TENTOLAND

ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Επωνυμία: ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διακριτικός τίτλος: TENTOLAND
Κατηγορία: ΤΕΝΤΕΣ
Πόλη: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Διεύθυνση: ΧΡΙΣΤΟΜΙΧΑΛΗ ΞΥΛΟΥΡΗ 49
ΤΚ: 71304
Νομός: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλέφωνο: 2810318564
Φαξ: 2810318564
Κινητό: 6944473730
Υπεύθυνος: ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Email: tentoland@yahoo.gr
Website:
Δραστηριότητα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΣΠΙΤΙΩΝ, ΚΑΣΣΕΤΙΝΕΣ, ΠΕΡΚΟΤΕΝΤΕΣ, ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΟΜΠΡΕΛΕΣ, ΡΟΛΕΡ, ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ, ΣΚΙΑΣΤΡΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΚΑΘΕΤΑ ΠΛΑΪΝΑ, ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ, ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ,ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης 17/11/2022

Το κατάστημα ΤΕΝΤΟΛΑΝΤ, Αγαπάκης Νικόλαος, λειτουργεί από το 1997.
Με την πολυετή πείρα μας στο χώρο της τέντας μπορούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες ποιότητες τεντόπανων και εξαρτημάτων με συνέπεια και στις καλύτερες τιμές.


ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:

  ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ:  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,TEN CATE,DAS,DICKSON,CALBARI,SATTLER, VS,LASTROS, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ  

ΠΛΑΣΤΙΚΑ PVC,KAI PVC BLACK OUT: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟ-ΑΕΡΑ,ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΕΝΤΩΝ :ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ SOMFY,ELERO κ.λ.π

ΚΑΘΕΤΑ ΡΙΝΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟ

ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ: ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΕΝΙΣΧΗΜΕΝΟΥΣ

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΕΣ:  STAR KAI TOP STAR,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

ΠΑΓΟΔΕΣ: ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ: ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΜΠΑΡ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΟΜΠΡΕΛΕΣ: ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ,ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΚΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ

ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ,ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ROLER: ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΕΣ

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ

ΠΑΓΟΔΕΣ

ΠΑΓΟΔΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΚΙΟΣΚΙ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ:ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ,ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε ειδικες κατασκευές.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε να σας δώσουμε τη λύση για δύσκολες και ειδικές κατασκευές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΩΝ

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες σε καταστήματα και οικίες.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΝΤΩΝ

ΜΟΤΕΡ, ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ,ΑΝΕΜΟΥΡΙΑ, SOMFY, ELERO

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΕΣ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟ-ΑΕΡΑ-ΒΡΟΧΗ

ΚΙΟΣΚΙ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:1.50Χ1.50 1.50Χ3.00,3.00Χ3.00,4.50Χ3.00,6.00Χ3.00,2.00Χ4.00,4.00Χ4.00,6.00Χ4.00,8.00Χ4.00

ΚΙΟΣΚΙ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ,ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥς ΧΩΡΟΥς ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ

ΚΙΟΣΚΙ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΜΠΑΡ

ΤΕΝΤΕΣ-ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ-ΕΝΙΣΧΗΜΕΝΟΥΣ

ΤΕΝΤΕΣ-ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ

ΟΜΠΡΕΛΕΣ

ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ,ΕΝΙΣΧΗΜΕΝΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ,ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ

ΡΟΛΕΡ

ΡΟΛΕΡ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

ΠΕΡΚΟΤΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΡΙΝΤΟ

ΠΕΡΚΟΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΙΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΛΕΧ/ΡΙΟ

ΠΕΡΚΟΤΕΝΤΑ

ΠΕΡΚΟΤΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΛΕΧ/ΡΙΟ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΩΝ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΙ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ,ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ,ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΕΙΚΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ,ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ,ΤΕΛΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

ο LOOP-LOC είναι απίστευτα ελαφρύ, υπερανθεκτικό, 100% ανακυκλώσιμο και προσφέρεται με 12 χρόνια γραπτή εγγύηση.

