ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΔΑΣ


Επωνυμία: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΔΑΣ
Διακριτικός τίτλος:
Κατηγορία: ΕΙΔΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Πόλη: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Διεύθυνση: ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 9
ΤΚ: 18540
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2104115266 - 7
Φαξ: 2104115236
Κινητό:
Υπεύθυνος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΔΑΣ
Email: ladaspa@otenet.gr
Website:
Δραστηριότητα: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης 17/11/2022

Η 30 έτη δραστηριοποίηση στο χώρο της πυροπροστασίας, εγγυάται και εξασφαλίζει την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη μας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη της Πυροπροστασίας καταστημάτων, βιοτεχνικών και βιομηχανικών χώρων, την εκπόνηση της μελέτης πυροπροστασίας και την εγκατάσταση μονίμων, αυτομάτων η χειροκίνητων συστημάτων πυροπροστασίας.

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή, τον έλεγχο και την αναγόμωση, των υπάρχοντων πυροσβεστήρων σας, στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Βιομηχανίας εργαστήριό μας.

Για την επίλυση κάθε απορία σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υδραυλική Δοκιμή

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 618 όλοι οι πυροσβεστήρες υπόκεινται σε υδραυλική δοκιμή ανά 10 έτη.

Αναγόμωση

Η εταιρία ΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς αναλαμβάνει την αναγόμωση παντός τύπου πυροσβεστήρων. Το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Βιομηχανίας εργαστήριό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για τον έλεγχο και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας, με την εγγύηση της πολύχρονης εμπειρίας μας στον χώρο.Σύμωνα με την ΚΥΑ 61 όλοι οι πυροσβεστήρες πρέπει να αναγομώνονται, δηλ να αντικαθίστανται το υλικό γόμωσης τους ανά 5εκ.

Συντήρηση

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 618 όλοι οι πυροσβεστήρες συντηρούντε κάθε έτος.

Μελέτες

H εταιρία ΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει να εκπονήσει την μελέτη πυρασφαλείας της επιχείρησής σας, να σας υποδείξει και να σας προμηθεύσει τα μέτρα και τα μέσα πυροπροστασίας που απαιτεί η Ελληνική Νομοθεσία. Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών για όλα τα είδη επιχειρήσεων. Άιθουσες συγκέντρωσης κοινού (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες), για ξενοδοχεία, μεγάλα εμπορικά καταστήματα, βιομηχανίες, βιοτεχνείες, σταθμούς αυτοκινήτων, πρατήρια καυσίμων και πάσης φύσεως επιχείρησης στην οποία απαιτείται πιστοποιήτικό η βεβαίωση Πυροπροστασίας.

Πυρανίχνευση - Σετ 1

Περιέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να δημιουργηθεί μια εγκατάσταση ανίχνευσης φωτιάς σε μικρούς χώρους (π.χ. μικρό κατάστημα, μονοκατοικία). Το σετ BS-619 περιλαμβάνει : Έναν συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης 2 ζωνών BS-632. Μία μπαταρία A-986 για τον πίνακα. Έναν ανιχνευτή καπνού BS-655. Ένα θερμοδιαφορικό ανιχνευτή BS-660. Ένα μπουτόν πυρασφαλείας BS-536. Μία σειρήνα με φάρο BS-531.

