρμολόγησης και τοποθέτησης της, χαρακτηριστικά που την καθιστούν ώς την ιδανική λυση για ιδωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Η Loggia όπως όλες οι τέντες μας διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

ΠΕΡΓΟΛΕΣ

Πέργκολα TOP STAR METAFORM

Η πέργκολα Top Star αποτελεί καινοτομία στον χώρο της επαγγελματικής κάλυψης. Είναι ένα πρωτοποριάκο προιόν αποκλειστικά σχεδιασμένο απο την εταιρεία μας. Η συγκεκριμένη πέργκολα είναι πτυσσόμενη και αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους καθώς παρέχει την δυνατότητα κάλυψης μεγάλων επιφανειών. Επίσης η εφαρμογή της παρέχει λύσεις σε εξιδεικευμένες ανάγκες καλύπτοντας τις πλέον δύσκολες δομικές συνθήκες. Τα υψηλών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά, την καθιστούν μοναδική στο είδος της, καθώς ενα πρωτοποριακό σύστημα ανύψωσης επιτρέπει την προσαρμογή της σε οποιαδήποτε υπάρχουσα κατασκευή. Σε αντίθεση με άλλες πέργκολες, είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη απο ενα ειδικό κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, με ηλεκτροστατική βαφή RAL 1013 (ΕΚΡΟΥ) και RAL 9016 (ΛΕΥΚΟ). 'Ολα τα υπόλοιπα χρώματα (RAL) συν την εξαιρετική επιλόγη απομίμησης ξύλου που σας προσφέρουμε είναι εφικτά κατόπιν παραγγελίας. Το υλικό κάλυψης αποτελείται απο PVC Block out του οίκου Sattler, το οποίο παρέχει απόλυτη αδιαβροχωποίηση και προστασία απο την ακτινοβολία UV. Η εν λόγω πέργκολα προσφέρει την επιλογή στήριξης σε κολώνες 120 X 60 οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του οδηγού ή σε ενισχυμένο στηθαίο αλουμινίου 120 mm Χ 80 mm. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν φουρούσια αλουμινίου στο τελείωμα των οδηγών. Η πέργκολα Top Star έχει αρκετά εύκολο τρόπο τοποθέτησης, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον χειρισμό της που επιτυγχάνεται με μοτέρ και τηλεκοντρόλ. Η μέγιστη διάσταση της είναι 16 X 10 μέτρα και έχει την δυνατότητα περιμετρικής κάλυψης με ζελατίνα, γυαλί ή άλλο υλικό. Η πέργκολα Top Star είναι πιστοποιημένη με ISO και CE.

Πέργκολα STAR METAFORM

Η πέργκολα STAR αντιπροσωπεύει την ποιότητα και εμπειρία που μας χαρακτηρίζουν σαν εταιρεία. 'Οπως και η πέργκολα TOP STAR, η STAR είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά απο την εταρεία μας, και είναι κατασκευασμένη πλήρως απο αλουμίνιο. Η πέργκολα STAR είναι πτυσσόμενη και παρέχει ασφάλεια και αντοχή έχοντας δοκιμαστεί σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως ο δυνατός αέρας και η βροχή, αλλά και σε ισχυρές ακτινοβολίες του καλοκαιρινού ήλιου. Αποτελεί την ιδανική λύση για την κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια, καθώς και για χώρους με ιδιομορφίες όπως τραπεζοειδή, ρομβοειδή, γωνίες. Η πέργκολα STAR βάφεται ηλεκτροστατικά σε εκρού (RAL 1013) και λευκό (RAL 9016). Τα δύο παραπάνω χρώματα είναι τα βασικά, ενώ όλα τα υπόλοιπα χρώματα καθώς και η επιλογή απομίμησης ξύλου είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας. Το υλικό κάλυψης είναι PVC Block out του οίκου Sattler, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να παρέχει προστασία απο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η συγκεκριμένη πέργκολα έχει την δυνατότητα στήριξης σε κολώνες 120 mm Χ 60 mm ή ενισχυμένο στηθαίο αλουμινίου 120 mm Χ 80 mm, ενώ το σύστημα Balloon μπορεί να τοποθετηθεί και μετά την εγκατάσταση της. Ο οδηγός αλουμινίου έχει διαστάσεις 160mmΧ60mm και 120 mm Χ 60 mm, ενώ τα αντίβαρα του είναι 90 mm Χ 60 mm και 40 mm Χ 60 mm. Μερικά σημεία διαφοροποίησης που έχει η εν λόγω πέργκολα σε σχέση με την TOP STAR είναι ότι τα αντίβαρα της κινούνται κάτω από τον οδηγό, ενώ το μοτέρ που δίνει κίνηση στον άξονα είναι χωνευτό μέσα σε αυτόν, χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα. Κάποια προιόντα μας που μπορούν να συνδυαστούν με την πέργκολα STAR είναι η κάθετη κασετίνα STAR, το ενισχυμένο στηθαίο αλουμινίου 120 mm Χ 80 mm, και η υδρορροή (λούκι) αλουμινίου. Η τοποθέτηση της γίνεται εύκολα και η χρήση της είναι απλή και γίνεται με μοτέρ και τηλεχειριστίριο. Η μέγιστη διάσταση της πέργκολας είναι 16 Χ 10 μέτρα, ενώ η ελάχιστη κλίση της είναι 13ο μοίρες. Επίσης είναι πιστοποιημένη με με ISO και CE. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας έχει δώσει την δυνατότητα να αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του κλάδου και να δίνουμε πρακτικές και οικονομικές λύσεις σε αυτές. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την πέργκολα STAR για την κάλυψη των εξωτερικών σας χώρων.