ΑΝΟΙΓΟ-ΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ

1. Εγκαθίστανται γρήγορα και απλά. 2. Διαθέτουν εύχρηστο και απλό μηχανισμό χρήσης, που δεν χρειάζεται συντήρηση 3. Απαιτούν ελάχιστο χρόνο και κόστος συντήρησης για το σκελετό και το ύφασμα 4. Κατασκευάζονται με αδιάβροχα υλικά, που προσφέρουν προστασία από την πρωινή υγρασία και τη βροχή 5. Προσφέρουν προστασία από ακτίνες UVA & UVB κατά 99.997%!! 6. Εμποδίζουν την άνοδο της θερμοκρασίας που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία καθώς περνά μέσα από τα παράθυρα και τις συρόμενες πόρτες 7. Κρατούν χαμηλά τις ενεργειακές ανάγκες του κτιρίου, ελαττώνοντας τις απαιτήσεις του σε HVAC (θέρμανση (H), εξαερισμός (V) κλιματισμός (AC). 8. Καταργούν τη χρήση ηλεκτρονικού μοτέρ και ανεμούριου, απαλλάσσοντας από τις τυχόν δυσλειτουργίες τέτοιων μηχανισμών 9. Είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν ανοιχτά, αντέχουν στα πιο σκληρά καιρικά φαινόμενα όπως ανέμους μέχρι και 153 Km/h. Ουσιαστικά θεωρούνται ημι- μόνιμες κατασκευές. 1 Μια αποκλειστική καινοτομία: 10. Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα MagnaLoc, κλείνουν και ασφαλίζουν αυτόματα σε ανέμους πάνω από 56Km/h, στην περίπτωση που εσείς απουσιάζετε !! Χρώματα Ο σκελετός και το κάλυμμα κυκλοφορούν σε τέσσερα χρώματα (white, sand, maze, kona) ενώ ειδικοί χρωματισμοί προσφέρονται μετά από παραγγελία. Επίσης μπορεί να τυπωθεί πάνω στο πανί οτιδήποτε επιθυμείτε. Κάθε Σύστημα Ανοιγοκλειόμενης Σκίασης Seashell προσφέρεται με 5 χρόνια γραπτή εγγύηση.

ΕΦΕΛΚΥΩΜΕΝΕΣ -ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΤΕΝΤΕΣ

ΕΦΕΛΚΥΩΜΕΝΕΣ-ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΦΕΛΚΥΩΜΕΝΕΣ-ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ

ΕΦΕΛΚΥΩΜΕΝΕΣ -ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΤΕΝΤΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΕΦΕΛΚΥΩΜΕΝΕΣ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΨΙΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ DEZIGN

ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Στο LOOP-LOC χρησιμοποιούνται υλικά κορυφαίας ποιότητας που ξεπερνούν τις κλασσικές προδιαγραφές, όπως δίχτυ διπλής περίπλεξης και διπλού πάχους λωρίδες, ελατήρια ανοξείδωτου χάλυβα 302 βαθμών, εξαιρετικής αντοχής. Χάρη στο σύστημα αγκίστρωσης κάθε κάλυμμα εφαρμόζει ακριβώς στην επιφάνεια του καταστρώματος γύρω από την πισίνα εξαλείφοντας τις πιθανότητες για ατυχήματα και μικροτραυματισμούς. ο LOOP-LOC είναι απίστευτα ελαφρύ, υπερανθεκτικό, 100% ανακυκλώσιμο και προσφέρεται με 12 χρόνια γραπτή εγγύηση.