Πυρανίχνευση - Σετ 2

Το αποτελούμενο από ανεξάρτητα εξαρτήματα ολοκληρωμένο σύστημα πυρανίχνευσης είναι μια νέα ιδέα στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Μια ομάδα από 6 διαφορετικές συσκευές μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, ώστε να υλοποιηθούν συστήματα πυρανίχνευσης από 16 μέχρι 64 ζωνών, με δυνατότητες ελέγχου συσκευών κατάσβεσης, ηλεκτροβάνων, ηλεκτρομαγνητών πόρτας και όλων των ειδικών εξαρτημάτων που απαιτούνται ακόμα και για πολύπλοκα συστήματα. Ο προγραμματισμός και ο έλεγχος όλων αυτών των συσκευών μπορεί να γίνει από μία μικρή συσκευή ελέγχου, η οποία είναι και η μόνη που πρέπει να βρίσκεται στον χώρο ελέγχου. Η μέγιστη δυνατή διαμόρφωση μπορεί να περιλαμβάνει 1 πληκτρολόγιο - συσκευή ελέγχου πυρανίχνευσης BS-114, 4 πίνακες BS-116, 3 συσκευές επανάληψης ενδείξεων BS-115, 4 συσκευές relay BS-117, 8 συσκευές κατάσβεσης BS-118. Κάθε συσκευή έχει τον δικό της αριθμό. Η σύνδεση όλων αυτών των συσκευών μεταξύ τους και με το δίκτυο (230VAC) φαίνεται στο σχήμα 2. Σε κάθε πίνακα μπορεί να συνδεθεί και μία αυτόνομη συσκευή οδήγησης μεγαφώνων BS-620 . Το σύστημα έχει δυνατότητες πλήρους προγραμματισμού, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής και δίνει αναλυτικές πληροφορίες στα Ελληνικά για κάθε συμβάν. Διαθέτει επίσης μνήμη ιστορικού.

Αναγόμωση

Η εταιρία ΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς αναλαμβάνει την αναγόμωση παντός τύπου πυροσβεστήρων. Το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Βιομηχανίας εργαστήριό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για τον έλεγχο και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας, με την εγγύηση της πολύχρονης εμπειρίας μας στον χώρο. Σύμφωνα με την ΚΥΑ 61 όλοι οι πυροσβεστήρες πρέπει να αναγομώνονται, δηλ να αντικαθίστανται το υλικό γόμωσης τους ανά 5έτη.

ΠΙΝΑΚΑΣ

TO ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WHITE CHEMICAL

Το πιο οικονομικό σύστημα στην ελληνική αγορά. • Εύκολη και Γρηγόρη τοποθέτηση. •Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών. •Άμεση παράδοση στο χώρο σας . •Τεχνική υποστήριξη. •Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. •Δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών ( ξηράς κόνεως και wet chemical)

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Αυτόματο Πυροσβεστικό Συγκρότημα

Υδρόψυκτο Αυτόματο Πυροσβεστικό Συγκρότημα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

Αφρογεννήτρια – Μίκτης

Αφρογεννήτρια με ενσωματωμένο μίκτη αλουμινίου,2", χαμηλής διόγκωσης 200 Lt/min, με λάστιχο αναρρόφησης αφρού. - Μίκτης Αφρού - Νερού 2" (max ροή: 300Lt/min στα 5bar). Προσαρμόζεται στο κάτωθι ακροσωλήνιο εκτόξευσης νερού-αφρού 2'')

Αντεπίστροφες Βαλβίδες

Ανεπίστροφη βαλβίδα για προσαρμογή σε δίκρουνο 3’’ ή 4’’ με Ορειχάλκινο δίσκο ή Πλαστικό Δίσκο.

Δίκρουνο Αλουμινίου

Δίκρουνο αλουμινίου με εξόδους 2 ½’’ BSP & εισόδους 3’’ ή 4’’. Δεν περιλαμβάνονται Ρακόρ & Τάπες.

Κλουβί Sprinkler

Ποζέτες Sprinkler

Sprinkler

Sprinkler 68oC – 93 oC – 141 oC – 182 oC – 260 oC , νίκελ

Sprinkler Επιτοίχιο

Sprinkler επιτοίχιο νίκελ 68οC, ½ "

Sprinkler Αφρού

Sprinkler αφρού ½ " ορειχάλκινο

Πυροσβεστικός Κρουνός Πεζοδρομίου

Κρουνός πεζοδρομίου με δυο εξόδους 2 ½’’ BSP με ενσωματωμένο σύστημα ρύθμισης της ροής νερού. Ύψος ένα μέτρο. Βάρος 50 – 55 Κιλά. Ηλεκτροστατική βαφή RAL 3000. Δεν περιλαμβάνονται ρακόρ και τάπες.

Μίκτης

Ημιρακόρ – Τάπες

Τάπα Storz κατασκευασμένη από καθαρό αλουμίνιο (μη ανακυκλωμένο), με υψηλή αντοχή και χαρακτηριστική λάμψη.

