ΖΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.


Το «ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» που εδώ και χρόνια συνεργάζεται με τους περισσότερους επαγγελματίες – εμπόρους αυτοκινήτων στην Ελλάδα και φτάνει σε κάθε γωνιά της χώρας μας, θέλοντας να εξελιχθεί και να σας παρέχει κάτι ακόμη παραπάνω δημιούργησε μια ιστοσελίδα στην Ελλάδα με χιλιάδες φωτογραφίες αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, γεωργικών και χωματουργικών οχημάτων, καθώς και σκαφών θαλάσσης.

Βλέποντας την απήχηση του κόσμου για αυτή μας την προσπάθεια και γνωρίζοντας ότι το μέλλον σιγά – σιγά ανήκει στο διαδίκτυο αποφασίσαμε πως είναι πια η πιο κατάλληλη ώρα για μας να εξελιχθούμε ένα βήμα ακόμη έτσι ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν.

Έχοντας αυτό στο μυαλό μας λοιπόν, εμπλουτίζουμε την ιστοσελίδα μας δίνοντας σας απλόχερα όλη την αγορά της Ελλάδας, μόνο με λίγα κλικ. Τώρα πια, εκτός από όλα τα Ι.Χ. & επαγγελματικά οχήματα και οποιοδήποτε μηχανοκίνητο που πωλείται, θα μπορείτε να βρίσκεται οτιδήποτε πωλείται σε αυτή τη χώρα. Με βήματα απλά και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. Με τόσες κατηγορίες προϊόντων που ούτε μπορούσατε να φαντασθείτε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν και μάλιστα σε μια μόνο ιστοσελίδα. Ότι και αν ψάχνετε, να το δείτε, να γνωρίζεται όλα τα πλήρη στοιχεία του και γενικότερα μπορείτε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για το προϊόν το οποίο πρόκειται να αγοράσετε. Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμη καλύτερα και ευκολότερα και για εσάς που θέλετε να πουλήσετε κάποιο προϊόν σας. Με την ευκολότερη διαδικασία που υπήρξε ποτέ, με πολύ απλά βήματα καταχώρησης της αγγελίας σας, εντελώς δωρεάν, η αγγελία σας θα διαφημίζετε σε χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Επωνυμία: ΖΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Διακριτικός τίτλος: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πόλη: ΚΑΒΑΛΑ
Διεύθυνση: ΛΗΜΝΟΥ 1
ΤΚ: 65201
Νομός: ΚΑΒΑΛΑΣ
Τηλέφωνο: 2510839444
Φαξ: 2510839776
Κινητό: 6936872466
Υπεύθυνος: ΖΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Email: info@polite.gr
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.