ΤΕΝΤΕΣ ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛΟ

ΤΕΝΤΕΣ ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛΟ

Επιφάνεια κάλυψης 31.6, 55.7, 88 τετ. μέτρα 1. Εγκαθίστανται γρήγορα και απλά. 2. Διαθέτουν εύχρηστο και απλό μηχανισμό χρήσης, που δεν χρειάζεται συντήρηση 3. Απαιτούν ελάχιστο χρόνο και κόστος συντήρησης για το σκελετό και το ύφασμα 4. Κατασκευάζονται με αδιάβροχα υλικά, που προσφέρουν προστασία από την πρωινή υγρασία και τη βροχή 5. Προσφέρουν προστασία από ακτίνες UVA & UVB κατά 99.997%!! 6. Εμποδίζουν την άνοδο της θερμοκρασίας που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία καθώς περνά μέσα από τα παράθυρα και τις συρόμενες πόρτες 7. Κρατούν χαμηλά τις ενεργειακές ανάγκες του κτιρίου, ελαττώνοντας τις απαιτήσεις του σε HVAC (θέρμανση (H), εξαερισμός (V) κλιματισμός (AC). 8. Καταργούν τη χρήση ηλεκτρονικού μοτέρ και ανεμούριου, απαλλάσσοντας από τις τυχόν δυσλειτουργίες τέτοιων μηχανισμών 9. Είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν ανοιχτά, αντέχουν στα πιο σκληρά καιρικά φαινόμενα όπως ανέμους μέχρι και 153 Km/h. Ουσιαστικά θεωρούνται ημι- μόνιμες κατασκευές. 1 Μια αποκλειστική καινοτομία: 10. Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα MagnaLoc, κλείνουν και ασφαλίζουν αυτόματα σε ανέμους πάνω από 56Km/h, στην περίπτωση που εσείς απουσιάζετε !!

ΤΕΝΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Διαστάσεις 3,4,5 μέτρα. Επιφάνεια κάλυψης 15.8, 27.9, 43.7 τετ. μέτρα 1. Εγκαθίστανται γρήγορα και απλά. 2. Διαθέτουν εύχρηστο και απλό μηχανισμό χρήσης, που δεν χρειάζεται συντήρηση 3. Απαιτούν ελάχιστο χρόνο και κόστος συντήρησης για το σκελετό και το ύφασμα 4. Κατασκευάζονται με αδιάβροχα υλικά, που προσφέρουν προστασία από την πρωινή υγρασία και τη βροχή 5. Προσφέρουν προστασία από ακτίνες UVA & UVB κατά 99.997%!! 6. Εμποδίζουν την άνοδο της θερμοκρασίας που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία καθώς περνά μέσα από τα παράθυρα και τις συρόμενες πόρτες 7. Κρατούν χαμηλά τις ενεργειακές ανάγκες του κτιρίου, ελαττώνοντας τις απαιτήσεις του σε HVAC (θέρμανση (H), εξαερισμός (V) κλιματισμός (AC). 8. Καταργούν τη χρήση ηλεκτρονικού μοτέρ και ανεμούριου, απαλλάσσοντας από τις τυχόν δυσλειτουργίες τέτοιων μηχανισμών 9. Είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν ανοιχτά, αντέχουν στα πιο σκληρά καιρικά φαινόμενα όπως ανέμους μέχρι και 153 Km/h. Ουσιαστικά θεωρούνται ημι- μόνιμες κατασκευές. 1 Μια αποκλειστική καινοτομία: 10. Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα MagnaLoc, κλείνουν και ασφαλίζουν αυτόματα σε ανέμους πάνω από 56Km/h, στην περίπτωση που εσείς απουσιάζετε !!

ΤΕΝΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

Διαστάσεις 3,4,5 μέτρα. Επιφάνεια κάλυψης 7.89, 13.9, 21.8 τετ. μέτρα 1. Εγκαθίστανται γρήγορα και απλά. 2. Διαθέτουν εύχρηστο και απλό μηχανισμό χρήσης, που δεν χρειάζεται συντήρηση 3. Απαιτούν ελάχιστο χρόνο και κόστος συντήρησης για το σκελετό και το ύφασμα 4. Κατασκευάζονται με αδιάβροχα υλικά, που προσφέρουν προστασία από την πρωινή υγρασία και τη βροχή 5. Προσφέρουν προστασία από ακτίνες UVA & UVB κατά 99.997%!! 6. Εμποδίζουν την άνοδο της θερμοκρασίας που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία καθώς περνά μέσα από τα παράθυρα και τις συρόμενες πόρτες 7. Κρατούν χαμηλά τις ενεργειακές ανάγκες του κτιρίου, ελαττώνοντας τις απαιτήσεις του σε HVAC (θέρμανση (H), εξαερισμός (V) κλιματισμός (AC). 8. Καταργούν τη χρήση ηλεκτρονικού μοτέρ και ανεμούριου, απαλλάσσοντας από τις τυχόν δυσλειτουργίες τέτοιων μηχανισμών 9. Είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν ανοιχτά, αντέχουν στα πιο σκληρά καιρικά φαινόμενα όπως ανέμους μέχρι και 153 Km/h. Ουσιαστικά θεωρούνται ημι- μόνιμες κατασκευές. 1 Μια αποκλειστική καινοτομία: 10. Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα MagnaLoc, κλείνουν και ασφαλίζουν αυτόματα σε ανέμους πάνω από 56Km/h, στην περίπτωση που εσείς απουσιάζετε !!

ΤΕΝΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ

Διαστάσεις 3, 4 μέτρα. Επιφάνεια κάλυψης 23, 41.8 τετ. μέτρα. 1. Εγκαθίστανται γρήγορα και απλά. 2. Διαθέτουν εύχρηστο και απλό μηχανισμό χρήσης, που δεν χρειάζεται συντήρηση 3. Απαιτούν ελάχιστο χρόνο και κόστος συντήρησης για το σκελετό και το ύφασμα 4. Κατασκευάζονται με αδιάβροχα υλικά, που προσφέρουν προστασία από την πρωινή υγρασία και τη βροχή 5. Προσφέρουν προστασία από ακτίνες UVA & UVB κατά 99.997%!! 6. Εμποδίζουν την άνοδο της θερμοκρασίας που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία καθώς περνά μέσα από τα παράθυρα και τις συρόμενες πόρτες 7. Κρατούν χαμηλά τις ενεργειακές ανάγκες του κτιρίου, ελαττώνοντας τις απαιτήσεις του σε HVAC (θέρμανση (H), εξαερισμός (V) κλιματισμός (AC). 8. Καταργούν τη χρήση ηλεκτρονικού μοτέρ και ανεμούριου, απαλλάσσοντας από τις τυχόν δυσλειτουργίες τέτοιων μηχανισμών 9. Είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν ανοιχτά, αντέχουν στα πιο σκληρά καιρικά φαινόμενα όπως ανέμους μέχρι και 153 Km/h. Ουσιαστικά θεωρούνται ημι- μόνιμες κατασκευές. 1 Μια αποκλειστική καινοτομία: 10. Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα MagnaLoc, κλείνουν και ασφαλίζουν αυτόματα σε ανέμους πάνω από 56Km/h, στην περίπτωση που εσείς απουσιάζετε !!

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΕΜΠΡΙΜΕ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΡΙΓΕ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΕΜΠΡΙΜΕ

ΡΟΛΛΕΡ

ΡΟΛΛΕΡ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΛΛΕΡ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ

ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ

ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ

ΜΑΝΙΒΕΛΕΣ

ΜΑΝΙΒΕΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ

ΜΑΝΙΒΕΛΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ

ΠΑΓΟΔΕΣ

ΠΑΓΟΔΑ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΠΑΓΟΔΑ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΕΜΟΥΡΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΗΛΙΟΥ

ΑΝΕΜΟΥΡΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥ. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

ΑΝΕΜΟΥΡΙΟ-ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

ΜΟΤΕΡ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Προϊόν

ΜΟΤΕΡ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SOMFY KAI ELERO

ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ. ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

ΚΑΘΕΤΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

ΚΑΘΕΤΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

ΚΑΘΕΤΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ

ΚΑΘΕΤΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ

ΟΜΠΡΕΛΑ

ΟΜΠΡΕΛΑ

ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΟΜΠΡΕΛΑ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΠΡΕΛΑ ΒΑΡΑΙΩΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ 4 ΟΜΠΡΕΛΩΝ.

ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΥΠΟΥ ΑV

Ο τύπος AV είναι ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από το πρωτοποριακό του σχεδιασμό διπλών μεμβρανών, οπού σε συνδυασμό με την εσωτερική τεχνολογία φωτισμού, δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αισθητικής και λειτουργικότητας, σε όλες τις εποχές. _χειροκίνητη δίπλωση κα αναδίπλωση _μηχανισμός κίνησης μέσω εσωτερικού εντατήρα _εσωτερική υδρορροή αποβολής νερού

ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥΛΙΠΑ

Οι επιλογές διαφόρων εφέ, επιτρέπουν τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας απόλαυσης. Το σύστημα μπορεί να φωτιστεί δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και μπορεί να τυπωθεί πάνω σε αυτό οτιδήποτε για να δώσει έμφαση σε κάθε είδους κοινωνικής η επιχειρηματικής περίστασης. Άλλες παραδοσιακές επιλογές είναι η τοποθέτηση μηχανισμών εκπομπής αρωμάτων. κάλυψη μέχρι και 10x10m _αυτόματη δίπλωση και αναδίπλωση _υδρορροή αποβολής σωρευμένου νερού