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Σετ Πυρανίχνευσης 1

Περιέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να δημιουργηθεί μια εγκατάσταση ανίχνευσης φωτιάς σε μικρούς χώρους (π.χ. μικρό κατάστημα, μονοκατοικία). Το σετ BS-619 περιλαμβάνει : Έναν συμβατικό πίνακα πυρανίχνευσης 2 ζωνών BS-632. Μία μπαταρία A-986 για τον πίνακα. Έναν ανιχνευτή καπνού BS-655. Ένα θερμοδιαφορικό ανιχνευτή BS-660. Ένα μπουτόν πυρασφαλείας BS-536. Μία σειρήνα με φάρο BS-531.

Σετ Πυρανίχνευσης 2

Το αποτελούμενο από ανεξάρτητα εξαρτήματα ολοκληρωμένο σύστημα πυρανίχνευσης είναι μια νέα ιδέα στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Μια ομάδα από 6 διαφορετικές συσκευές μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, ώστε να υλοποιηθούν συστήματα πυρανίχνευσης από 16 μέχρι 64 ζωνών, με δυνατότητες ελέγχου συσκευών κατάσβεσης, ηλεκτροβάνων, ηλεκτρομαγνητών πόρτας και όλων των ειδικών εξαρτημάτων που απαιτούνται ακόμα και για πολύπλοκα συστήματα. Ο προγραμματισμός και ο έλεγχος όλων αυτών των συσκευών μπορεί να γίνει από μία μικρή συσκευή ελέγχου, η οποία είναι και η μόνη που πρέπει να βρίσκεται στον χώρο ελέγχου. Η μέγιστη δυνατή διαμόρφωση μπορεί να περιλαμβάνει 1 πληκτρολόγιο - συσκευή ελέγχου πυρανίχνευσης BS-114, 4 πίνακες BS-116, 3 συσκευές επανάληψης ενδείξεων BS-115, 4 συσκευές relay BS-1

Σετ Πυρανίχνευσης 3

Σύγχρονος διευθυνσιοδοτούμενος πίνακας πυρανίχνευσης 96 ζωνών. 2 ή 4 βρόχων (150 διευθυνσιοδοτούμενες συσκευές (σημεία) ανα βρόχο). Kατάλληλος για τοποθέτηση σε μεγάλες εγκαταστάσεις όπως πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία και εργοστάσια

Αυτόνομες Συσκευές Πυρανίχνευσης

Button

Συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος για να δώσει σήμα συναγερμού φωτιάς. Είναι απαραίτητες σε κάθε σύστημα πυρανίχνευσης. Σε κάθε σύστημα πυρανίχνευσης τοποθετείται απαραίτητα ένα μπουτόν δίπλα στον πίνακα ελέγχου και τα υπόλοιπα δίπλα στις σκάλες και στις εξόδους σε ευδιάκριτα σημεία ώστε ένα τουλάχιστον να βρει μπροστά του κάθε άνθρωπος που έχει διαπιστώσει ύπαρξη φωτιάς σε ένα χώρο και τον εγκαταλείπει

Αναλογική Πυρανίχνευση

Πίνακας ανίχνευσης αερίων με μικροεπεξεργαστή, 4 εισόδους για σύνδεση με ανιχνευτές αερίων 4-20 mA, και 5 προγραμματιζόμενες εξόδους (ανοιχτές επαφές ρελέ). Συνεργάζεται με ανιχνευτές 4-20 mA που συνδέονται με δύο ή τρία καλώδια στον πίνακα. Διαθέτει ενσωματωμένο τροφοδοτικό 16VA με φορτιστή μπαταρίας και για τη λειτουργία του απαιτεί μπαταρία 12V/7Ah (A-986).

ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Βάση Βαρέως

Επιδαπέδια Βάση

Επιδαπέδια Βάση για Πυροσβεστήρες 6 -12 Κιλών. Διαστάσεις Βάσης : 38 Χ 41,5 cm Ύψος: 75 cm

Φαρμακείο

Φαρμακείο Αυτοκινήτου Γερμανικών Προδιαγραφών DIN13164

Νάυλον Θήκη

Θήκη από Νάυλον Ύφασμα άσηπτο, & αδιάβροχο για την προστασία Πυροσβεστήρων που βρίσκονται τοποθετημένοι σε εξωτερικούς χώρους.

