ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


 

CALLANETICS by Katerina Kampougeri. Επαναστατική μέθοδος ευεξίας, σωστής στάσης σώματος και αλλαγής εμφάνισης.

Τί είναι η μέθοδος Callanetics by Katerina Kampougeri.

Είναι η μέθοδος ευεξίας και άσκησης, που βασίζεται στην στοχευμένη μικρή επαναλαμβανόμενη κίνηση συγκεκριμένων μυικών ομάδων , αφού εξασφαλίζει τη σωστή θέση του σώματος, χωρίς επικίνδυνες επιβαρύνσεις, αναπηδήσεις ή κραδασμούς. Εκπαιδεύει τα σημεία στήριξης του σώματος και βασίζεται στους άξονες και το πυελικό έδαφος. Δουλεύει ακόμα και σε μύες σε βαθύτερα στρώματα οι οποίοι συντελούν στο να βελτιωθεί η στάση του σώματος, να αποκτήσει το σώμα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δύναμη, ευλυγισία, αλλά και ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ απώλεια πόντων σε γοφούς και μέση.

Από πού προέρχεται.
Η Callan Pinckney, η Αμερικανίδα που αρχικά δημιούργησε τις ασκήσεις Callanetics μετά από μυοσκελετικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ίδια, και με τον κίνδυνο να μείνει ανάπηρη, λόγω των προβλημάτων στην σπονδυλική της στήλη, βρήκε πως οι ασκήσεις της την βοήθησαν όχι μόνο να ξεπεράσει το πρόβλημά της αλλά και να αποκτήσει τέλεια φιγούρα, σε προχωρημένη ηλικία.Η μέθοδος εξελίχθηκε και έγινε πιο ασφαλής ώστε να παρέχει σωματική υγεία και ψυχική ευεξία και καλύπτει όλα τα προβλήματα του ασκούμενου ενώ για την Ελλάδα έχει την πιστοποιημένη ονομασία CALLANETICS BY KATERINA KAMPOUGERI

Αποτέλεσμα:

Μια ώρα της μεθόδου Callanetics by Katerina Kampougeri δίνει τα αποτελέσματα που θα είχαν 12 ώρες αερόμπικ ή πιλάτες ενώ δημιουργεί ευεξία και καλή ψυχική υγεία. Μετά το πρώτο μάθημα κάποιος μπορεί να αισθανθεί την διαφορά στο σώμα του,
ενώ αν αυτή η άσκηση γίνεται 3 τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, σε λιγότερο από ένα μήνα η διαφορά ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΝΤΩΝ είναι εξασφαλισμένη.
Οι ασκήσεις αυτές δεν έχουν επιβάρυνση, το σώμα δουλεύει σε ασφαλή και άνετη θέση, εξασφαλίζοντας την σπονδυλική στήλη, τον αυχένα και τις αρθρώσεις, με αποτέλεσμα την ανακούφιση από τυχόν πόνους και την επαναφορά του σώματος στην σωστή στάση και ισορροπία.

Ποιοι μπορούν να εφαρμόσουν την μέθοδο:

Μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα όλες οι ηλικίες, απο 8 εως 88.
Εκτός των άλλων, οι ειδικοί του fitness καταλήγουν ότι τα callanetics είναι η εναλλακτική λύση της πλαστικής χειρουργικής.

Συμπερασματικά τα αποτελέσματα της μεθόδου:

· Δίνει σχήμα στο σώμα, με αποτέλεσμα την σύσφιξη,την άμεση και εγγυημένη απώλεια πόντων και κυτταρίτιδας, την ανόρθωση γλουτών,και σύσφιξη προσαγωγών και την άμεση βελτίωση της εμφάνισης των κοιλιακών.· Με πολύ γρήγορα ,άμεσα,και ορατά αποτελέσματα.
· Δυναμώνει με ασφάλεια τους μύες που στηρίζουν την Σ.Σ. από τους γοφούς, την μέση την πλάτη τους ώμους και τον αυχένα, ανακουφίζοντας από τα χρόνια προβλήματα και τους πόνους.· Βοηθά στην περίπτωση της οστεοπόρωσης.· Επιδρά στην ψυχική ισορροπία και ηρεμία, σε όλα τα στάδια και ηλικίες (π.χ. εφηβεία ή εμμηνόπαυση).
· Συντελεί στην σωστή στάση και θέση του σώματος( ΛΟΡΔΩΣΗ-ΣΚΟΛΙΩΣΗ).
· Επαναφέρει ταχύτατα το σώμα μετά τον τοκετό.
· Αύξηση ευλυγισίας

ΕΥΕΞΙΑ, και όλα αυτά, 

·                                                   Χωρίς ιδρώτα.!!!

  ΠΡΟΣΟΧΗ.Οι εκπαιδευμένοι ΜΟΝΟ  Callanetics by Katerina Kampougeri, INSTRUCTORS, -ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ- μπορούν να να διαφοροποιούν και να προσαρμόζουν το πρόγραμμα με ασφάλεια και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
Για την ασφάλεια του ο ασκούμενος, θα πρέπει να ζητά την πιστοποίηση του instructor.

Για περισσότερες πληροφορίες , μαθήματα ή σεμινάρια πιστοποίησης στην μέθοδο, μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ. Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Certified Elite Callanetics Teacher, από την ίδια την CALLAN,εξουσιοδοτημένη με άδεια διδασκαλίας και σεμιναρίων στην μέθοδο Callanetics by Katerina Kampougeri.

(δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.cknmethod.com )  

ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
τηλ.2721400435 και 6936763840

H κα. Καμπουγέρη είναι  καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.Εργάστηκε στα προγράμματα Μαζικού Λαικού Αθλητισμού και Υπεύθυνη Αθλητικών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι ιδιοκτήτρια του ΚΕΝΤΡΟΥ CALLANETICS KAI C.K.N. στην Καλαμάτα. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με διάφορα είδη άσκησης (yoga, pilates κ.α.) Είναι η μόνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα με πιστοποίηση της μεθόδου Callanetics, από την ίδια την Callan, και την εταιρεία Callanetics man. com. Aμερικής.
Ειδικευμένη στο νέο επαναστατικό πρόγραμμα ασκήσεων
SUPER Callanetics,Callanetics 3-D, στο πρόγραμμα Callanetics Evolution, καθώς και στο Cardio Callanetics.

Είναι η δημιουργός και εκπαιδεύτρια του κατοχυρωμένου με πνευματικά δικαιώματα συστήματος Callanetics by Katerina Kampougeri και C.K.N.


 

   

Επωνυμία: ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Διακριτικός τίτλος: ΚΕΝΤΡΟ CALLANETICS BY KATERINA KAMPOUGERI
Πόλη: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Διεύθυνση: ΚΑΙΣΑΡΗ 1
ΤΚ: 24100
Νομός: ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2721400435
Φαξ:
Κινητό: 6936763840
Υπεύθυνος: ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Email: katerinakam@yahoo.com
Website:
Κατηγορία:
Δραστηριότητα: ΚΕΝΤΡΟ CALLANETICS BY KATERINA KAMPOUGERI ΚΑΙ C.K.N

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασκήσεις απο το πρόγραμμα Callanetics

Διαφημιστείτε στο businessclub.gr

Γίνε Μέλος

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

Ενας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.