Στηθαίο αλουμινίου

Το στηθαίο αλουμινίου είναι ένα νέο σύστημα στήριξης για πέργκολες, με ενισχυμένη κατασκεύη, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Έχει άψογη αισθητική, και παρέχει την δυνατότητα τοποθέτησης της κολώνας ανά 5 μέτρα. Το στηθαίο αλουμινίου έχει διατομή 120 mm Χ 80 mm, οι ανοξείδωτες (inox) λάμες ένωσης έχουν πάχος 3mm και οι τάπες που χρησιμοποιούνται είναι πλαστικές. Κάποια απο τα προιόντα μας που έχουν την δυνατότητα να συνδυαστούν με το στηθαίο είναι η πέργκολα STAR, η πέργκολα TOP STAR, η κάθετη κασετίνα STAR, και η υδρορροή αλουμινίου. Το στηθαίο αλουμινίου είναι διαθέσιμο σε λευκό (RAL 9016), και σε εκρού (RAL 1013).

Υδρορροή αλουμινίου

Η υδρορροή αλουμινίου για πέργκολες είναι μια ακόμα καινοτομία μας με σκοπό την αναβάθμιση των προιόντων μας. Είναι ένα σύστημα απαραίτητο σε περίπτωση βροχόπτωσης, καθώς προστατεύει τον χώρο από την βροχή και την υγρασία. Η υδρορροή αλουμινίου έχει υψηλή αισθητική, και η τοποθέτηση της γίνεται με εύκολο τρόπο αφού όλα τα εξαρτήματα της είναι πλαστικά και κουμπωτά ώστε η συναρμολόγηση να γίνεται γρήγορα και απλά. Η υδρορροή είναι πλήρως κατασκευασμένη απο αλουμίνιο, και είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, εκρού (RAL 1013) και λευκό (RAL 9016). Έχει διατομή 13cm και 12cm και διατίθεται σε βέργες ανά 50cm.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

logo

To BusinessClub χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία του ιστότοπου και την βελτίωση της διαδικτυακής σας εμπειρίας.
Αν πατήσετε Αποδοχή όλων επιλέγετε όλα τα cookies του ιστότοπου.
Αν πατήσετε Απόρριψη όλων απορρίπτετε όλα τα cookies πλην των απαραίτητων.
Ή μπορείτε να επιλέξετε κάποια απο τις επιλογές παρακάτω και να πατήσετε Αποδοχή επιλογών.
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε για Περισσότερες Πληροφορίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή σας όταν την επισκέπτεστε.
Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που την επισκέπτεστε.

Είδη cookies του BusinessClub.gr:

Απολύτως απαραίτητα cookies και cookies λειτουργικότητας

Τα απολύτως απαραίτητα cookies επιτρέπουν την περιήγηση στον ιστότοπο για την χρήση λειτουργιών του και δεν αποθηκεύουν πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους διαφήμισης ή ταυτοποίησης. Ο λόγος χρήσης τους είναι για να θυμόμαστε πληροφορίες που έχετε εισάγει σε φόρμες ή για να αναγνωρίσουμε την είσοδό σας στην ιστοσελίδα. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή περιήγηση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή αυτών των cookies είναι απολύτως απαραίτητη για την χρήση της ιστοσελίδας και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών ή για να θυμόμαστε ρυθμίσεις σχετικές με την επίσκεψή σας, όπως για το αν έχετε κάνει logged in στην ιστοσελίδα μας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα από αυτήν την συσκευή.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς, όπως σελίδες που επισκεφθήκατε κι αν υπήρξε οποιοδήποτε σφάλμα στην περιήγησή σας. Τα cookies αυτά δεν συλλέγουν προσωποποιημένες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας και της αποδοτικότητάς της.

Cookies Στόχευσης/ Διαφήμισης

Τα cookies αυτά προέρχονται από τρίτους service providers και αφορούν λειτουργικότητες (ή λειτουργίες), όπως like και share buttons. Τα cookies αυτά συνδέουν το site μας με social media, όπως facebook, LinkedIn κ.α., τα οποία μπορεί να συλλέξουν πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και να σας παρουσιάσουν στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες. Τέλος, τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της καμπάνιας ή προσφοράς και τον καθορισμό των ηλεκτρονικών καναλιών marketing και συνεργατών που σας προώθησαν στο site μας.

Απόρρητο
--}}