Πινακίδες Σήμανσης

Πλαστική Θήκη

Πλαστική Θήκη Πυροσβεστήρα 6 ή 12 Κιλών. Κατάλληλη για φορτηγά, βυτία, σχολικά.

Πυρίμαχη Κουβέρτα

Στολή Πυρόσβεσης

Κατασκευασμένη από Υαλούφασμα με επικάλυψη αλουμινίου για αντανάκλαση της θερμοκρασίας, συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς,συνολικό βάρος 14κιλά. Κατάλληλο για άτομα ύψους 1,65 έως 1,90 μ.Πιστοποιημένη κατά SOLAS

Τρίγωνο

Αντανακλαστικό Τρίγωνο Αυτοκινήτου

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

Αυλός

Αυλός Ρυθμιζόμενης Βολής (Ακροσωλήνιο αλουμινίου ρυθμιζόμενο, 1 ½’’, 1 ?- 2’’, 2 ½’’ κατασκευασμένο από καθαρό αλουμίνιο (μη ανακυκλωμένο), με υψηλή αντοχή και χαρακτηριστική λάμψη)

Κρουνός

Κρουνός γωνιακός ορειχάλκινος διαμέτρου 1 ½’’, 1 ? - 2’’, 2 ½’’

Ρακόρ - Ημιρακόρ

Ρακόρ - Ημιρακόρ (Ρακόρ storz διαμέτρου 1’’, 1 ½’’, 1 ?’’, 2’’, 2 ½’’, 3’’ με βόλτα & ουρά , κατασκευασμένο από καθαρό αλουμίνιο (μη ανακυκλωμένο), με υψηλή αντοχή και χαρακτηριστική λάμψη)

Σψλήνα 8 Bar

Πυροσβεστική Σωλήνα 8 Bar διαμέτρου 1’’, 1 ½’’, 1 ?’’, 2’’, 2 ½’’ & 3’’ σε τεμάχια των 15, 20, 25, 30 Μέτρων)

Σωλήνα 16 Bar

Πυροσβεστική Σωλήνα 16 Bar με ανθεκτική ελαστική επένδυση διαμέτρου 1’’, 1 ½’’, 1 ?’’, 2’’, 2 ½’’ & 3’’ σε τεμάχια των 15, 20, 25, 30 Μέτρων

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Αναπνευστική Συσκευή Διαφυγής

Αναπνευστική Συσκευή Διαφυγής, διάρκειας 10 λεπτών (2,2Lt, 210bar), πιστοποιημένη κατά CE, SOLAS (1974/2000 ΕΝ1146/97 IMO Res. MSC 98(73)) από LLOYDS

Αξίνα / Κασμάς

Φακός

Φακός χωρίς Μπαταρίες

Φίλτρο Προσωπίδας

Φίλτρο για προσωπίδα ολοπρόσωπη κατάλληλο για οργανικά αέρια και ατμούς

Φτυάρι Σπαστό

Κράνος

Λοστός

Προσωπίδα

Προσωπίδα Ημίσεως Προσώπου

Πυρίμαχη Κουβέρτα

Πυρίμαχη Κουβέρτα 0,90 x 0,90m, σε μαλακή ή σκληρή θήκη, με αναγραφή ''ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ'' & ''FIRE BLANKET'' και με οδηγίες χρήσεως.

Σκεπάρνι

Τσεκούρι

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Πυροσβεστικός Σταθμός

Προϊόν

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ AFFF

Πυροσβεστήρας 2LT AFFF

Πυροσβεστήρας 6LT AFFF

Πυροσβεστήρας 3LT AFFF

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ

Τροχήλατος Πυροσβεστήρας Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 12 Κιλών

Τροχήλατος πυροσβεστήρας 12Κg CO2 με φιάλη 16Lt, ερυθρού χρώματος με γκρι λαιμό, πιστοποιημένη κατά 99/36/EC (p) και ΕC 84/525, κλείστρο τύπου στρόφιγγας με ασφάλεια πείρου πιστοποιημένο κατά CE από TUV, λάστιχο 3 μέτρων με διακόπτη ροής (δικλείδα) και χοάνη. Πιστοποιημένος στο σύνολο (φιάλη + κλείστρο) κατά 99/36/EC (p) από ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.