Προϊόν

Οι ξύλινες ομπρέλες είναι δημοφιλής επιλογές ικανοποιώντας την ανάγκη για δημιουργία ενός σκηνικού μπροστά από παλαιάς αρχιτεκτονικής δομής κτίρια, για τη δημιουργία αντίθεσης στη μοντέρνα αρχιτεκτονική ή ακόμα για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής τοποθεσίας σε περιπτώσεις catering σε κάποιο εξωτερικό χώρο.

ΚΙΟΣΚΙ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ. ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΑΝΙ,ΜΕ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ. ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΑΝΙ,ΜΕ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ 2

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε απευθείας ένα μήνυμα στο Μέλος του BusinessClub.gr στου οποίου τη σελίδα βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

ΠΑΓΟΔΕΣ
ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
RETRO - ROLLER
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΑΣ
ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ
ΚΑΣΣΕΤΙΝΕΣ
ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΤΕΝΤΑΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΚΙΟΣΚΙ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΑΘΕΤΑ ΡΙΝΤΟ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ
ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ
ΝΕΕΣ ΑΝΟΙΓΟ-ΚΛΕΙΟΜΕΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ
ΕΦΕΛΚΥΩΜΕΝΕΣ-ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ
Διαφημιστείτε στο BusinessClub.gr
logo

To BusinessClub χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία του ιστότοπου και την βελτίωση της διαδικτυακής σας εμπειρίας.
Αν πατήσετε Αποδοχή όλων επιλέγετε όλα τα cookies του ιστότοπου.
Αν πατήσετε Απόρριψη όλων απορρίπτετε όλα τα cookies πλην των απαραίτητων.
Ή μπορείτε να επιλέξετε κάποια απο τις επιλογές παρακάτω και να πατήσετε Αποδοχή επιλογών.
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε για Περισσότερες Πληροφορίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή σας όταν την επισκέπτεστε.
Με τον τρόπο αυτό, η ιστοσελίδα θυμάται τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να τις εισάγετε κάθε φορά που την επισκέπτεστε.

Είδη cookies του BusinessClub.gr:

Απολύτως απαραίτητα cookies και cookies λειτουργικότητας

Τα απολύτως απαραίτητα cookies επιτρέπουν την περιήγηση στον ιστότοπο για την χρήση λειτουργιών του και δεν αποθηκεύουν πληροφορίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους διαφήμισης ή ταυτοποίησης. Ο λόγος χρήσης τους είναι για να θυμόμαστε πληροφορίες που έχετε εισάγει σε φόρμες ή για να αναγνωρίσουμε την είσοδό σας στην ιστοσελίδα. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή περιήγηση και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας. Η αποδοχή αυτών των cookies είναι απολύτως απαραίτητη για την χρήση της ιστοσελίδας και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Τα cookies λειτουργικότητας χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών ή για να θυμόμαστε ρυθμίσεις σχετικές με την επίσκεψή σας, όπως για το αν έχετε κάνει logged in στην ιστοσελίδα μας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα από αυτήν την συσκευή.

Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς, όπως σελίδες που επισκεφθήκατε κι αν υπήρξε οποιοδήποτε σφάλμα στην περιήγησή σας. Τα cookies αυτά δεν συλλέγουν προσωποποιημένες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας και της αποδοτικότητάς της.

Cookies Στόχευσης/ Διαφήμισης

Τα cookies αυτά προέρχονται από τρίτους service providers και αφορούν λειτουργικότητες (ή λειτουργίες), όπως like και share buttons. Τα cookies αυτά συνδέουν το site μας με social media, όπως facebook, LinkedIn κ.α., τα οποία μπορεί να συλλέξουν πληροφορίες για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και να σας παρουσιάσουν στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες. Τέλος, τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της καμπάνιας ή προσφοράς και τον καθορισμό των ηλεκτρονικών καναλιών marketing και συνεργατών που σας προώθησαν στο site μας.

Απόρρητο