ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ


Επωνυμία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ
Διακριτικός τίτλος: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ (ΕΜΠΟΡΙΟ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ)
Πόλη: ΞΑΝΘΗ
Διεύθυνση: ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 67
ΤΚ: 67100
Νομός: ΞΑΝΘΗΣ
Τηλέφωνο: 2541071068
Φαξ:
Κινητό: 6936897679
Υπεύθυνος: ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Email:
Website:
Δραστηριότητα: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το κρεοπωλείο «Γιώργος» λειτουργεί από το 1982 μέχρι και σήμερα στην πόλη της Ξάνθης με τον παραδοσιακό πάντα τρόπο όπως πρωτοξεκίνησε. Τα κρέατα μας προέρχονται από τα χωριά του Νομού μας, τα μεταφέρουμε με τα φορτηγά μας στα σφαγεία και αφού κρεοσκοπηθούν μεταφέρονται στο κρεοπωλείο μας πάντα φρέσκα για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στο κρεοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία κρεατοπαρασκευασμάτων και σπεσιαλιτέ που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας επιθυμία (σουτζουκάκια, εξοχικό, πικάντικα, κοτόπουλα, ρολάντεν και πολλά άλλα). Υπάρχει δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ταβέρνες, σνακ μπαρ και γενικά καταστήματα μαζικής εστίασης σε τιμές χονδρικής. Έχουμε οργανωμένο delivery για κατ’ οίκον παραγγελίες στο τηλέφωνο 25410-71068 και φυσικά οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές επειδή ακριβώς αγοράζουμε απευθείας από τον παραγωγό χωρίς ενδιάμεσους.

Με την παρουσία μας στον χώρο του κρέατος εδώ και 30 χρόνια έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας προσφέροντας άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Σας περιμένουμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.