Τροχήλατος Πυροσβεστήρας Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 30 Κιλών

Τροχήλατος πυροσβεστήρας 30Κg CO2 με φιάλη 30Lt, ερυθρού χρώματος με γκρι λαιμό, πιστοποιημένη κατά 99/36/EC (p) & EN1964, κλείστρο τύπου στρόφιγγας με ασφάλεια πείρου πιστοποιημένο κατά CE από TUV, προστατευτική πλαστική λαβή κλείστρου, λάστιχο 5 μέτρων με διακόπτη ροής (δικλείδα) και χοάνη.

Τροχήλατοι Πυροσβεστήρες 25KG

Τροχήλατοι Πυροσβεστήρες 50KG

ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Πόρτες

Η εταιρία ΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς αναλαμβάνει την μεταφορά και εγκατάσταση πυράντοχων θυρών πυρασφαλείας. Οι πυράντοχες πόρτες που τοποθετούμε συνοδεύονται από έγγραφα και πιστοποιητικά που αποδεικνύουν την πυραντοχή τους και είναι πιστοποιημένες από διεθνείς οίκους. Οι πυραντοχή των θυρών είναι 60' λεπτών, 120' λεπτών και 180' λεπτών της ώρας, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Η πολυετής πείρα της εταιρίας μας, εγγυάται την άμεση και ταχεία εξυπηρέτησή σας, καθώς και την ποιότητα των εργασιών μας.

Πόρτες

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Φωτιστικά

Τα φωτιστικά της σειράς `Slim Light` σχεδιάστηκαν για χώρους όπου χρειαζόμαστε φωτισμό ασφαλείας. Το μικρό μέγεθός τους τα κάνει ιδανικά για τοποθέτηση σε στενά σημεία. Κατασκευάζονται με υλικά άριστης ποιότητας, λευκό ΑΒS και διάφανο κρύσταλλο Polycarbonate, και πληρούν όλες τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ασφάλειας και ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας. Συνδέονται μόνιμα με την τάση του δικτύου και η διαδικασία για πλήρη φόρτιση διαρκεί 24 ώρες. Σε όλα τα μοντέλα των φωτιστικών υπάρχει μπουτόν TEST, με το οποίο μπορούμε να δοκιμάσουμε τη λειτουργία του κυκλώματος εφεδρικού φωτισμού, καθώς επίσης και ενδεικτικό LED φόρτισης, το οποίο παραμένει αναμμένο κατά την διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης. Τα φωτιστικά επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σήμανση.

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

Φωτιστικά

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΦΩΛΙΕΣ

Προϊόν

Πυροσβεστική Φωλιά για Υδροδοτικά Δίκτυα

Πυροσβεστική Φωλιά για σύνδεση σε Υδροδοτικά Δίκτυα. Αποτελείται από ερμάριο από λαμαρίνα DKP απλή, γαλβανισμένη ή ανοξείδωτη. Η πόρτα (από λαμαρίνα ή plexiglass) στηρίζεται με εσωτερικούς ή εξωτερικούς μεντεσέδες ασφαλείας βαρέως τύπου και φέρει χειρολαβή από αλουμίνιο. Εντός του ερμαρίου βρίσκεται ο τυλικτήρας (τύμπανο) ισχυρής κατασκευής, η πυροσβεστική σωλήνα, ταχυσύνδεσμοι, ρυθμιζόμενος αυλός εκτόξευσης (κλειστό-διασπορά-ευθεία βολή) και ο ορειχάλκινος κρουνός (βάνα). Υπάρχει δυνατότητα η όψη του ερμαρίου να αποτελείται από αμμοβολισμένο γυαλί, αποτυπώνοντας οποιοδήποτε σχέδιο, συμπληρώνοντας την αρχιτεκτονική του χώρου.

Πυροσβεστική Φωλιά

Αποτελείται από το ερμάριο στιβαρής κατασκευής, εντός του οποίου βρίσκεται το εξέλικτρο αξονικής τροφοδοσίας. Περιλαμβάνεται σωλήνας τύπου TUBO, σκληρός και ρυθμιζόμενο ακροφύσιο. Εκτόξευση νερού επιτυγχάνεται και χωρίς να ξετυλιχθεί πλήρως ο πυροσβεστικός σωλήνας.

Πυροσβεστική Φωλιά Δικτύου Πόλης

Πυροσβεστική Φωλιά για σύνδεση σε δίκτυο πόλης χαμηλής πίεσης. Σιδερένιο ερμάριο από λαμαρίνα DKP απλή, γαλβανισμένη ή ανοξείδωτη. Εντός του ερμαρίου βρίσκεται ο πλαστικός πυροσβεστικός σωλήνας διαμέτρου 1/2'' - 3/4'' και μήκους 15 έως 25m, ο ρυθμιζόμενος αυλός εκτόξευσης νερού, καθώς και ειδικό adaptor για σύνδεση σε παροχή 3/4''

Inox φωλιά

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οροφής

6kg

Οροφής

12kg

Τοπικής Εφαρμογής

Οροφής

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ

Φορητοί

1kg

Φορητοί

3kg

Φορητοί

6kg

Φορητοί

12kg

Φορητοί

2kg

Φορητοί

2kg Co2

Φορητοί

5kg Co2

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Πυροσβεστήρες
Πυροσβεστικές Φωλίες
Πυράντοχες Πόρτες
Πυρανίχνευση
Εξοπλισμός Ασφαλείας
logo

To BusinessClub χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία του ιστότοπου και την βελτίωση της διαδικτυακής σας εμπειρίας.
Αν πατήσετε Αποδοχή όλων επιλέγετε όλα τα cookies του ιστότοπου.
Αν πατήσετε Απόρριψη όλων απορρίπτετε όλα τα cookies πλην των απαραίτητων.
Ή μπορείτε να επιλέξετε κάποια απο τις επιλογές παρακάτω και να πατήσετε Αποδοχή επιλογών.
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε για Περισσότερες Πληροφορίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή σας όταν την επισκέπτεστε.
Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που την επισκέπτεστε.

Είδη cookies του BusinessClub.gr:

Απολύτως απαραίτητα cookies και cookies λειτουργικότητας

Τα απολύτως απαραίτητα cookies επιτρέπουν την περιήγηση στον ιστότοπο για την χρήση λειτουργιών του και δεν αποθηκεύουν πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους διαφήμισης ή ταυτοποίησης. Ο λόγος χρήσης τους είναι για να θυμόμαστε πληροφορίες που έχετε εισάγει σε φόρμες ή για να αναγνωρίσουμε την είσοδό σας στην ιστοσελίδα. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή περιήγηση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή αυτών των cookies είναι απολύτως απαραίτητη για την χρήση της ιστοσελίδας και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών ή για να θυμόμαστε ρυθμίσεις σχετικές με την επίσκεψή σας, όπως για το αν έχετε κάνει logged in στην ιστοσελίδα μας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα από αυτήν την συσκευή.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς, όπως σελίδες που επισκεφθήκατε κι αν υπήρξε οποιοδήποτε σφάλμα στην περιήγησή σας. Τα cookies αυτά δεν συλλέγουν προσωποποιημένες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας και της αποδοτικότητάς της.

Cookies Στόχευσης/ Διαφήμισης

Τα cookies αυτά προέρχονται από τρίτους service providers και αφορούν λειτουργικότητες (ή λειτουργίες), όπως like και share buttons. Τα cookies αυτά συνδέουν το site μας με social media, όπως facebook, LinkedIn κ.α., τα οποία μπορεί να συλλέξουν πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και να σας παρουσιάσουν στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες. Τέλος, τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της καμπάνιας ή προσφοράς και τον καθορισμό των ηλεκτρονικών καναλιών marketing και συνεργατών που σας προώθησαν στο site μας.

Απόρρητο
--}}